rumi Opublikowano 3 Czerwca 2009 Opublikowano 3 Czerwca 2009 Panowie czy jest sie w stanie naprawic modul komfortu?jak nie czy mozna kupic od innego auta roznia sie tylko koncowka numeru u mnie jest BA reszta jest ta sama.Nowy kosztuje 1200zl!!!
grzanek85 Opublikowano 3 Czerwca 2009 Opublikowano 3 Czerwca 2009 NIe może być z inną końcówką. JAk stwierdziłęś że padł co się dzieje??
rumi Opublikowano 4 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 4 Czerwca 2009 Ne zamykaja sie tylne drzwi,nie otwieraja sie okna,nie ma oswietlenia w wenatrz.bylem u lelektryka i on stwierdzil ze padl modul.
Bart-S Opublikowano 4 Czerwca 2009 Opublikowano 4 Czerwca 2009 W pierwszej kolejności podepnij się VAG-iem i sprawdź czy połączysz się z modułem komfortu - jeśli tak to zobacz czy nie wywala jakichś błędów (...no chyba że elektryk już to robił?)
oZiX Opublikowano 4 Czerwca 2009 Opublikowano 4 Czerwca 2009 W pierwszej kolejności podepnij się VAG-iem i sprawdź czy połączysz się z modułem komfortu - jeśli tak to zobacz czy nie wywala jakichś błędów (...no chyba że elektryk już to robił?) popieram i zawsze możesz kupić używany tańszy... jak u mojego kolegi nie otwierały się szyby to przyczyną był przerwany kabelek...
DeeJay_Kill Opublikowano 4 Czerwca 2009 Opublikowano 4 Czerwca 2009 wyjmij moduł, rozbierz i obejrzyj. Na 99% do naprawy;)
Oskaro Opublikowano 4 Czerwca 2009 Opublikowano 4 Czerwca 2009 poszukaj takiego w uzywce - tylko niech numer czesci sie zgadza
rumi Opublikowano 19 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 19 Czerwca 2009 dzieki.kupilem uzywany jest wszystko ok.
Rekomendowane odpowiedzi