Dzo-Dzo Opublikowano 25 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2009 kliki skaczesz z kwiatka na kwiatek - kup se bmwu hehe nie wiem co oznacza dla ciebie mlodszy rocznik ? masz to audi z chyba 98 roku z tego co kojarze wiedz co szykasz z 99 ? 407 zaczynaja sie od 32000 tys a podobno tyle to mowiles ze za duzo wiedz ja juz cie nie kumam p.s odkladamy imprezke bo ku... mnie tez cos wzielo no maskara o co chodzi kardlo mnie boli jak nigdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymonA4 Opublikowano 25 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2009 Boli bo nie smarujesz [br]Dopisany: 25 Wrzesień 2009, 07:24_________________________________________________Od środka oczywiście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 25 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2009 :polew: zobaczcie to http://www.a4-klub.pl/smf/b6_awx_zamontowany_kolektor_i_zrobiona_mega_fajan_rurka_strona_16-t83625.225.html[br]Dopisany: 25 Wrzesień 2009, 07:35_________________________________________________i ostatnie zdjecie na dole - jaką mam super rureczke zamontowaną :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kikson Opublikowano 25 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2009 dzodzo młodszy rocznik to 2004-2005 na auto mam 35tys. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scrat Opublikowano 25 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2009 Panowie, macie namiary na jakiegoś dobrego lakiernika? Muszę pomalować taki mały dodatek do mojej czwóreńki i nie wiem gdzie uderzyć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michał69 Opublikowano 25 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2009 pewnie lotke? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymonA4 Opublikowano 25 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2009 ja mam dość przystępnego lakiernika ale nie ma kabiny lecz mu wychodzi super ja k chcesz namiar to daj znac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 25 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2009 yo ale dzisiaj zimno w dolocie rano :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 25 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2009 scrat ja mam zajebistego na wyczerpach majchrzak sie nazywa ul redzinska zadzwon do mnie to ci nr tel dam no i co tam suczki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymonA4 Opublikowano 25 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2009 ja mam lepszego nie słuchaj dzodza :polew:[br]Dopisany: 25 Wrzesień 2009, 09:44_________________________________________________robimy spota w niedziele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysiek Opublikowano 25 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2009 Bry, normalnie masakra dzisiaj. Ledwo laze. Kiki, kazde sie psuja, jedne mniej drugie wiecej Moja wlasnie stoi u mechanika, wymiana poduszki silnika, oleju, filtrow i beda cos z ta turbina robic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NUTI Opublikowano 25 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2009 Hejka wrociłem od lekarze i lipa - Dzo sory mnie nie bedzie dzisiaj Był ktoś na imprezie u Marszałka ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kikson Opublikowano 25 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2009 Bedzie dobrze :decayed: Ja mam czas do konca roku na zmiane wiec duzo moze sie jeszcze zadziac moze cos terenowego :gwizdanie: :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scrat Opublikowano 25 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2009 pewnie lotke? :> Dokładnie, już drugi tydzień leży i się kurzy bo nie mam czasu się za to zabrać... Lakiernik musi być na tyle dobry, żeby dał radę pomalować lotkę w kolor nadwozia i przykleić ją na samochodzie za pomocą kleju do szyb :> Niczego więcej nie wymagam... Nuti, ja wczoraj byłem na chwilę... zostałem tam zaciągnięty siłą przez moją kobitę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysiek Opublikowano 25 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2009 Scrat, polecam goscia na Konwaliowej, nie pamietam jak sie nazywa ale to jest jeszcze kawalek za Rychterem po lewej stronie (prawie na samym koncu) . Gosc robi auta flotowe ale i za prywatne tez sie chyta. Robota jest zdrobiona dobrze ale niestety najtanszy nie jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leman Opublikowano 25 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2009 echhh szkoda Dzo już myślałem że napije się wódki z Piotrkiem... Dzo wdepne wieczorem ustawimy wiesz co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 25 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2009 Bogus co sie tak napinasz na tym avatarze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leman Opublikowano 25 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2009 widze ze już piłes Piotr :> :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NUTI Opublikowano 25 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2009 A Sysiek ma podpisie NAJPRAWDOPODOBNIEJ NAJSZYBSZY AVANT W CZESTOCHOWIE a to kłamstwo !!!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymonA4 Opublikowano 25 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2009 Leeman co będziecie ustalać 3.10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi