Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AFN+] Sreberko z klekocikiem :) "schwarz pakiet", avuski 17'' :)

rafalekx

Rekomendowane odpowiedzi

:decayed: co było -40/-65 ale dałem spokój :tongue4: teraz jest porówno nizej niż 1BE :decayed:

A rafalekx zamontuje w końcu ten gwint :mysli:

rafalekx jest mnientka psitka i zrezygnowal

i dalej szuka B6 :mysli:

:wallbash:

rafalekx Nie tak dawno widziałem Twoje autko na parkingu koło Politechniki Lubelskiej i muszę powiedzieć, że na żywo jeszcze fajniej wygląda. Gratuluję udanych modyfikacji.

A to Twoja ta srebrna poliftowa co stoi często na parkingu PL? Dzisiaj też tam parkowałem ;) Ale nie przesadzaj aż tak szału nie robi :) Dzięki ;)

szału ni ma, padło jakich pełno :bag:

:kox: gieju Ty mój kochany już się tam nie brędzluj przy fotkach mojego srebra :naughty::tongue4:

A rafalekx zamontuje w końcu ten gwint :mysli:

Chyba dam sobie spokój, tym bardziej, że dostałem fajną ofertę - kupiec jest i daje dobra kasę :gwizdanie: Więcej na gg :wink4:

koza

:kox: mmee eee eee eee :cool1:

rafalekx jest mnientka psitka i zrezygnowal

:seksiasty: za taki interesik to se coś innego wyrezam, ale gwinta w tym roku przed zima odpuszczam niech idzie dalej do żyda :gwizdanie:

i dalej szuka B6 :mysli:

:wallbash:

W przyszłym roku będzie szukał :wink4: tera se chyba kierę i gałeczkie obszyję, gałeczkę w perforę i pół na pół kiera w gładką i perforę, pytani brzmi jakie nici dać? białe? a może czerwień? czy najzwyklejsze czarne? :)

A to Twoja ta srebrna poliftowa co stoi często na parkingu PL? Dzisiaj też tam parkowałem ;) Ale nie przesadzaj aż tak szału nie robi :) Dzięki ;)

Zgadza się, nie dawno kupiłem i jak pewnie widziałeś jest sporo do zrobienia, tylko trzeba gotówki troszkę zgromadzić. Na początek felg szukam najchętniej ori pięcoramienne 16" i na zimę trzeba będzie podmalować dwa miejsca żeby soli nie nałapało.

ja pierdziu, teraz to wszystkie srebrne avanty jeżdżą na mrogalowskich felgach :kox:

rafalekx, paput, i oczywiście mrogal :good:

ja pierdziu, teraz to wszystkie srebrne avanty jeżdżą na mrogalowskich felgach :kox:

rafalekx, paput, i oczywiście mrogal :good:

no a jak! daje obdzielic okolicznych a4zboczkow, a na poczatku wrzesnia bede mogl obdzielic jeszcze jednego :decayed:

no a jak! daje obdzielic okolicznych a4zboczkow, a na poczatku wrzesnia bede mogl obdzielic jeszcze jednego :decayed:

Granatowego? :polew: :polew: :polew: Złodzieja spod tescó :polew:

Granatowego? :polew: :polew: :polew: Złodzieja spod tescó :polew:

ja mam jego rozporeczke wiec niech se kradnie :gwizdanie:

dokladki maluj, bo u mrogala fajnie wyglada :good:

nieeeeeeeeeee :evil: wsio zostaje tak jak jest :tongue4: Wraca Avus i jest malina :good:

daj Panie spokój :tongue4:

nieeeeeeeeeee :evil: wsio zostaje tak jak jest :tongue4: Wraca Avus i jest malina :good:

daj Panie spokój :tongue4:

Mlody jest nie zna sie :cool1:

Na wesele zalozyles RS..? :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...