Piotrek98igo Opublikowano 9 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 ale co ci po tym efekcie, bo jak masz uszczelniania zjebane to za 3miesiace masz to samo.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrTea Opublikowano 9 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 sraka i tyle, baardzo rzadko się zdarza że ktoś sprzedaje dobre używane turbo od 130tki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 9 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 sraka i tyle, baardzo rzadko się zdarza że ktoś sprzedaje dobre używane turbo od 130tki... znajdziesz troche cierpliwosci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysiek Opublikowano 9 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 sraka i tyle, baardzo rzadko się zdarza że ktoś sprzedaje dobre używane turbo od 130tki... Co Ty gadasz, Piotrek sprzedawal prawie nowe turbo, 3k na nim zrobil Dzisiaj w nocy sobie przeczytalem ciekawe porownianie Audi TT RS, Audi R8 V10, Audi RS5 Wedlug danych technicznych R8 najwolniejsze z tej trojki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 9 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 U mnie dzisiaj byl poscig za motocyklista 3 policjantów rozwalilo pojazd... bylo cos na NTl... Jutro pewnie w TV bedzie.. i na komendzie czewa Grube akcje sie dzieja, w wakacje 3 młodych okradlo stacje benzynowa i uciekało szpachlibra... pojechalem za poscigiem i za 2 Km robisli sie na plocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 10 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 http://wiadomosci.onet.pl/regionalne/slask/slaskie-trzej-policjanci-ranni-po-poscigu,1,4170169,region-wiadomosc.html dziwi mnie sam fakt że: "motocyklista zajechał drogę policjantowi", on pewnie patrzył by spie... a nie zajechać im drogę, ale wiadomo że winny musi być ktoś inny wypadku niż policjant a to że nie miał prawka na motor to inna bajka, (dobra połowa motocyklistów go niema) ja zrobiłem i mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 10 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 szkoda ze nie strzelali do smiecia ,jednego debila mniej by bylo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 10 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 PANOWIE WYJEZDZAM DO CZAKIEGO DZISIAJ W NOCY CZY KTOS COS CHCE OD NIEGO MA FAJNE RZECZY ALE WSZYTKO DO B6 B7 PISAC TO MOGE PRZYWIEZ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 10 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 http://aukcje.nasza-klasa.pl/unikatowe-audi-a4-1-8-benz-org-przebieg-108000km-i1455588771.html tymek sa lepszi od Ciebie 1996 i 108 tys:] mysle czy sie nie zamienic... połowa mojego przelotu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 10 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 bo to tymka tylko przemalował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrTea Opublikowano 10 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 A ja mam diesla co ma 106 tyś i sie nie chwale ... :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymonA4 Opublikowano 10 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 teraz jeżdżę za koparkami 2002-2006rok i wszystkie mają po 2tys motogodzin :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michał69 Opublikowano 11 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 herbata i po 106tys. turbo już padło? to ładnie go żyłowałeś :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leman Opublikowano 11 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 padło mu dużo wcześniej tylko nie widział :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymonA4 Opublikowano 11 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 a czym sie objawia padnieta turbina lub co to moze byc gdy auto lapie mula a za chwile idzie normalnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leman Opublikowano 12 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 sterowanie spojlera[br]Dopisany: 11 Luty 2011, 13:29_________________________________________________ma ktoś możę na dolewkę ze 100-150 ml żołtego do wspomagania ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 12 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 poczekaj , wypije 2 herbaty i moge ci z 500 ml dolac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leman Opublikowano 12 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 od ciebie nie chce - od Herbaty może :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michał69 Opublikowano 12 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 ja mam do wspomagania febi żółty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 13 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 dzisiaj na spocie ten kto bedzie chcial wiedziec ile mniej wiecej ma kucy to placi 50zl i robimy mu hamownie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi