Lolek Opublikowano 11 Stycznia 2014 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Pany a jak będę odpowietrzał to korek na zbiorniczku zakręcony ma być? Wybaczcie ballantines robi swoje:decayed:
Gniady Opublikowano 11 Stycznia 2014 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Pany a jak będę odpowietrzał to korek na zbiorniczku zakręcony ma być? Wybaczcie ballantines robi swoje:decayed: nie-i gapi się tam przy odpowietrzaniu żeby płynu nie brakło.
musti Opublikowano 11 Stycznia 2014 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Pany ktoś z Was słyszał jakieś opinie o tym ośrodku ? "SPEKTRUM" OŚRODEK OKULISTYKI KLINICZNEJ
Gość cwiara Opublikowano 11 Stycznia 2014 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Ryju. A my w swieradowie. Jutro bedziemy w karpaczu. Spot jakis? W swieradowie kurfa? call me nr na pw Zadzwonione, uzgodnione
Lolek Opublikowano 11 Stycznia 2014 Opublikowano 11 Stycznia 2014 i wszystko jasne, dzięki za pomoc. Nie pozostaje nic innego jak ...... siup Wasze zdrówko Pany:drinks:
szczuraz Opublikowano 11 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 11 Stycznia 2014 Ryju. A my w swieradowie. Jutro bedziemy w karpaczu. Spot jakis? W swieradowie kurfa? call me nr na pw Zadzwonione, uzgodnione Ją będę od soboty w karpaczu także jak masz drajwera możemy coś tryknac Wysyłane z mojego HTC Desire S za pomocą Tapatalk 2
Gość cwiara Opublikowano 11 Stycznia 2014 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Czyli spot niedzielny w jelonce
Spartan_Wroc. Opublikowano 11 Stycznia 2014 Opublikowano 11 Stycznia 2014 jutro spróbuje, mówisz że ściągając tylko jeden zacisk mogło się wszystko zapowietrzyć? Szczerze to nie wiem... Ja zawsze odpowietrzam cały układ, tak mnie uczyli w szkole i tak robiłem pracując w warsztacie Przynajmniej jest pewność że powietrza nigdzie nie ma
arre Opublikowano 11 Stycznia 2014 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Ryju. A my w swieradowie. Jutro bedziemy w karpaczu. Spot jakis? W swieradowie kurfa? call me nr na pw Zadzwonione, uzgodnione Ją będę od soboty w karpaczu także jak masz drajwera możemy coś tryknac Wysyłane z mojego HTC Desire S za pomocą Tapatalk 2 nastepny ryj co sie nie melduje na mej dzielnicy jutro sie ogarniemy
szczuraz Opublikowano 11 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 11 Stycznia 2014 Ryju. A my w swieradowie. Jutro bedziemy w karpaczu. Spot jakis? W swieradowie kurfa? call me nr na pw Zadzwonione, uzgodnione Ją będę od soboty w karpaczu także jak masz drajwera możemy coś tryknac Wysyłane z mojego HTC Desire S za pomocą Tapatalk 2 nastepny ryj co sie nie melduje na mej dzielnicy jutro sie ogarniemy W następnym tygodniu nie jutro Wysyłane z mojego HTC Desire S za pomocą Tapatalk 2 ---------- Post dopisany at 22:48 ---------- Poprzedni post napisany at 22:47 ---------- Aaaaa jutro niedziela... Przepita glowa Wysyłane z mojego HTC Desire S za pomocą Tapatalk 2
arre Opublikowano 11 Stycznia 2014 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Ryju. A my w swieradowie. Jutro bedziemy w karpaczu. Spot jakis? W swieradowie kurfa? call me nr na pw Zadzwonione, uzgodnione Ją będę od soboty w karpaczu także jak masz drajwera możemy coś tryknac Wysyłane z mojego HTC Desire S za pomocą Tapatalk 2 nastepny ryj co sie nie melduje na mej dzielnicy jutro sie ogarniemy W następnym tygodniu nie jutro Wysyłane z mojego HTC Desire S za pomocą Tapatalk 2 lokej jutro sie z Cwiara widze bedziesz mial chec to sie i w nastepnym tygodniu mini spota zrobi
hornet Opublikowano 11 Stycznia 2014 Opublikowano 11 Stycznia 2014 nie mogę założyć nowego wątku w dziale sprzedam dlatego piszę tu, Mam do sprzedania nowy telefon BlackBerry Curve 9320 w kolorze białym z sieci Orange. W zestawie słuchawki, karta pamięci, ładowarka+kabel USB. Cena na PW http://s17.postimg.org/66n8lh217/image.jpg Jest takie coś jak regulamin !!!!
szczuraz Opublikowano 11 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 11 Stycznia 2014 Ale napięty jak plandeka na zuku Wysyłane z mojego HTC Desire S za pomocą Tapatalk 2
Lolek Opublikowano 11 Stycznia 2014 Opublikowano 11 Stycznia 2014 oj oj sory ale ciężkooo mi już dzisiaj myśleć, ale porządek już został zaprowadzony, bo post został usunięty, ehhh człowiek w finansowym dołku a tu zawsze pod górke
hornet Opublikowano 12 Stycznia 2014 Opublikowano 12 Stycznia 2014 oj oj sory ale ciężkooo mi już dzisiaj myśleć, ale porządek już został zaprowadzony, bo post został usunięty, ehhh człowiek w finansowym dołku a tu zawsze pod górke Rozumiem ale można to załatwić inaczej
oca69 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Opublikowano 12 Stycznia 2014 oj oj sory ale ciężkooo mi już dzisiaj myśleć, ale porządek już został zaprowadzony, bo post został usunięty, ehhh człowiek w finansowym dołku a tu zawsze pod górke Przyzwyczaj sie do taty horneta , trzyma dyscyplinę i zapisuje minusy
hornet Opublikowano 12 Stycznia 2014 Opublikowano 12 Stycznia 2014 oj oj sory ale ciężkooo mi już dzisiaj myśleć, ale porządek już został zaprowadzony, bo post został usunięty, ehhh człowiek w finansowym dołku a tu zawsze pod górke Przyzwyczaj sie do taty horneta , trzyma dyscyplinę i zapisuje minusy :decayed:
Rekomendowane odpowiedzi