Buchcio080 Opublikowano 26 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Ooo wtedy tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi_81 Opublikowano 26 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Dobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bortex69dyzio Opublikowano 26 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 zrobiłem tak i nic nie dało, zassał znów paliwo jakoś. Zdjąłem kostkę od pompowtryskiwaczy i teraz kręci normalnie, ale nie odpali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buchcio080 Opublikowano 27 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 I gites majonez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 2 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 (edytowane) wyciagnij bezpiecznik z pod kompa, mi kiedys taki wyleciał sam jak wpadłem w dziure, dokładniej bezpiecznik od pompy paliwa. Tyle ze doscie jest cięzkie spocik o 20 Edytowane 27 Września 2014 przez MAGIC87 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymonA4 Opublikowano 4 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 Jest tu jaki cwaniak?.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buchcio080 Opublikowano 10 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 Witam jest tu w Częstochowie firma zajmująca się oklejaniem karoserii samochodu?? dobra firma Jak myślicie... Oklejenie w moim samochodzie maski na carbon 3D to ładny efekt wyjdzie? Moja maska jest zniszczona, jasne zabarwienia rysy kropki... Będzie tego dobry efekt? Czy może do tego okleic dach?? Proszę o opinie Na tym samochodzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLI_B5 Opublikowano 11 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 Może pomyśl o stickerboombie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 12 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buchcio080 Opublikowano 13 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 Dla mnie sticker bomb jest zbyt dziecinny to pasuje bardziej do tych szlifierek hondy ;D według mnie to te audi na zdjęciu jest oszpecone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 18 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Jak masz odpryski to folią tego nie zakryjesz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 24 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 spot dzisiaj o 20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrTea Opublikowano 26 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 je co dzis? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 26 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 no Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VesslaN Opublikowano 2 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 Witam. Cześć i czołem. Planuję zmianę autka - jednak nie na siłę. Diesel u mnie się po prostu marnuje. Gdybyście kogoś znali kto byłby zainteresowany moim "szarakiem" dajcie proszę znać. Autko jak najbardziej 100% sprawne - nic złego się nie dzieje Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ra4al Opublikowano 8 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 Panowie jest jakiś spocik jutro?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 9 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2014 (edytowane) jest w szeherazadzie ogrodek Edytowane 9 Listopada 2014 przez Piotrek98igo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VesslaN Opublikowano 23 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 Fajnie było - znów mnie ochrzczono Podziękowanie dla Michała To e91 - bajka . e91 - 1675 kg ( 300KM) .... 0,18 KM przypada na 1kg b8 - 1695 kg (340 KM) .... 0.2 KM przypada na 1 kg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eRniś Opublikowano 23 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 Patryka B8 waży 1770kg. Bmw od kolegi w dowodzie 1630kg. A co do mocy to w dieslach liczy się Nm, a tu są niemal że identyczne w obydwóch samochodach. Co by nie pisać obydwa samochody zapierdzielają zdrowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s3marek Opublikowano 23 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 Kiedy jest u was jakiś spot? Jestem teraz na wekend w pl bym podjechal moim dieselkiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi