michał69 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 przywiozą do pl i sprzedadzą jako bezwypadkowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 no to po spocie w lublincu czestochowa wygrala madzia 2razy i sysiek raz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Spot naprawde kox:banan: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sysek27 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Spot naprawde kox:banan: Dobra ale gdyby wyrównać wagi i poprawić mój zapłon przy starcie to może by coś z tego było :whistling:i tak twierdzę, że mój BPW jeszcze jako tako jedzie, podziękował Panowie za odwiedziny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymonA4 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 macie farta że mnie nie było bo nie było by tak miło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Spot naprawde kox:banan: Dobra ale gdyby wyrównać wagi i poprawić mój zapłon przy starcie to może by coś z tego było :whistling:i tak twierdzę, że mój BPW jeszcze jako tako jedzie, podziękował Panowie za odwiedziny wiadomo ze zawsze mozna poprawic... moj tez nie do konca sprawny.. brakuje jakis schorowanych 30 Km i 40 Nm... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Spot naprawde kox:banan: Dobra ale gdyby wyrównać wagi i poprawić mój zapłon przy starcie to może by coś z tego było :whistling:i tak twierdzę, że mój BPW jeszcze jako tako jedzie, podziękował Panowie za odwiedziny twoj naprawde jedzie jak na ta wage i pelen bak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sysek27 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Spot naprawde kox:banan: Dobra ale gdyby wyrównać wagi i poprawić mój zapłon przy starcie to może by coś z tego było :whistling:i tak twierdzę, że mój BPW jeszcze jako tako jedzie, podziękował Panowie za odwiedziny twoj naprawde jedzie jak na ta wage i pelen bak Tiaaa ty się nabijaj a ja mam noc w d*pie, że mnie B6 objechało... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 B6 z mniejsza moca i momentem:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 ciesz sie ze cie b5 nie pojechalo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 ciesz sie ze cie b5 nie pojechalo no bo ... to białe ze smoczej pieczary to by sie dzisiaj nudziło:wink: 2 intercity Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrTea Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 ciesz sie ze cie b5 nie pojechalo Piotrek kto wie.. może następnym razem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 http://www.youtube.com/watch?v=ZVKOtU8N22g&list=UUoPoM5v29bGF6eMCSCrjncg&index=2&feature=plcp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Wiele osób myślało że syśka to benzyna:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 taka turbo benzyna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 taka turbo benzyna bez kiery:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 taka turbo benzyna bez kiery:decayed: ale z klaksonem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sysek27 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 A kto ma filmik jak ja jechałem z MAGIK-iem ma go ta osoba co jechała z nim, mimo tego ,że dostałem lanie to i tak chcę go zobaczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Chyba sysiek jechał ze mna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 sysiek ma jak wstanie wrzuci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi