Mariooo Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 21 Kwietnia 2010 A czy przy quattro na przedniej i tylnej osi muszą być takie same opony?? chodzi mi o bieżnik??
Flyer Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Tak, powinny byc takie same. Oczywiscie chwile mozna pojezdzic na innych, ale zeby naped dzialal w porzadku i przewidywalnie wszystkie kola powinny byc takie same.
Mariooo Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 21 Kwietnia 2010 to słabo czeka mnie wydatek bo nigdzie nie mogę dostać opony SYRON race 1 w moim rozmiarze
adamooo Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Opublikowano 21 Kwietnia 2010 jak coś to mam dojście do tych opon..
Mariooo Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Adamooo w takim razie potrzebuje jedną sztukę po dobrej cenie wyslij mi na priv co i jak
KENOiX Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Opublikowano 21 Kwietnia 2010 na tych 19 wygląda tylko faktycznie niewiele gumy przy 225 krawężniki trzeba szerokim łukiem omijać... ogólnie ładna furka
skrab Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Opublikowano 27 Kwietnia 2010 przydałyby się listwy w chromie poza tym ok
Mariooo Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Listwy są w chromie ale wyrezałem na czarny mat tak mi lepiej wygląda , poza tym ten chrom utlenia się po latach i słabo to wygląda. Obecnie są oklejone folią.
badboy Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Listwy są w chromie ale wyrezałem na czarny mat tak mi lepiej wygląda , poza tym ten chrom utlenia się po latach i słabo to wygląda. Obecnie są oklejone folią. kupowałeś oryginalne w czarnym macie czy rezałeś ? słyszałeś że jest problem z oderwaniem tych listew. jak je oklejałeś ? pozdro
Mariooo Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 28 Kwietnia 2010 oklejałem folia oracal matową bez zdejmowania wygląda jak fabryka i zawsze można powrócić do chromu
KENOiX Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 mógłbyś cyknąć jakieś makro tych listew? albo chociaż z bliska? bo całkiem ciekawy pomysł muszę przyznać, z daleka nie można poznać że to klejenie, jestem ciekawy jak z bliska? dużo robot z tym oklejaniem, jakieś komplikacje?
badboy Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 mógłbyś cyknąć jakieś makro tych listew? albo chociaż z bliska? bo całkiem ciekawy pomysł muszę przyznać, z daleka nie można poznać że to klejenie, jestem ciekawy jak z bliska? dużo robot z tym oklejaniem, jakieś komplikacje? dołączam się do pytania kolego bo efekt jest rzeczywiście jak ori
Mariooo Opublikowano 1 Maja 2010 Autor Opublikowano 1 Maja 2010 W wolnej chwili zrobię jakieś faq dot demontażu listew oklejania itp
badboy Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 W wolnej chwili zrobię jakieś faq dot demontażu listew oklejania itp i jak prace nad faq ? nie trzymaj nas tak długo w niecierpliwości pozdro
Mariooo Opublikowano 3 Maja 2011 Autor Opublikowano 3 Maja 2011 W związku z tym iż nie było mnie na spotach bardzo długo . . .. wrzucam kilka fotek mojego paździerza po wiosennym odświeżeniu (test turtle waxa) , update 1 strona. Oczywiście wybieram się co tydzień ale zawsze coś, pozdro.
badboy Opublikowano 3 Maja 2011 Opublikowano 3 Maja 2011 ooo kope lat ponawiam pytanie sprzed roku hehe i jak prace nad faq ? nie trzymaj nas tak długo w niecierpliwości tongue pozdro
Mariooo Opublikowano 3 Maja 2011 Autor Opublikowano 3 Maja 2011 Nie ma czasu na spoty a co dopiero na faq, ja są jakieś pytania co do oklejania listew to słucham.
Rekomendowane odpowiedzi