jerry45 Opublikowano 25 Czerwca 2009 Opublikowano 25 Czerwca 2009 Witam W Pile w ASO volkswagena KROTOSKI - CICHY zaśpiewali 360 zł za przód (wymiana tarcz + klocków), także zrobiłem zakup u Tom77 kompletu, wymieniłem sam i jest spoko. Pozdrawiam
Dev Opublikowano 26 Czerwca 2009 Opublikowano 26 Czerwca 2009 Witam W Pile w ASO volkswagena KROTOSKI - CICHY zaśpiewali 360 zł za przód (wymiana tarcz + klocków), także zrobiłem zakup u Tom77 kompletu, wymieniłem sam i jest spoko. Pozdrawiam 360 pln to chyba za samą wymianę?????? bez matetriału
Cineksik Opublikowano 30 Czerwca 2009 Opublikowano 30 Czerwca 2009 ...wymiana tarcz + klocków... napisał przecież
Muskel1 Opublikowano 18 Lipca 2009 Opublikowano 18 Lipca 2009 Jak chcecie miec koniecznie udokumentowana historie w ASO to jedzcie do nich z jakas blachostka niech ja wam zrobia (np:wymiana zarowki). Kazde zlecenie muszsza na komputer wbic. Klocki i tarcze kupic samemu.
Tomson Opublikowano 18 Lipca 2009 Opublikowano 18 Lipca 2009 Jak chcecie miec koniecznie udokumentowana historie w ASO to jedzcie do nich z jakas blachostka niech ja wam zrobia (np:wymiana zarowki). Kazde zlecenie muszsza na komputer wbic. Klocki i tarcze kupic samemu. o i to jest dobry system! tyle, że w przypadku xenonów nie polecam jechać na wymianę zarówki (w tym wypadku żarnika)
Muskel1 Opublikowano 18 Lipca 2009 Opublikowano 18 Lipca 2009 Jak chcecie miec koniecznie udokumentowana historie w ASO to jedzcie do nich z jakas blachostka niech ja wam zrobia (np:wymiana zarowki). Kazde zlecenie muszsza na komputer wbic. Klocki i tarcze kupic samemu. o i to jest dobry system! tyle, że w przypadku xenonów nie polecam jechać na wymianę zarówki (w tym wypadku żarnika) Dlatego napisalem z blachostka
Rekomendowane odpowiedzi