Ksiadz Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Pany, ma ktoś odsprzedać kluczyk do AUDI A4 B7? Chodzi mi by był we Wrocku bo akurat rodzice są do końca weekendu i by mi przywieźli.
szczuraz Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Już powoli mam dość tych murzynskich upałów. Wysłane przez Tapatalk
Nelson Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Co wy pertolicie, od temperatury w dolocie, aż się gotuje
Spartan_Wroc. Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Opublikowano 7 Sierpnia 2015 (edytowane) Dawno mnie tu nie było Od razu wjeżdżam z ogłoszeniem parafialnym KUPIĘ jakieś nie zbyt drogie wozidło z 1.9tdi. Jakaś ibiza, cordoba, golf, stare a3/a4 i każde pochodne mile widziane Pozdrawiam Panowie Edytowane 7 Sierpnia 2015 przez Spartan_Wroc.
bidzio1 Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Dawno mnie tu nie było Od razu wjeżdżam z ogłoszeniem parafialnym KUPIĘ jakieś nie zbyt drogie wozidło z 1.9tdi. Jakaś ibiza, cordoba, golf, stare a3/a4 i każde pochodne mile widziane Pozdrawiam Panowie Poszla raptem tydzień temu na Wrocław za fajne pieniądze.
Radex121 Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Witam serdecznie Pany mamy jakiegoś magika na forum z Wrocławia który potrafi rozkodować radio ? Albo jakiś zakład ?
szczuraz Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Jutro na giełdzie samochodowej za oponami będzie gość który się tym zajmuje. Wysłane przez Tapatalk
hornet Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Dawno mnie tu nie było Od razu wjeżdżam z ogłoszeniem parafialnym KUPIĘ jakieś nie zbyt drogie wozidło z 1.9tdi. Jakaś ibiza, cordoba, golf, stare a3/a4 i każde pochodne mile widziane Pozdrawiam Panowie Moje już sprzedane i zastąpione kolejnym
qrczak91 Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Powrót do A4 Mnie też to czeka, ale jeszcze nie teraz
szczuraz Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Siema [emoji111] Wysłane przez Tapatalk
needspoon Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Bry ktoś coś dziś "spoci" się po mileilnym ??
goldi Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Bry ja już na gazie większość Gdzies wyjechała chyba że maciek zawita
szczuraz Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Mogę zajechać na moment. Będę w okolicy przejazdem. Wysłane przez Tapatalk Jestem przez 20minut gdyby ktoś przyjechał. Wysłane przez Tapatalk
TOM3K Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Jest jakiś sklep we wrocławiu gdzie można kupić rezystory mocy i doradzą jakie kupić żeby się nie przegrzewały ?
szczuraz Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Ul. Dworcowa. Jeżeli coś to tylko tam. Jak nie będą mieli to zamówią. Wysłane przez Tapatalk
szczuraz Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Siema brylant [emoji2] Wysłane przez Tapatalk
Rekomendowane odpowiedzi