michał69 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 tomi sprzedam ci moja po lifcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomiii Opublikowano 11 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 tomi sprzedam ci moja po lifcie twoja ma duży wieloklin :gwizdanie: i nie jest 3ramienna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymonA4 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 teraz to mam kolegów :polew: chce doinwestować moje b5 i sprzedać za 30lat jako klasyk audi za bezcen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 11 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 teraz to mam kolegów :polew: chce doinwestować moje b5 i sprzedać za 30lat jako klasyk audi za bezcen to przyjedz po radio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymonA4 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 za nowoczesne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 11 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 za nowoczesne pasuje idealnie do twojego bolidu doladowanego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysiek Opublikowano 11 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 Koks, 5zl od kazdej sprzedanej naklejki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leman Opublikowano 13 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2011 wszyscy przesiadli się do golfów ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymonA4 Opublikowano 13 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2011 chyba tak dzodzo ssoorryy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 13 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2011 ja od niedzieli w goflie. znaczy chodze w golfie... pamietaj synku stary i młody... w golfie sie nie jezdzi w golfie sie chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malin85 Opublikowano 13 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2011 coraz wiecej osob sie lansuje swoje wozy na VAGu, wiec nie gadac tylko dawac fotorilejszyn modow adr+++ i innych dobrodziejstw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 13 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2011 a tymek jak zawsze na kazdym forum musi byc zbanowany badz usunac konto :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomiii Opublikowano 13 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2011 a tymek jak zawsze na kazdym forum musi byc zbanowany badz usunac konto :polew: jak lubi :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 13 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2011 na vagu ino patrzec jak zaloguje sie pod tajnym nickiem leonaa4 :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymonA4 Opublikowano 14 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 tamto forum nie jest godzien by sie tajnie rejestrować bo co tam jest takiego ciekawego mam golfa II 1.4 jak można go stjuningować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 14 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 z sacunkiem dla reszty z vag ale tymek powinno byc: mam 18 lat i golfa 2, wpadam na spota palic kapcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysiek Opublikowano 14 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 Podwarunkiem ze parking jest sliski, bo na suchym to mi silnik pojedzie a buda zostanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymonA4 Opublikowano 14 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L.I.O.N Opublikowano 14 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 Witam całą ekipę z Częstochowy. Mam dużą prośbę do was o obejrzenie auta. Chodzi co prawda o Hondę, ale każde info na miejscu o komisie i aucie się przyda. Auto z tego linka http://otomoto.pl/honda-jazz-1wl-klima-abs-stan-bdb-ks-serw-C16735527.html Jeśli ktoś mógłby podjechać i obejrzeć na miejscu ,będę zobowiązany i mocno się odwdzięcze. Oczywiście przez telefon jest wszystko jest OK , ale na miejscu różnie to bywa.PZDR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 14 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 mamy specjaliste od hond moze sie pokusi obejrzec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi