Gość tymonA4 Opublikowano 28 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 Pierdykam nie będę już pił w tygodniu teraz trzeba się męczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 28 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 tymon zapamietaj sa rzeczy wazne i wazniejsze,spoty naleza do tych wazniejszych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tymonA4 Opublikowano 28 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 Piotrek czy ktoś dał mi znać o spocie jak byłem ostatnio na forum to była mowa o wtorku wchodze sobie wieczorkiem a tu wszyscy sobie dziekuja za spota :polew: następny może jutro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 28 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 jak masz tel zastrzezony to tak jest :gwizdanie: pisalem na forum o 19 o spocie i byles bo pisales posta po mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tymonA4 Opublikowano 28 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 Jakiś ty jesteś mądry po 19 to ja już byłem mało trzeźwy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 28 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 tymona czyli mowisz ze sie zle czujesz hahahhaha kur.. ja juz dobrze doszedlem do siebie no i co tam panowie dzis spocik ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tymonA4 Opublikowano 28 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 Może być piszcie co i jak i wpadamy dzo za tymone stawiasz 300 g karbowanych z sosem czosnkowym :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michał69 Opublikowano 28 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 ja dziś nie dam rady praca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leman Opublikowano 28 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 po pracy 21.00 spoko dzo zabierz mój klucz do kół Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 28 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 wal sie leman zalatwiles mi garaz dziadu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scrat Opublikowano 28 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 a dało by radę trochę wcześniej dzisiaj...? może 20? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 28 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 no czemu nie ty a ty czemu jestes ostrzezony ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leman Opublikowano 28 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 tyy dziadu....sam sie wal :evil: zabierz ten kluicz bo cie Piotrkiem poszczuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scrat Opublikowano 28 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 no czemu nie ty a ty czemu jestes ostrzezony ? Nabroiłem trochę... Dostałem ostrzeżenie za małomówność. Po prostu odebrało mi mowę jak zobaczyłem wykres 3,0Q TDi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tymonA4 Opublikowano 28 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 Ty niedobry ty nie wiesz. ze nie można takich postów pisać jak super itd. :polew: oby tylko mnie coś nie podkusilo pisać popijaku postów bo mnie wykopia :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scrat Opublikowano 28 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 pogoda się z lekka kiełbasi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart79 Opublikowano 28 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 Cześc dziewczyny jakieś foty z frytkowej macie?? Scrat komuś naubliżał że cię ostrzegają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NUTI Opublikowano 28 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 był chyba niegrzeczny :polew: :polew: i dostał zielonego kropka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 28 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 no o 20 mi tez by bardziej pasowalo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tymonA4 Opublikowano 28 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 Mam pytanie ma może ktoś na zbyciu zaslepki na zykle radio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi