MAGIC87 Opublikowano 18 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 Piotrek kutasia pało... jak dzownie do Ciebie to sie obdiera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrTea Opublikowano 18 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 ja dziś odpadam ze spota albo z wyjścia do retro.. sorry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysiek Opublikowano 18 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 ja dziś odpadam ze spota albo z wyjścia do retro.. sorry Masz racje, ruchaj poki jeszcze mozesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 18 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 tylko Nie zapomnij Gumy:decayed: wez tam jedna kolejke za mnie na Face i od Piotra na Cyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLI_B5 Opublikowano 20 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 jak tam po juwenaliach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 20 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 jak tam po juwenaliach? sadze ze juz nie ten przedział wiekowy:naughty: i raczej nikt nie był Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLI_B5 Opublikowano 20 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 jak tam po juwenaliach? sadze ze juz nie ten przedział wiekowy:naughty: i raczej nikt nie był Iśc na koncert i wypić browarka można w każdym wieku:wink: Ehh to tylko ja taki młody.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysiek Opublikowano 20 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 pier**lic Juwenalia, sa wazniejsze rzeczy na tym swiecie np. przyszlo tygodniowe Rudniki Trzeba sie odpowiednio przygotowac na wpierdoooool Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 20 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 dzisiaj było fajne upalanko po miescie:decayed: ale miałem niezłego laga sysiu jak ruszalismy koło jasnogórskiej:facepalm: 2 big i miałem chyba z 1400 obrotów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 21 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 jak dzieci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 21 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 jak dzieci a Ty pewnie czekasz do soboty na koncert Dody albo zespołu jemDżem:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 21 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 w sobote nie bede Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 21 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 w sobote robi klate i wpierdala 3 KG piersi i ryzu:facepalm: Nie nie daj Bog, zeby cos wyskoczyło innego bo On musi zjesc o 19:30:grin::grin::grin: :facepalm: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 21 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 :polew: no to prawda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 21 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 Panowie sprawa z wjazdem na teren imprezy odwołana. Ze względu na to że nie może nikt przyjechać rano w sobot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLI_B5 Opublikowano 21 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 Czarny sedan , czarne lampy przód i fele czyj?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 22 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 Czarny sedan , czarne lampy przód i fele czyj?? michała ---------- Post dopisany at 06:53 ---------- Poprzedni post napisany at 06:52 ---------- Panowie sprawa z wjazdem na teren imprezy odwołana. Ze względu na to że nie może nikt przyjechać rano w sobot Ech te Lublinieckie łobuzy...jak tak to cos zalatwiaja, pozniej kicha:decayed: Juz wiem dlaczego to akurat u was jest ,, szpital'' ---------- Post dopisany at 06:53 ---------- Poprzedni post napisany at 06:53 ---------- Panowie sprawa z wjazdem na teren imprezy odwołana. Ze względu na to że nie może nikt przyjechać rano w sobot Ech te Lublinieckie łobuzy...jak tak to cos zalatwiaja, pozniej kicha:decayed: Juz wiem dlaczego to akurat u was jest ,, szpital'' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_g84 Opublikowano 22 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 Czarny sedan , czarne lampy przód i fele czyj?? michała Dokładnie moje, a co tam? widzieliśmy się gdzieś po drodze? Felgi są grafitowe tak na marginesie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 22 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 Czarny sedan , czarne lampy przód i fele czyj?? michała ---------- Post dopisany at 06:53 ---------- Poprzedni post napisany at 06:52 ---------- Panowie sprawa z wjazdem na teren imprezy odwołana. Ze względu na to że nie może nikt przyjechać rano w sobot Ech te Lublinieckie łobuzy...jak tak to cos zalatwiaja, pozniej kicha:decayed: Juz wiem dlaczego to akurat u was jest ,, szpital'' ---------- Post dopisany at 06:53 ---------- Poprzedni post napisany at 06:53 ---------- Panowie sprawa z wjazdem na teren imprezy odwołana. Ze względu na to że nie może nikt przyjechać rano w sobot Ech te Lublinieckie łobuzy...jak tak to cos zalatwiaja, pozniej kicha:decayed: Juz wiem dlaczego to akurat u was jest ,, szpital'' magic puknij sie w łeb dobra? To nie my nie umiemy się zorganizować tak jak wy i zająć miejsca więc nie pisz takich bzdur bo sie kompromitujesz tylko:facepalm: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLI_B5 Opublikowano 22 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 Czarny sedan , czarne lampy przód i fele czyj?? michała Dokładnie moje, a co tam? widzieliśmy się gdzieś po drodze? Felgi są grafitowe tak na marginesie No dwa razy widziałem , raz z tydzień temu koło tesco na augusyna i z 2/3dni temu koło puchatka, mogłem sie pomylić co do grafitu/czarnego bo przemkła mi w oczach tylko;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi