MAGIC87 Opublikowano 11 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 11 Czerwca 2012 Pany zamknęli na kilka miesięcy obwodnicę Lca (ten odcinek co jeździliśmy) znaczy sie ze mozna wpasc i upalac no właśnie myślimy z pumą nad dobrym spotem, i dobrymi kreskami spoko jak strefa zamknieta, to ja sie pisze... wezme tylko dowód i mam nadzieje ze dobrze posypiecie kreseczki:naughty:
sysek27 Opublikowano 11 Czerwca 2012 Opublikowano 11 Czerwca 2012 Pany zamknęli na kilka miesięcy obwodnicę Lca (ten odcinek co jeździliśmy) znaczy sie ze mozna wpasc i upalac no właśnie myślimy z pumą nad dobrym spotem, i dobrymi kreskami No to może być dobre jeśli nie trzeba będzie patrzeć na inne auta
MAGIC87 Opublikowano 11 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 11 Czerwca 2012 Madzia, chcesz przypudrowac noska? tak, a pozniej chyba załoze sobie ramka [h=3]JapanSquad[/h] mam z 5 postów u nich na forum i jezdze do nich na spoty:decayed:
OLI_B5 Opublikowano 11 Czerwca 2012 Opublikowano 11 Czerwca 2012 Weź magic ogarnij , zapytałem poprostu o jeba*ną ramke a Ty odrazu spinasz
Piotrek98igo Opublikowano 11 Czerwca 2012 Opublikowano 11 Czerwca 2012 ale chamowa,chlopak zapytal o ramke a wy po nim wstyd!!!!! ps tymek to burak
Sysiek Opublikowano 11 Czerwca 2012 Opublikowano 11 Czerwca 2012 Ty Synek ale grzeczniej troszke bo tu nie ma kolegow z piaskownicy
Tomasz Opublikowano 11 Czerwca 2012 Opublikowano 11 Czerwca 2012 ale chamowa,chlopak zapytal o ramke a wy po nim wstyd!!!!! św igo się odezwał
P-U-M-A Opublikowano 11 Czerwca 2012 Opublikowano 11 Czerwca 2012 Pany zamknęli na kilka miesięcy obwodnicę Lca (ten odcinek co jeździliśmy) znaczy sie ze mozna wpasc i upalac no właśnie myślimy z pumą nad dobrym spotem, i dobrymi kreskami No to może być dobre jeśli nie trzeba będzie patrzeć na inne auta Zorganizujcie sie kiedyś w lcu podobno grasuje GTI 220PS i 180PS ciekawe czy na prawdę tyle mają
MAGIC87 Opublikowano 11 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 11 Czerwca 2012 Piotrek Ty budrysie... juz nie bede przypowinał slów... nie nie bo przyjdzie jeszcze:decayed: Ja sie nie spinam, tylko napisałem prawde... w jakim Celu Ci ramka A4 klub ? Słowo klub cos oznacza. wspolna pasja, wymiana pogladów, spoty , kolezenstwo:wink:
OLI_B5 Opublikowano 11 Czerwca 2012 Opublikowano 11 Czerwca 2012 Więc dla ciebie a4 klub to tylko temat 'Spoty Częstochowskie' ? Według mnie pasją jest już auto samo w sobie , w wielu wątkach sie wypowiadam więc jakieś poglądy wyymieniam lecz oczywiście łatwiej odrazu napisać niż sprawdzić że napisze tutaj raz na rok i chce być w klubie:facepalm:.. Spoty, kolezeństwo- tak , taką postawą bardzo zachęcasz..
MAGIC87 Opublikowano 11 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 11 Czerwca 2012 od poł roku bujasz sie B5 po miescie... kilka razy jechałes i nigdy jakos nie wpadłes na spota:wink: A co do tematów to wypowiadasz sie ... w dziale najlepsze naszoklasowiczki:decayed:
OLI_B5 Opublikowano 11 Czerwca 2012 Opublikowano 11 Czerwca 2012 Miałbym słuchać twoich hejtów na temat 1.6? Zmienie to będziemy mogli pogadać , może tym razem coś dobrego podpowiesz...Z 3 razy postawiłem auto wśród waszych , że was nie znam to nie wiedziałem gdzie co i jak , przy autach nie stoicie tak jak 'vagowicze' to poszedłem sobie a auto stało.
MAGIC87 Opublikowano 11 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 11 Czerwca 2012 jasno i wyraznie pisze ze spoty o 16:wink: zreszta w podpisie masz nr telefonu, jakbys chciał sie zapoznac to mysle ze to nie byłby problem. widzielismy jak stawiales auto i nawet stałes i czekałes:naughty: ale kto tam bedzie za kims biegał
tymonA4 Opublikowano 11 Czerwca 2012 Opublikowano 11 Czerwca 2012 Pitrek jak bym umiał zrobić tekst mała czcionka i na biało to bym napisał tak Uważaj gnojku bo cię uszkodze i jak będziesz malolaty wyrywał
Piotrek98igo Opublikowano 11 Czerwca 2012 Opublikowano 11 Czerwca 2012 tymek jak zawsze musisz do.... :polew: btw pamietaj nie zoabyczysz ani $$$$ buraku!!!
Rekomendowane odpowiedzi