MAGIC87 Opublikowano 4 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 hahahaha.... Fincz nie pekaj, damy rade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrTea Opublikowano 4 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 Magic.. a Twoja mama będzie jutro ? )) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 4 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 krupnik mi sie kojarzy z wakacjami ,garacy krupnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrTea Opublikowano 4 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 Damy rade Piter.. po kilku głębszych będzie fiołkami pachnieć a nie krupnikiem .. potraktuje sie ją odświeżaczem powietrza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 4 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 tak jak w reklamie danio ,choinki zapachowe wykorzystasz,powiesisz na niej i jazda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 5 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 hahah.... nie nie. riczjany nie zabierac.... fincz moja to nie stiflera:facepalm: chyba ze szczeke masz do wymiany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malin85 Opublikowano 5 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 Magik nie siedz na forum tylko do Mstowa cisnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 5 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 jutro standardowo spocik o 16 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 5 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 Marcin, ja od 6 w robcie.... teraz dopiero wróciłem:naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 5 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 ja zem cie widzial wczoraj jak zes wegiel z wagonow na peronie 3 kradl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 6 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 aaa no widziałem ze ktos walił gruche w krzakach... nie sadziłem ze to ty:facepalm: ---------- Post dopisany 06-05-2012 at 13:51 ---------- Poprzedni post napisany 05-05-2012 at 16:59 ---------- Gril udany, tylko ktos zapomniał DPF załozyc na dupsko ---------- Post dopisany at 13:51 ---------- Poprzedni post napisany at 13:51 ---------- Gril udany, tylko ktos zapomniał DPF załozyc na dupsko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysiek Opublikowano 6 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 Podejrzewam ze DPF by nie pomogl w tej sytuacji Grill mega udany chodz szkoda ze zaczelo sie tak chmurzyc i wiac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 6 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 przejezdzalismy kolo venus to cicho nikogo nie bylo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 6 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 wreszcie ktos ,, nowy'' na spocie z jajami:wink: miło było poznac i do nastepnego:hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysiek Opublikowano 6 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 Ale trzeba go trzymac z daleka od Piotrka bo jego portfel tej znajomosci moze nie wytrzymac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 6 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 no michal witaj w gronie a4 klubu przyjal sie jakby od zawsze byl i lubi "pobierac" hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reniek Opublikowano 6 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 no kurde nie zdążyłem dzisiaj na spota, byłem w III aleji o 21.30. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 7 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 Reniek sorka ze nawet nie odpisałem... o 21 poszedłem spac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reniek Opublikowano 7 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 No spoko, przejechałem się i wróciłem. Następnym razem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 7 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 wrocilem do serii dzisiaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi