Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spoty Czestochowskie[Niedziela g17 III aleja pod DON KICHOTEM]

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 21.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Piotrek98igo

4047

• MAGIC87

2676

• tymonA4

2396

• Dzo-Dzo

1690

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

a moze herbatnik? :decayed:

Może być IceTea

Opublikowano

herbatnik brzmi jakbym był starym pierdzielem :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

E no co ty brzmi jak stary wyjadacz :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

no jak czytam to raczej szczeniaki hehhehee

Opublikowano

dzodzo ty zes w ciagu 6miesiecy postarzal sie o 10lat :gwizdanie: :decayed:

Opublikowano

Piotrek .. widać na przykładzie Dzo-dzo ze jednak dzieciak potrafi dać w kość... dlatego ja poki co zakladam gumke na jasia i nie mam tego zmartwienia

Opublikowano

Piotrek .. widać na przykładzie Dzo-dzo ze jednak dzieciak potrafi dać w kość... dlatego ja poki co zakladam gumke na jasia i nie mam tego zmartwienia

:polew: :polew: :polew:
Opublikowano

taka prawda.. nie mam dzieciaka i wygladam na 18 lat... do tego brak siwych włosów, jeszcze nie łysieje .. częściej na spoty chce mi się przyjeżdzać :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :kox: :kox: :kox: ..

Opublikowano

poczekaj jeszce troche- kiedyś rano wstaniesz i stwierdzisz że osiwiałeś :gwizdanie: ,

rozumiem że artretyzmu i nietrzymania moczu jeszce nie masz ?? :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

mocz trzymam... zwieracz odbytniczy też w dobrej kondycji... wiagry nie potrzebuje.. :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 27 Kwiecień 2010, 13:06_________________________________________________Leman, oczy i słuch też jeszcze dopisują.. w przeciwieństwie do Ciebie jak w TESCO powiedziałem Ci "cześć" (wychodziłeś przez bramkę boczną bez zakupów) a Ty mnie zlałeś cieplym gęstym moczem :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

bogus jak zwykle cos podpier... :kox: :kox: co tym razem sucha sopocka? :decayed:

Opublikowano

nie kojarze :mysli: ...a wzrok mam bystry niczym błyskawica, sokole oko przy mnie to steve whonder :> :polew: :polew:

ale słyszałem że piotrkowi siada od koxu :kox: :kox: :gwizdanie: (wszystko)

zmień ten podpis bo se jeszcze ktoś coś pomyśli o tobie :polew: :polew:

Opublikowano

wzrok bystry niczym woda w klozecie :wink4: :wink4: .. sorrki .. nie mogłem się powstrzymać... :polew: :polew:

Opublikowano

dobra.. koniec

Opublikowano

hehe...Piter ja full organix natural green peace, nie chce twoich łańcuchów poli-nuklearnych... :polew: :polew: :polew: dobra koniec haha