Kowi87 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 co było -40/-65 ale dałem spokój teraz jest porówno nizej niż 1BE A rafalekx zamontuje w końcu ten gwint rafalekx jest mnientka psitka i zrezygnowal i dalej szuka B6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 rafalekx Nie tak dawno widziałem Twoje autko na parkingu koło Politechniki Lubelskiej i muszę powiedzieć, że na żywo jeszcze fajniej wygląda. Gratuluję udanych modyfikacji. A to Twoja ta srebrna poliftowa co stoi często na parkingu PL? Dzisiaj też tam parkowałem Ale nie przesadzaj aż tak szału nie robi Dzięki szału ni ma, padło jakich pełno gieju Ty mój kochany już się tam nie brędzluj przy fotkach mojego srebra A rafalekx zamontuje w końcu ten gwint Chyba dam sobie spokój, tym bardziej, że dostałem fajną ofertę - kupiec jest i daje dobra kasę :gwizdanie: Więcej na gg koza mmee eee eee eee rafalekx jest mnientka psitka i zrezygnowal za taki interesik to se coś innego wyrezam, ale gwinta w tym roku przed zima odpuszczam niech idzie dalej do żyda :gwizdanie: i dalej szuka B6 W przyszłym roku będzie szukał tera se chyba kierę i gałeczkie obszyję, gałeczkę w perforę i pół na pół kiera w gładką i perforę, pytani brzmi jakie nici dać? białe? a może czerwień? czy najzwyklejsze czarne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubipl9 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 A to Twoja ta srebrna poliftowa co stoi często na parkingu PL? Dzisiaj też tam parkowałem Ale nie przesadzaj aż tak szału nie robi Dzięki Zgadza się, nie dawno kupiłem i jak pewnie widziałeś jest sporo do zrobienia, tylko trzeba gotówki troszkę zgromadzić. Na początek felg szukam najchętniej ori pięcoramienne 16" i na zimę trzeba będzie podmalować dwa miejsca żeby soli nie nałapało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 koziczka na RSie :gwizdanie: meee ee ee ee ee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 co nie wygląda Zdymij Panie te lacki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Zdymij Panie te lacki zdymne Chwila już się nie mogie doczekać aż zdymne i wreszcie poczuje komfort Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 ja pierdziu, teraz to wszystkie srebrne avanty jeżdżą na mrogalowskich felgach rafalekx, paput, i oczywiście mrogal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 ja pierdziu, teraz to wszystkie srebrne avanty jeżdżą na mrogalowskich felgach rafalekx, paput, i oczywiście mrogal no a jak! daje obdzielic okolicznych a4zboczkow, a na poczatku wrzesnia bede mogl obdzielic jeszcze jednego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 no a jak! daje obdzielic okolicznych a4zboczkow, a na poczatku wrzesnia bede mogl obdzielic jeszcze jednego Granatowego? :polew: Złodzieja spod tescó Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 no a jak! daje obdzielic okolicznych a4zboczkow, a na poczatku wrzesnia bede mogl obdzielic jeszcze jednego Granatowego? :polew: Złodzieja spod tescó ja mam jego rozporeczke wiec niech se kradnie :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DiM Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 koziczka na RSie :gwizdanie: meee ee ee ee ee wcale aż tak mocno wysoko nie stoi Powiedział bym że fajnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 dokladki maluj, bo u mrogala fajnie wyglada nieeeeeeeeeee wsio zostaje tak jak jest Wraca Avus i jest malina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 dokladki maluj, bo u mrogala fajnie wyglada nieeeeeeeeeee wsio zostaje tak jak jest Wraca Avus i jest malina daj Panie spokój Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 dokladki maluj, bo u mrogala fajnie wyglada nieeeeeeeeeee wsio zostaje tak jak jest Wraca Avus i jest malina daj Panie spokój Mlody jest nie zna sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Mlody jest nie zna sie trza se logana kupić i spokój Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Mlody jest nie zna sie trza se logana kupić i spokój Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 dokladki maluj, bo u mrogala fajnie wyglada nieeeeeeeeeee wsio zostaje tak jak jest Wraca Avus i jest malina Na wesele zalozyles RS..? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Na wesele zalozyles RS..? najmniej istotny powód Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Coś nie wieże że zakończyłeś już rezać bo tak napisałeś w opisie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Coś nie wieże że zakończyłeś już rezać bo tak napisałeś w opisie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi