MrTea Opublikowano 1 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 Panowie, tylko sie nie śmiejcie, ma ktoś może na sobotę sutanne pożyczyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 1 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 :polew: co na polter idziesz musiałbym do naszego księdza skoczyć :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 1 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 po koledzie pewnie zbiera na nowe turbo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrTea Opublikowano 1 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 hehehehe, Piter, rozgryzłes mnie ...... potrzebuje dwóch chętnych na ministrantów )) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 1 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 hehehehe, Piter, rozgryzłes mnie ...... potrzebuje dwóch chętnych na ministrantów )) spoko bylem kiedys to teraz tez moge Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_g84 Opublikowano 1 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 no to jak Ty będziesz ministrantem to nie tylko na turbo zbierzecie :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrTea Opublikowano 1 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 sutanna załatwiona :kox: .. w niedziele na spocie poświęce Wam auta :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 1 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 Cytat: MrTea Dzisiaj o 09:34hehehehe, Piter, rozgryzłes mnie wink ...... potrzebuje dwóch chętnych na ministrantów wink)) spoko bylem kiedys to teraz tez moge naughty byłes a teraz sie msciłes na tych chłopaszkach... przeciez kazdy rozpoznał Cie na filmie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skrab Opublikowano 1 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 Witam jestem z okolic Czestochowy a dokładnie z Dubidze i może kiedyś zajrzę na spota pod Galerie :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymonA4 Opublikowano 1 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 wpadaj kolego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michał69 Opublikowano 1 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 herbata tylko nie idź do Piotrka po kolędzie bo oglądałeś filmik co zrobił rok temu :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekvw Opublikowano 2 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 Witam wszystkich mam pytanko czy ktos moze zakladal kiedys tempomat i kiere z b7 do b6 ?? Jesli tak to czy mogl bym liczyc na jakas pomoc oczywsicie nie za darmo??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 2 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 strzala ja tak mam wlasnie zrobi :naughty:one jak piszesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 2 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 tylko nie do dzo dza.. skroji cie jak ASO Dzo dzo. gadałem z wujkiem... Powiedział mi pi razy oko ze ta antekna 100 warta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 2 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 ;( a ja tylko 40 żł fakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk biedny zawsze wiatr w oczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymonA4 Opublikowano 2 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 no biedny :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 2 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 Pany sprzedam opony 15 stki micheliny... 4 sztuki... jezdziły u mnie maja jakies 6 mm... chce ktos? letnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymonA4 Opublikowano 2 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 ile??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_g84 Opublikowano 2 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 ile??? a Ty co kombinujesz przecież masz 17-stki?? czyżby miała zajść jakaś zmiana?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymonA4 Opublikowano 2 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 czy ja mam jedno auto ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi