Piotrek98igo Opublikowano 19 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2009 graty córy tomi tutaj posty jedynie mozesz nabic w dzialach technicznych :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi TDI Opublikowano 19 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2009 Dokładnie, coś o tym wiem moja córcia ma 13 mies. wszędzie jej pełno No moja córa ma 14 lat, pytała mnie ostatnio jaki samochód dostanie na osiemnastke podoba jej się TTka w cabrio tak mi napomniała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_g84 Opublikowano 19 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2009 Dokładnie, coś o tym wiem moja córcia ma 13 mies. wszędzie jej pełno No moja córa ma 14 lat, pytała mnie ostatnio jaki samochód dostanie na osiemnastke podoba jej się TTka w cabrio tak mi napomniała No cóż to jest na co zbierać, jeszcze trochę czasu masz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bArt4 Opublikowano 19 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2009 :oklaski: GRATULACJE Sysiek. Szacun dla Ciebie za odwagę przy porodzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kikson Opublikowano 20 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2009 :hi:Gratulacje ja tez ostatnio zostałem ojcem i tez byłem przy porodzie,jest niezła jazda nie da sie tego opisac co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 20 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2009 wszystkiego najlepszego Nuti Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 20 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2009 sysiek gratki dla ciebie malzonki i malej - p.s ja tez zostane tatą w listopadzie :-) kikson buraku ty jeden wiedzialem ze nie przyjedziesz , a nie mozesz zone wyslać ? hahaha my sie nią zajmiemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomiii Opublikowano 20 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2009 naj naj lepszego NUTI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 20 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2009 a co nutek ma urodziny czy co ? no to gratki stara ruro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NUTI Opublikowano 20 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2009 Dziękuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trynity00 Opublikowano 20 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2009 Sysiek GRATULACJE Mogę z buta przyjść to tylko 10 min. od mojego domu wiec nie widzę przeszkód Przyjadę Audi 80 B-4 jak można. :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 20 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2009 no pewnie ze mozna,bo jutro tez beda 80 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 20 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2009 to czemu masz w opisie a4 b5 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 20 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2009 to czemu masz w opisie a4 b5 ? bo jest z irl i auto ma tam ,czytaj uwaznie :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_g84 Opublikowano 20 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2009 Wszystkiego najlepszego NUTI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 20 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2009 no i co tam ziomalki trzeba bedzie dopisac kilka osob jeszcze do listy dobrze ze robimy na realu bo na obi sie nie pomiescimy [br]Dopisany: 20 Czerwiec 2009, 11:15_________________________________________________1. Dzo-Dzo 2. Nuti 3. Norbi TDI 4. PiotrekIgo98 5. Sysiek 6. Wentyl 7. Kikson 8. Tomii 9. scrat 10. michal_g84 11. tymara4 12. Bart79 13. bArt4 14. kezor i brygada ze slaska 15. trinity00 - tak sie nazywasz jak nazwa wymyslonego przezemnie wozka dzieciecego kezro prosze o przeslanie listy czlonkow bedacych na jutrzejszym spocie u nas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 20 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2009 dzodzo zmien podpis bo kwas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 20 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2009 no ty masz lepszy 50-100km/h ~5s [3bieg] 80-120km/h ~6s [4bieg] zenada oszukujesz jak z kreską z checią bym to sprawdzil ale nie na telefonie i nie ze sobie sam wcisniesz hahahaha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 20 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2009 no ty masz lepszy 50-100km/h ~5s [3bieg] 80-120km/h ~6s [4bieg] zenada oszukujesz jak z kreską z checią bym to sprawdzil ale nie na telefonie i nie ze sobie sam wcisniesz hahahaha moge ci pokazac filmiki ,zal pupe sciska czy co? jakby tak nie bylo to bym tego nie pisal,a ze ty tak robisz to nie wnikam :polew: z czym z kreska oszukuje?wygrales ze mna o dlugosc auta,nie bylo tak?panie "200kucy" haha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 20 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2009 o dlugosc auta hahahah chyba o trzy dlugosci raz ze ruszyles o jedno mrugniecie wczesniej to juz nie wnikam jestes stary oszust - i masz kilka cwiartek w aucie :-) w niedziele jeszcze raz zobaczymy twoją jedną dlugosc auta hahaha dziadu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi