peteair Opublikowano 22 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 Witam. Czy Rogalotti to firma MR Motors? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skovroon Opublikowano 22 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 Witam. Czy Rogalotti to firma MR Motors? tak :wink4: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peteair Opublikowano 22 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 To dlaczego wszyscy posługują się nazwą/słowem Rogalotti? Przepraszam ze pytam ale poprostu nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzyHo Opublikowano 22 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 Bo ten kolega ma taki pseudonim na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peteair Opublikowano 22 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 ok spoko dzieki. A wiec jesli bede chciał wpasc do niego do warsztatu to jakoś się powoływać że jestem z klubu czy to nie ma znaczena? ogolnie wydałem już na auto 2000 zł i nadal nie chodzi tak jak bym chciał i nie chce olejnych pieniedzy w błoto wyrzucić ale jak polecacie ten warsztat to chyba ok bedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skovroon Opublikowano 22 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 ok spoko dzieki. A wiec jesli bede chciał wpasc do niego do warsztatu to jakoś się powoływać że jestem z klubu czy to nie ma znaczena? ogolnie wydałem już na auto 2000 zł i nadal nie chodzi tak jak bym chciał i nie chce olejnych pieniedzy w błoto wyrzucić ale jak polecacie ten warsztat to chyba ok bedzie Pewnie że mów że jesteś z A4-klub.pl może jakiś mały rabacik dostaniesz Warsztat godny polecenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 22 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 ok spoko dzieki. A wiec jesli bede chciał wpasc do niego do warsztatu to jakoś się powoływać że jestem z klubu czy to nie ma znaczena? ogolnie wydałem już na auto 2000 zł i nadal nie chodzi tak jak bym chciał i nie chce olejnych pieniedzy w błoto wyrzucić ale jak polecacie ten warsztat to chyba ok bedzie a u kogo tyle wydałeś i za co konkretnie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peteair Opublikowano 23 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 Na tarchominie najpierw w VTG potem Carservo Tarchomin a potem gdzies na okeciu niedaleko Cargo w sumie wydałem ok 2500 i nie działa jak powinno w tym 2 razy robiony program 136 KM jest ale szarpie w zakresie obrotów 1600 do 2000. Lipa na całego. mam dość napraw bo nie wierze że ktoś to naprawi. Przetraciłem kupe kasy i nie działa tak jak powinno [br]Dopisany: 23 Luty 2010, 11:37_________________________________________________Jakieś dziury w rurze od intercooleera do silnika i wymiany przepływomierzy, czyszczenie wtrysków i 2 krotne robienie programu. Masakra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 23 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 potem Carservo Tarchomin a potem gdzies na okeciu niedaleko Cargo to nawet nie wiesz u kogo ? a potem się dziwisz, że fura nie bangla Zadzwoń do niego 694 046 807 Rogal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peteair Opublikowano 23 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 Wiem u kogo robiłem ale ci mechanicy do d*py sie okazali [br]Dopisany: 23 Luty 2010, 12:03_________________________________________________A czy ten Rogal jakoś na imie ma? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NYNA Opublikowano 23 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 www.mrmotors.pl nick z forum juz znasz A czy ten Rogal jakoś na imie ma? Jak każdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peteair Opublikowano 23 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 o super ale mam zadzwonić i pytać o Rogala? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 23 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 o super ale mam zadzwonić i pytać o Rogala? nie , to jest numer bezpośrednio do Rogala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NYNA Opublikowano 23 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 Przecież do niego właśnie się dodzwonisz wybierając ten numer więc o nikogo pytać nie muisisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peteair Opublikowano 23 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 No tak ale ale witając się z człowiekiem którego nie znam mam powiedzieć siema Rogal? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 23 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 siema Rogal? egzakli Rogal alias Witold Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peteair Opublikowano 23 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 tak to rozumiem. Witki to równe chłopy są Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adek1 Opublikowano 26 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 szukam hamowni dla mojej a4 2,8 naped na 4 kolka,najlepiej z dolnego [br]Dopisany: 26 Luty 2010, 14:00_________________________________________________witam,mam a4 2,8 z kompresorem vortech v1 i chcialbym to gdzies zhamowac,najlepiej dolny slask.moze ktos mi w tym pomoze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tukan Opublikowano 26 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 Mysle ze we Wrocławiu maja 4x4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loco87 Opublikowano 1 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 Cześć Troche porobiłem przy aucie przez zime przygotowując je do ewentulanego podniesienia mocy(rozrząd, pompy, paski, sprzeglo, wieksze opony, hamulce) Mam kolege który ma znajomego z projektu XS i za 800pln 2xhamowania podniesie mi moc. Może Ktoś poelcić inna firmę lub osobę która zrobi to dobrze i w miare w dobrych pieniadzach w okolichach krakowa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi