Trend5 Opublikowano 11 Czerwca 2009 Opublikowano 11 Czerwca 2009 Witam, szukając na forum nie znalazłem odpowiedzi czy przy wymianie łożyska( z piastą ) w B6 trzeba je nasmarować?? Jest to jedna całość więc mi się wydaje że nie ale może się mylę, nie chciałbym wymieniać ponownie za 1000km. Może ktoś już wymieniał i wie coś na ten temat. Będę wdzięczny za cenne wskazówki.
Dev Opublikowano 11 Czerwca 2009 Opublikowano 11 Czerwca 2009 słabo szukałeś poszukaj raz jeszcze było niedawno na forum
Trend5 Opublikowano 11 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 11 Czerwca 2009 No nie wiem ja bynajmniej nie mogę znaleźć, podeślij link jak możesz. Z góry dzięki.
radi Opublikowano 11 Czerwca 2009 Opublikowano 11 Czerwca 2009 Nie nic sie nie smaruje bo łozysko jest kryte,jedynie co smarujesz to przegob
Trend5 Opublikowano 11 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 11 Czerwca 2009 Dzięki kolego za podpowiedź, w takim razie w sobotę biorę się za wymianę.
skrab Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Witam Krzysiek Durzo jest roboty przy wymianie tego łożyska też muszę wymienić ale za bardzo nie wiem jak się do tego zabrać
axemen Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Witam Podpinam się pod temat, tylko u mnie słychać buczenie tylko przy jeździe na wprost przy skręcie ustępuje Pozdrawiam
zając87 Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Opublikowano 26 Kwietnia 2011 witam,a wiecie czym może być spowodowane częste siadanie łożysk,ale tylnych??
semi281 Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Opublikowano 26 Kwietnia 2011 witam,a wiecie czym może być spowodowane częste siadanie łożysk,ale tylnych?? Albo nieumiejętnym ich montowaniem, albo oszczędzaniem na jakości łożyska. Koła Ci nie biją?? Bo to też może być przyczyną.
Rekomendowane odpowiedzi