Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AFN+] Sreberko z klekocikiem :) "schwarz pakiet", avuski 17'' :)

rafalekx

Rekomendowane odpowiedzi

futro z dzika na dekory:D

:guma: Polecimy do Zielonej i zrobimy małe polowanie na dziki... Przy okazji jakieś carbony się weźmie na handel bo dzikom nie będą już potrzebne :decayed:

nawijaj :D

powiem Ci później tylko z widłamy mnie nie goń :D

z mysich psitek :polew:

:slina::kox:

tyle razy oglądałem to autko a nigdy się tu nie wypowiadałem :blink: dziwne :tongue4:

świetnei się rpezentuje, te kubełki mi się podobają :good:

jak zmieniłeś tylne lampki na polifta to mogłeś emblematy przykleić tak jak w polifcie, albo wywal je całkiem :wink4:

i ten napis na tylej szybie to bym też wywalił. :decayed:

po za tym fajna włoszka :decayed:

Rafałek myśl o jakimś gwincie , bo tego brakuje w aucie :cool1:

Myślałem :decayed: Dużo rzeczy chciałem robić, ale... :decayed: Nie będę mówił co ale :decayed: Ostatnio nawet był plan o podsufitce z polifta i dekorach w ten sam materiał, a konkretniej w beżyk i kratę :naughty: Ale jednak sobie odpuszczam...

jak zmieniłeś tylne lampki na polifta to mogłeś emblematy przykleić tak jak w polifcie, albo wywal je całkiem :wink4:

i ten napis na tylej szybie to bym też wywalił. :decayed:

Czyli że jak? A to w avancie się różni? :blink: O cholera... chyba coś nie halo z moją spostrzegawczością w tym temacie :decayed:

Chodzi Ci o naklejkę salonu w jakim zostało kupione auto? Ona zostaje :kox: Niech ludzie widzą skąd auto jest :cool1: No i niech widzą że klapa ori :decayed::naughty:

dojrzałem grill z czarną ramka! Jakiej firmy?

Co jakiej firmy? Grill? :D Audi :D :D :D Lakier? Nie pamiętam :polew:

Od kiedy to dzik ma futro?

EOT

ojjj tam , u Topora w lubuskim to jeszcze mamuta gdzieniegdzie idzie spotkać ,więc owłosione dziki to normalka :cool1::decayed:

sam malowałeś ramke grilla czy ori takie grille wychodziły?

sam :decayed: gdybyś czytał uważnie forum to bys wiedział skąd ludzie mają czarne ramki w B5 :gwizdanie:

Czyli że jak? A to w avancie się różni? :blink: O cholera... chyba coś nie halo z moją spostrzegawczością w tym temacie :decayed:

ee chyba, że tak. nie jestem dobry w kategorii avant. troszkę lepiej mi idzie w sedanach :rolleyes:

nie znalazłem... :) powiedz coś więcej :)

To poszukaj... Jest masa tematów o malowaniu ramki.

Ive co do gwintu... Tu ładnie siadła :naughty:

siadlahehe.jpg

I jeszcze małe foto jak wyglądało wnętrze podczas rezania FIS + tempo (manetki), mrogal mnie tak urządził :D Potem nie wiedział jak to złożyć :P:naughty:

20100227143.th.jpg

nie znalazłem... :) powiedz coś więcej :)

To poszukaj... Jest masa tematów o malowaniu ramki.

Ive co do gwintu... Tu ładnie siadła :naughty:

siadlahehe.jpg

I jeszcze małe foto jak wyglądało wnętrze podczas rezania FIS + tempo (manetki), mrogal mnie tak urządził :D Potem nie wiedział jak to złożyć :P:naughty:

20100227143.th.jpg

pier**licie hipolicie :tongue4: nie widziales jak u kumpla alarm z centralnym zakladalem :polew: _solar_ jak zobaczyl to az oczy wyłabałuszyl :naughty::decayed::polew:

rafalekx Nie tak dawno widziałem Twoje autko na parkingu koło Politechniki Lubelskiej i muszę powiedzieć, że na żywo jeszcze fajniej wygląda. Gratuluję udanych modyfikacji.

szału ni ma, padło jakich pełno :bag:

:decayed:

koza

na maxa

o kzwa glebiarz sie odezwal :polew:

:decayed: co było -40/-65 ale dałem spokój :tongue4: teraz jest porówno nizej niż 1BE :decayed:

A rafalekx zamontuje w końcu ten gwint :mysli:

:decayed: co było -40/-65 ale dałem spokój :tongue4: teraz jest porówno nizej niż 1BE :decayed:

A rafalekx zamontuje w końcu ten gwint :mysli:

rafalekx jest mnientka psitka i zrezygnowal

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...