Piotrek98igo Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 kiedy przyjezdzasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andr3i Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 koniec czerwca na 90% takze na niedzielnego spota powinienem sie zalapac odrazu, a i w tyg mysle ze jakies upalanko sie ogarnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrTea Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 adre3i kupisz mi herbate jak będziesz jechał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Co tu taka Ciesza... Proponuje zeby Abudabi jakies kreski swe nagrało... tak to tylko co tydzien ze mna wszyscy sie killuja Moze juz niedlugo bedzie szansa rewanzu ze mna to bedzie co nagrywac teraz to mysle ze ja mam rewange... juz nie dostane 2 długosci po tyłku:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andr3i Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 adre3i kupisz mi herbate jak będziesz jechał? Jak nie jak tak moze tym razem wiecej wezme Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 adre3i kupisz mi herbate jak będziesz jechał? Jak nie jak tak moze tym razem wiecej wezme jaka herbata? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymonA4 Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Minutka wersja 1000 torebek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andr3i Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Co tu taka Ciesza... Proponuje zeby Abudabi jakies kreski swe nagrało... tak to tylko co tydzien ze mna wszyscy sie killuja Moze juz niedlugo bedzie szansa rewanzu ze mna to bedzie co nagrywac teraz to mysle ze ja mam rewange... juz nie dostane 2 długosci po tyłku:decayed: Wtedy jak bylem mialem padniety solenoid wiec nie wiem czy nie bylo troche kucy mniej niz powinno, po wymianie trudno powiedziec czy czuc roznice bo to tylko pewnie kilka % moglo byc o ile wogole to ma wplyw, no ale badz co badz kreska bedzie i to nie jedna;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 No to gitarka:jerk: jest kilka fajnych projectów... bedzie z kim czym jechac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andr3i Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 montjecie cos konkret? macie fajna kam? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrTea Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 andr3i .. tym razem i my możemy się za łby wziąć raz z rolki raz z zatrzymanego.. obstawiam 1:1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 z rolki Tea masy szanse gdzies do 140--- pozniej moze Cie ju 1.8T pojechac... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrTea Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 na dk1 pozniej sie wystartuje zeby do 140 max sie rozpędzić .. hehhe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andr3i Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 andr3i .. tym razem i my możemy się za łby wziąć raz z rolki raz z zatrzymanego.. obstawiam 1:1 jestem za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 bedzie sie trzeba ugadac wieczorem na takiego spota 22 na spokojnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andr3i Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 nowencja a juz po malym zabiegu stage I http://www.facebook.com/photo.php?fbid=359459767429617&set=a.359459700762957.76236.154822821226647&type=1&theater Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 po co jezdzic seria? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2012 po co jezdzic seria? Zapytaj sie Pawła:kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2012 marcin napisz kiedy moge na tego halogena wpasc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 robimy swiatecznego spota? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi