Nosfer Opublikowano 20 Listopada 2009 Opublikowano 20 Listopada 2009 Mnie nie wpadł w ucho. Ale fajnie Wu, że tam sobie działasz, brzdękasz i nagrywasz Taki projekt i cała ta jego otoczka, klimat nagrywek, to ekstra odpał od roboty i jesiennej pogody _________________________________________________ A co do powyższych postów o pawdziwym przekazie, rapie z ulicy, sprzedawaniu się za kasę, to dajcie sobie luzu. Jak miałem 13-15 lat to była bardzo modna Gangsta ulica Gdyby walnęli kawałek z przekazem, to co z tego przekazu byście wynieśli ? No chyba nie nauczyliby Was czegoś nowego Nie wiem, może wyrosłem już z klimatów siedzenia w piwnicy, jarania lolów i słuchania "wiedziałem, że tak będzie".. Poza tym to totalny _________________________________________________ na YT też wisi..
wustyle Opublikowano 4 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2009 jedker chce koniecznie zebym wyruszyl z nim w trase z monopolem za stary jestem!!!! a na pozna wiosenke szykujemy (byc moze) cos w tym klimacie:
Flyer Opublikowano 4 Grudnia 2009 Opublikowano 4 Grudnia 2009 jedker chce koniecznie zebym wyruszyl z nim w trase z monopolem
Nosfer Opublikowano 4 Grudnia 2009 Opublikowano 4 Grudnia 2009 :> Załóż koszulkę A4-klub.pl :naughty:
wustyle Opublikowano 6 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2009 za***iste! Jada chlopcy jak trzeba
Kowi87 Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 Zeby jeszcze refren był bardziej jak na Rock przystaje, to by mozna nazwać ich polskim P.O.D.
FAFAL Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 wustyle widzę, że w dobrym towarzystwie się obracasz
wustyle Opublikowano 7 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2009 nie, nie dobre towarzystwo obraca cie kolo mnie
Reggi Opublikowano 25 Grudnia 2009 Opublikowano 25 Grudnia 2009 Piszę tu bo widzę, że słuchacie dobrej muzyki.. Możecie rzucic na to uchem ? http://www.myspace.com/ozzypl Co myślicie o tym, kawałki " Koniec świata " i " dwie sekundy ciszy " ?
FAFAL Opublikowano 25 Grudnia 2009 Opublikowano 25 Grudnia 2009 "Dwie sekundy ciszy" kojarzy mi się trochę z Paktofoniką - tak rytmicznie. Ogolnie spoko kawałek
Reggi Opublikowano 25 Grudnia 2009 Opublikowano 25 Grudnia 2009 Ja powiem szczerze, że jestem w dzikim szoku.. "Koniec Świata" jak dla mnie piosenka wypierdalająca w kosmos
wustyle Opublikowano 26 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 26 Grudnia 2009 dobre! "koniec swiata" troche zle zmiksowany (gitary sa za bardzo z przodu) ale ogolnie dobre
Reggi Opublikowano 26 Grudnia 2009 Opublikowano 26 Grudnia 2009 Ciekawe czy chłopak ma szanse się wybic
wustyle Opublikowano 26 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 26 Grudnia 2009 to wszystko zalezy kogo spotka na swojej drodze podesle jedkerowi link z myspace
Reggi Opublikowano 26 Grudnia 2009 Opublikowano 26 Grudnia 2009 to wszystko zalezy kogo spotka na swojej drodze podesle jedkerowi link z myspace
Nosfer Opublikowano 31 Grudnia 2009 Opublikowano 31 Grudnia 2009 nie ma gdzieś jeszcze tego materiału ? YT ? Bo nie mam w pracy nowego Flasha...
_Bartek_ Opublikowano 31 Grudnia 2009 Opublikowano 31 Grudnia 2009 Pany, a może by WWO na jakiegoś ogólnopolskiego zlota ściągnąć, hy?
Rekomendowane odpowiedzi