Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spoty Czestochowskie[Niedziela g17 III aleja pod DON KICHOTEM]

MAGIC87

Rekomendowane odpowiedzi

Czarny sedan , czarne lampy przód i fele czyj??

michała

---------- Post dopisany at 06:53 ---------- Poprzedni post napisany at 06:52 ----------

Panowie sprawa z wjazdem na teren imprezy odwołana. Ze względu na to że nie może nikt przyjechać rano w sobot

Ech te Lublinieckie łobuzy...jak tak to cos zalatwiaja, pozniej kicha:decayed:

Juz wiem dlaczego to akurat u was jest ,, szpital'':jerk:

---------- Post dopisany at 06:53 ---------- Poprzedni post napisany at 06:53 ----------

Panowie sprawa z wjazdem na teren imprezy odwołana. Ze względu na to że nie może nikt przyjechać rano w sobot

magic puknij sie w łeb dobra?

To nie my nie umiemy się zorganizować tak jak wy i zająć miejsca więc nie pisz takich bzdur bo sie kompromitujesz tylko:facepalm:

Majster ja zalatwiałem wjazd?

ja byłem ogranizatorem?:decayed:

WIEC O CO KAMAN?

• Odpowiedzi 21.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Piotrek98igo

4047

• MAGIC87

2676

• tymonA4

2396

• Dzo-Dzo

1690

Top użytkownicy w tym temacie

michała

---------- Post dopisany at 06:53 ---------- Poprzedni post napisany at 06:52 ----------

---------- Post dopisany at 06:53 ---------- Poprzedni post napisany at 06:53 ----------

magic puknij sie w łeb dobra?

To nie my nie umiemy się zorganizować tak jak wy i zająć miejsca więc nie pisz takich bzdur bo sie kompromitujesz tylko:facepalm:

Majster ja zalatwiałem wjazd?

ja byłem ogranizatorem?:decayed:

WIEC O CO KAMAN?

Jak nie zalatwiasz to siedz cicho pod miotłą

:doh:

No własnie Lubliniec sie rozganizowac nie umie.... Zalatwiamy zalatwiamy, tylko wiecie Co... jedzcie wy bo my to nie mozemy ale wy jedzcie o 9 rano bo musi ktos juz byc:decayed:

ja to w sobote mam Prace i mam co robic:wink:

jak nie było to sie leniłem....a teraz mam napiete terminy

No tylko że ja do Częstochowy mam wybacz ale 60km dlatego odpuszczamy temat załatwiania tego. Jak bym mieszkał pare km to by nie było problemów. Więc pretensji do mnie nie miej tylko do innych osób które przyjechać by chciały ale pomóc to nie ma szans.

oj tam 60 Km.... ja kiedy pojechałme na spota Seat'a 400 Km w jedna strone... drugi raz 300 :wink:

wiec Km nie sa wymówka:grin::grin::grin:

oj tam 60 Km.... ja kiedy pojechałme na spota Seat'a 400 Km w jedna strone... drugi raz 300 :wink:

wiec Km nie sa wymówka:grin::grin::grin:

No to wniosłeś wiele do tematu:facepalm:

Panowie przestańcie się spinać to ja wyszedłem z propozycją tego wyjazdu i ja się kontaktowałem z organizatorami, PUMA miał tylko zebrać wszystkich do kupy i podać mi gotową listę aut ponieważ ja jestem aktualnie za granicą, tylko po drodze wyszły małe komplikacje ponieważ dopiero później się okazało, że nie wszyscy chcą jechać na dwa dni i nie każdy może tam stać autem od rana do wieczora, z rozmowy z organizatorem dowiedziałem się o tym dopiero w sobotę i dlatego odpuściliśmy temat to był jedyny powód więc proszę się nie przegadywać tak przynajmniej każdy pojedzie jak mu pasuje i nie będzie do niczego zobowiązany, a na pewno nie wszyscy z listy byliby w stanie być tam już w sobotę i stać tam do wieczora i tak samo w niedziele bo tego wymagał organizator o czym poinformował mnie dopiero parę dni temu,więc myślę, że nawet dobrze się stało zawsze możemy się na miejscu spotkać :wink:

Puma a czemu nie Ty? Pracujesz? jakies nadzwyczajne obowiazki posiadasz? ;) Dziecko Ci w domu placze? ;)

Nie no, spoko, ja pojade i zaklepe miejsce po calym tygodniu i bede je trzymal dla was do niedzieli, pasuje? ;)

Ty sysiek mam do rudnik ponad 70km, jestem jedynym facetem w domu mam tyle samo obowiązków co ty. I Akurat w piątek pracuje lepiej?

michała

Dokładnie moje, a co tam? widzieliśmy się gdzieś po drodze? Felgi są grafitowe tak na marginesie ;)

No dwa razy widziałem , raz z tydzień temu koło tesco na augusyna i z 2/3dni temu koło puchatka, mogłem sie pomylić co do grafitu/czarnego bo przemkła mi w oczach tylko;)

hehe spoko następnym razem może się uda spotkać jakoś normalnie a nie w trasie gdzie nie zawsze się człowiek rozgląda za innymi A4 :wink:

Puma a czemu nie Ty? Pracujesz? jakies nadzwyczajne obowiazki posiadasz? ;) Dziecko Ci w domu placze? ;)

Nie no, spoko, ja pojade i zaklepe miejsce po calym tygodniu i bede je trzymal dla was do niedzieli, pasuje? ;)

Pasuje ja będę w niedzielę z samego rana bo w sobotę nie dam rady ponieważ dopiero po południu wrócę z Niemiec a wieczorem idę jeszcze na kawalerski :decayed:

Piotrek downie wnioskuje o zmianę treści pierwszego postu :doh:

Herbata dzwonił stolarz o stronę pytać.?

Radek zadzwonie jutro bo kiere już mam dzięki za użyczenie :hi:

Puma jutro odpada :thumbdown:

Miłego wikendu hyhyhy

---------- Post dopisany at 16:46 ---------- Poprzedni post napisany at 16:46 ----------

Piotrek downie wnioskuje o zmianę treści pierwszego postu :doh:

Herbata dzwonił stolarz o stronę pytać.?

Radek zadzwonie jutro bo kiere już mam dzięki za użyczenie :hi:

Puma jutro odpada :thumbdown:

Miłego wikendu hyhyhy