michu93 Opublikowano 3 Czerwca 2009 Opublikowano 3 Czerwca 2009 http://forums.vwvortex.com/zerothread?id=3903193&postid=49661077 miłego oglądania, tylko się nie podniecajcie za bardzo ja już do golfa zamawiam pneumatyke
Piechol Opublikowano 3 Czerwca 2009 Opublikowano 3 Czerwca 2009 a mi się takie gleby nie podobają :gwizdanie: jak już koło się chowa, wygląda to pokracznie np tu:
michu93 Opublikowano 3 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 3 Czerwca 2009 a mi to akurat tutaj chyba najbardziej sie podoba [br]Dopisany: 03 Czerwiec 2009, 22:17_________________________________________________hehe
domjenick Opublikowano 3 Czerwca 2009 Opublikowano 3 Czerwca 2009 jak dla mnie to to wyglada,jak auto po wypadku,a poza tym,to chyba nie da sie tym normalnie jezdzic...
Ukasz699 Opublikowano 3 Czerwca 2009 Opublikowano 3 Czerwca 2009 A to nie sa zawieszenia pneumatyczne ?? Jest u nas jedna A4 z tym no ale faktycznie jak opadnie to do banki to wyglada
yahoo Opublikowano 3 Czerwca 2009 Opublikowano 3 Czerwca 2009 okropnie to wygląda toć to prawie profanacja Rozumiem obniżyć ale nie chować koła i robić jakiś czołg. Swoja drogą ciekawe czy by przejechał przez całe miasto bez haczenia o asfalt
tomaszu Opublikowano 3 Czerwca 2009 Opublikowano 3 Czerwca 2009 To nie lepiej do bagażnika wrzucić paletę cementu, a pod maskę upchnąć kilka trelinek??
domjenick Opublikowano 3 Czerwca 2009 Opublikowano 3 Czerwca 2009 To nie lepiej do bagażnika wrzucić paletę cementu, a pod maskę upchnąć kilka trelinek?? :polew: :polew:efekt bedzie ten sam
marcin j Opublikowano 4 Czerwca 2009 Opublikowano 4 Czerwca 2009 dla mnie bezużyteczne , i nie za ładnie to wygląda , wole swoje 1 be
letallec Opublikowano 4 Czerwca 2009 Opublikowano 4 Czerwca 2009 Na 100% to pneumatyczne zawieszenie. Ale fekt, chyba niewiele osob rzuca na kolana.
Kowi87 Opublikowano 4 Czerwca 2009 Opublikowano 4 Czerwca 2009 To zawieszka Airride, kolega style ma taką. Mi sie podoba takie zawieszenie, w kazdej chwili można sobie odpowiednio wyregulować :kox:, na parkingu na max zglebić robiąc zagadke innym uzytkownikom owego parkingu :polew:
tomaszu Opublikowano 4 Czerwca 2009 Opublikowano 4 Czerwca 2009 To zawieszka Airride, kolega style ma taką. Mi sie podoba takie zawieszenie, w kazdej chwili można sobie odpowiednio wyregulować :kox:, na parkingu na max zglebić robiąc zagadke innym uzytkownikom owego parkingu :polew: e]Prościej byłoby kupić starego Citroena.
Tobi_one Opublikowano 4 Czerwca 2009 Opublikowano 4 Czerwca 2009 na takim obnizeniu jak opona sie chowa w nadkole tak znacznie to wydaje sie ze ten samochod jakis dluzszy sie zrobil, takie wrazenie jest... ogolnie to nawet fajna sprawa, do B8 10tys za takie zawieszenie Airride :gwizdanie: do innych tez pewnie cos kolo tego chyba ze ktos sam zrobi takie cos
Krzysztof102 Opublikowano 10 Czerwca 2009 Opublikowano 10 Czerwca 2009 No to chyba pytanie do kolegi style. czy warto montować coś takiego? jak jest z obsługą, naprawami, przeglądami, spalaniem i ogólnie jak tym się jeździ. http://www.chromowane.pl/p_pneumatyczne.php rozumiem, że można ustawić praktycznie dowolną wysokość zawieszenia. Czy można to traktować jako substytut obniżenia zawieszenia, z którego w dowolnej chwili można zrezygnować jeśli trzeba pozdrawiam, z góry dzięki..
Rekomendowane odpowiedzi