Arturoo Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 .... poza tym co to spotkanie AA czy co? ? Nie kumam. Byłeś tam kiedyś (bo mi się zdarzyło tylko zawsze były to zorganizowane wyjazdy nigdy na własną rękę),widziałeś taki pokaz kiedyś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leman Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 http://www.kartcup.pl/ była szansa na zespół audi ale teraz to się już można pocałować w doope szacun dla moda za ogarnięcie tematu ...byłoby z 5osób..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymonA4 Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 leman gdzie ty teraz robisz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leman Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 leman gdzie ty teraz robisz ? aktualnie nigdzie- tylko z doskoku gdzieś poza czewą na zastępstwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kikson Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 yyyy nie, dobry jest?? Moze to oczywistość, ale pytam bo jestem dość świeżym medalikiem [/quot Opinie ma dobrego speca--ale od beeemek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 Tea rob kaloryfer,pakiet dyskotekowy i wszystkie twoje leman widac ze z organizowac sie nie umiecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysiek Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 Tea nie przejmuj się ..nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło :good: program zrobisz szybciej i w ogóle wyleczysz się psychicznie, zerwiesz Piotrkowi wszystkie d*py 15-17 (młodziej wyglądasz bo Piter to już siłką zmęczony widać ) :> :> aha. Sysior dzięki za namiara - podjechał wywalił towar z bagażnika, gra i trąbi zespół kombi :good: Spoko, a zespol z Gliwic tez byl? 4 k**wy i ksiadz kibic :polew: Tea nie przejmuj sie, teraz moze byc juz tylko lepiej Michal, Aniol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymonA4 Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 japany startują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysiek Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 A niech se startuja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomiii Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 kikson a ty co tu robisz idz sobie znajdz nowych przyjaciol www.opel.com.pl odezwał się właściciel opla :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymonA4 Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 dzodzo nie ma opla chyba że coś sie zmieniło boguś gadałem nie mają zamkniętą listę :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomiii Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 dzodzo nie ma opla chyba że coś sie zmieniło jak niema jak ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 ma opla ze stozkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_g84 Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 .... poza tym co to spotkanie AA czy co? ? Nie kumam. Byłeś tam kiedyś (bo mi się zdarzyło tylko zawsze były to zorganizowane wyjazdy nigdy na własną rękę),widziałeś taki pokaz kiedyś ? nie w Rudnikach, ale byłem na Airshow - nie wiem czy to tego samego typu ale tam było gdzie stanąć.Może innym chodziło o to że później trudno wyjechać, ale myślę że komunikacją miejską będzie jeszcze gorzej[br]Dopisany: 24 Wrzesień 2010, 16:32_________________________________________________ Michal, Aniol wiesz on dużo robi BMW, Audi, więc może się z czymś podobnym spotkał, mnie on kilka razy znalazł to co inni nie mogli, ale fakt raz wymienił niepotrzebnie termostat a okazało się że to czujnik temp. (mówiłem mu a on mnie nie posłuchał i miałem rację) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 Ok.Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker-lukasz Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 Witam klubowicze, razem z rodzicami jeszcze nienarodzonego chłopca prosimy o pomoc, zajrzyjcie do tego wątku, każdy grosz się liczy: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=160387.0 pozdrawiam i dziękuję za każdą pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 juz nie mam sprzedalem ale szukam teraz cos z klimą i gazem i hakiem i mocniejszym silnikiemm hehehe do max 3 500 tys hehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomiii Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 juz nie mam sprzedalem ale szukam teraz cos z klimą i gazem i hakiem i mocniejszym silnikiemm hehehe do max 3 500 tys hehehe co z tamtą było nie tak :gwizdanie: słaby silnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 hehe no ladna byla ale to jeszcze nie bylo to zarobilo sie naniej na adidasy hehhee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomiii Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 hehe no ladna byla ale to jeszcze nie bylo to zarobilo sie naniej na adidasy hehhee no to fpyte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi