Patrox Opublikowano 6 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2009 zadzwon do mnie to pogadamy ja musze zeminc na cos mocniejszego Chłopie który tuner każe ci załozyć coś większego niż gt 2259? Ta turbina już ma takiego laga co zreszta widać na wykresie nie wspominając o jeszcze większej. Czy ty na prawdę chcesz zrobić kalectwo ze swojego samochodu. Wydajnośc gt 2256 jest bez problemowa na 250ps :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 6 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2009 patrox nic sie nie przejmuj nie ma tragedi juz sie przyzwyczailem to niby laga zrobie jakes logi to wrzuce na forum ale wstaje za***iście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrox Opublikowano 6 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2009 patrox nic sie nie przejmuj nie ma tragedi juz sie przyzwyczailem to niby laga zrobie jakes logi to wrzuce na forum ale wstaje za***iście okOk, Najważniejsze dzo dzo abyś ty był zadowolony z rezultatów ;) ;) ;) ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba1-2 Opublikowano 6 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2009 to będzie hybryda?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 6 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2009 Powiem wam, że chyb zadzwonie do tego wariata juro bo ni cholery nie wiem co on knuje... Albo nie, zadzwonie do Rogla, on zawsze jakieś mega niusy ma :evil: :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymonA4 Opublikowano 6 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2009 po prostu dzodzo wraca do serii i sprzedaje graty bo za szybko było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 6 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2009 po prostu dzodzo wraca do serii i sprzedaje graty bo za szybko było czyli poszedł po rozum do głowy i nie chce iść ścieżką Adamoo ?? :gwizdanie: :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 6 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2009 Niech sobie matiza kupi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 6 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2009 Niech sobie matiza kupi i uturbi :kox: :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 6 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2009 Niech sobie matiza kupi Do tego Eatona M62 :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 7 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2009 do seri ehehhehee wlasnie jestem po rozmowie z zoną i moge rezac dalej bo furacza musimy miec jeszcze dwa lata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aju Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 a gdzie masz numer telefonu bo nie widzę :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamooo Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 a gdzie masz numer telefonu bo nie widzę :> 0800 222 222 pytaj o Mr.Big Bena Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 11 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 Adas wczoraj vacum wymienilem kurde autko inaczej chodzi a hamulce no nie mam pytań są konkretne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rogass Opublikowano 11 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 Dzo Dzo a to vacum to co to jest dokładnie Raz czytam że pompa od hamulców raz że wtryskowa paliwa...? I jaką wsadziłeś, normalnie nową do Ciebie do AWX czy jakąś inną? A jakie hamulce zamontowałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 11 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 pompa vacum jest odpowiedzialna za pod cisniene w furaczu miedzy innymi do gruchy w turbinie jest odpowiedzialna za ukad podcisnienia do hamulcy i jeszcze miedzy innymi do wtrysku paliwa na pompki :-) wiedz jak ją wymienilem to wszystko w aucie zaczelo lepiej chodzic sprawniej ze tak napisze i hamulce i pompki i tak dalej :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rogass Opublikowano 11 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 dzięki :> a wymieniłeś profilaktycznie czy miałeś jakieś symptomy?? :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 11 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 byl sympton ze na wysokich obrotach nie dostawał tyle paliwa ile potrzebował ale to juz witek mi tak powiedzial naprowadzil mi troche na tą pompe aha ale wczesniej ruszal mi sie ten krociec co wchodzi waz od serwa i podcisnienie od turbiny nie byl szczelny a powiennien nawed nie drgnac :-) p.s na zdjeciu masz strzalkami zaznaczone co mnie za nie pokoilo kupilem uzywke bo nowa 1200 zł wymienilem oringi na nowe i pompka smiga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rogass Opublikowano 11 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 Dzięki wielkie za lekcję :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 11 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 do seri ehehhehee wlasnie jestem po rozmowie z zoną i moge rezac dalej bo furacza musimy miec jeszcze dwa lata ty pantoflarzu co wkładasz ? :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi