Piotrek98igo Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 Nuti wstawiaj kuraka bede Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 nutek ja nie pije dzisiaj bo jak widze co wrzucam na forum jak jestem naje... to mam dola Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leman Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 Dzodzo ty chlorze.... :polew: jaki wściekły z tą pukawką hahaha :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysiek Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 Nutek, wstaw odrazu ze 2 albo i 3 dla Piotrka bo jeden to bedzie malo Mnie raczej nie bedzie. Dzo, buehehehehe to ta na kolki z pod jasnej gory? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NUTI Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 nutek ja nie pije dzisiaj bo jak widze co wrzucam na forum jak jestem naje... to mam dola Nie pierdo...... jak masz nie pic to se sam navi zrobisz Nuti wstawiaj kuraka bede Bedziesz miał grilowaną pierś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scrat Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 ciekawe komu się trafi pierwszy post strony numer 200... Edit: no i już wiem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 Nuti nie na klulki tylko na kapiszony takie jak dzodzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 co wy mozecie wiedziec o ............. kurde cos mi furacz sie pierdzioli to jaka lista nutek chlorów na dzisiejszy dzien ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysiek Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 Dzo, grzeje sie? Zamowionie zlozone bedzie na jutro Spadam do Lodzi z kumplem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 jak to na jutro no przeciez sie zepsuje :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysiek Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 Heh, dopiero sie bedzie robic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 mnie chyba jednak dzisiaj nie bedzie u Nutiego i prosze bez komenatrzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leman Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 nie żartuj ..Pietrek, obiboku jeden... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olek_je Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 Dzo-dzo Ty to mi chyba oststnio Zone podrywałes u siebie w "butiku" :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart79 Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 No ja zaraz do nutka spadam Popołudniu byłem i rezaliśmy podłokietnik u mnie i navi u dzodza moje założone a dzo dza pewnie nie bo już chłopaki od 15tej walili Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kikson Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 Ku..wa oanowie ale jestem wsciekły ostatnio zgubilem wszystkie dokumenty a dzis dostałem wezwanie w sprawie ze ktos na moje papiery chyba cos nabrał... zabije ku..we jesli choc 1zł wział na mnie :kwasny: :kwasny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michał69 Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 no to ładnie kikson a mówiłem ostatnio na spocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomiii Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 Panowie coś z innej beczki Prawda o 11 września - WTC 1. http://www.youtube.com/watch?v=uj2bf08orOk&feature=related 2. http://www.youtube.com/watch?v=MGXN9dywQII&feature=related 3. http://www.youtube.com/watch?v=8SUhQa3VZxk&feature=related 4. http://www.youtube.com/watch?v=2OFqbvA-dfU&feature=related Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi TDI Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 No ładnie ładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 12 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2009 ale najebalem wczoraj sie nutek ty lachudro gdzis u ciebie zostawilem pamiec z wczorajszej imprezy panowie co ja robie dzisiaj u siebie w sdomu ? ]] przeciez bylem u nutka ?[br]Dopisany: 12 Wrzesień 2009, 08:29_________________________________________________lp.s tomii wrzuciles jakies gowno az mi sie niechce ogloadac za dlugie to i jeszcxze trzeva czytac [br]Dopisany: 12 Wrzesień 2009, 08:31_________________________________________________heheheh norbi tyle czasu cie nie bylo ale posta walnales Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi