rafalekx Opublikowano 15 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2010 futro z dzika na dekory:D Polecimy do Zielonej i zrobimy małe polowanie na dziki... Przy okazji jakieś carbony się weźmie na handel bo dzikom nie będą już potrzebne nawijaj powiem Ci później tylko z widłamy mnie nie goń z mysich psitek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 tyle razy oglądałem to autko a nigdy się tu nie wypowiadałem dziwne świetnei się rpezentuje, te kubełki mi się podobają jak zmieniłeś tylne lampki na polifta to mogłeś emblematy przykleić tak jak w polifcie, albo wywal je całkiem i ten napis na tylej szybie to bym też wywalił. po za tym fajna włoszka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 Rafałek myśl o jakimś gwincie , bo tego brakuje w aucie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DiM Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 dojrzałem grill z czarną ramka! Jakiej firmy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 20 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 Rafałek myśl o jakimś gwincie , bo tego brakuje w aucie Myślałem Dużo rzeczy chciałem robić, ale... Nie będę mówił co ale Ostatnio nawet był plan o podsufitce z polifta i dekorach w ten sam materiał, a konkretniej w beżyk i kratę Ale jednak sobie odpuszczam... jak zmieniłeś tylne lampki na polifta to mogłeś emblematy przykleić tak jak w polifcie, albo wywal je całkiem i ten napis na tylej szybie to bym też wywalił. Czyli że jak? A to w avancie się różni? O cholera... chyba coś nie halo z moją spostrzegawczością w tym temacie Chodzi Ci o naklejkę salonu w jakim zostało kupione auto? Ona zostaje Niech ludzie widzą skąd auto jest No i niech widzą że klapa ori dojrzałem grill z czarną ramka! Jakiej firmy? Co jakiej firmy? Grill? Audi :D Lakier? Nie pamiętam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 futro z dzika na dekory:D Od kiedy to dzik ma futro? EOT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 Od kiedy to dzik ma futro? EOT ojjj tam , u Topora w lubuskim to jeszcze mamuta gdzieniegdzie idzie spotkać ,więc owłosione dziki to normalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DiM Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 sam malowałeś ramke grilla czy ori takie grille wychodziły? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 20 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 sam malowałeś ramke grilla czy ori takie grille wychodziły? sam gdybyś czytał uważnie forum to bys wiedział skąd ludzie mają czarne ramki w B5 :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DiM Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 nie znalazłem... powiedz coś więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aju Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 w lubuskim to jeszcze mamuta gdzieniegdzie idzie spotkać ,więc owłosione dziki to normalka muszę uważać na mamuty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 Czyli że jak? A to w avancie się różni? O cholera... chyba coś nie halo z moją spostrzegawczością w tym temacie ee chyba, że tak. nie jestem dobry w kategorii avant. troszkę lepiej mi idzie w sedanach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 20 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 nie znalazłem... powiedz coś więcej To poszukaj... Jest masa tematów o malowaniu ramki. Ive co do gwintu... Tu ładnie siadła I jeszcze małe foto jak wyglądało wnętrze podczas rezania FIS + tempo (manetki), mrogal mnie tak urządził Potem nie wiedział jak to złożyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 nie znalazłem... powiedz coś więcej To poszukaj... Jest masa tematów o malowaniu ramki. Ive co do gwintu... Tu ładnie siadła I jeszcze małe foto jak wyglądało wnętrze podczas rezania FIS + tempo (manetki), mrogal mnie tak urządził Potem nie wiedział jak to złożyć pier**licie hipolicie nie widziales jak u kumpla alarm z centralnym zakladalem _solar_ jak zobaczyl to az oczy wyłabałuszyl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubipl9 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 rafalekx Nie tak dawno widziałem Twoje autko na parkingu koło Politechniki Lubelskiej i muszę powiedzieć, że na żywo jeszcze fajniej wygląda. Gratuluję udanych modyfikacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 szału ni ma, padło jakich pełno koza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 szału ni ma, padło jakich pełno koza na maxa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 szału ni ma, padło jakich pełno koza na maxa o kzwa glebiarz sie odezwal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 szału ni ma, padło jakich pełno koza na maxa o kzwa glebiarz sie odezwal co było -40/-65 ale dałem spokój teraz jest porówno nizej niż 1BE A rafalekx zamontuje w końcu ten gwint Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 co było -40/-65 ale dałem spokój teraz jest porówno nizej niż 1BE A rafalekx zamontuje w końcu ten gwint rafalekx jest mnientka psitka i zrezygnowal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi