kaju Opublikowano 19 Stycznia 2014 Opublikowano 19 Stycznia 2014 gniady czerwona byla w przedlifcie, polift ma zielona niebieska i szara
Gniady Opublikowano 19 Stycznia 2014 Opublikowano 19 Stycznia 2014 gniady czerwona byla w przedlifcie, polift mazielona niebieska i szara Hola hola mam niebieską zieloną i czerwona do fisa była zaizolowana fabrycznie przy kolumnie
musti Opublikowano 19 Stycznia 2014 Opublikowano 19 Stycznia 2014 :hi: te ojciec a co Ty się wymigujesz od mojej wizyty u Was co ?
chopin Opublikowano 19 Stycznia 2014 Opublikowano 19 Stycznia 2014 :hi: te ojciec a co Ty się wymigujesz od mojej wizyty u Was co ? No ja też sie wlasnie zastanawiam sie
kaju Opublikowano 19 Stycznia 2014 Opublikowano 19 Stycznia 2014 gniady czerwona byla w przedlifcie, polift mazielona niebieska i szara Hola hola mam niebieską zieloną i czerwona do fisa była zaizolowana fabrycznie przy kolumnie i pewnie zegarek analogowy - pierwsze wyjścia polifta, ale licznik nie jest jeszcze w pełni poliftowy, jest liftowy ---------- Post dopisany at 14:58 ---------- Poprzedni post napisany at 14:57 ---------- :hi: te ojciec a co Ty się wymigujesz od mojej wizyty u Was co ? No ja też sie wlasnie zastanawiam sie napisał, że ma małego do opieki, co Wy byście na jego miejscu wybrali? mieć dziecko na weekend czy chlać w najlepsze?
musti Opublikowano 19 Stycznia 2014 Opublikowano 19 Stycznia 2014 gniady czerwona byla w przedlifcie, polift mazielona niebieska i szara Hola hola mam niebieską zieloną i czerwona do fisa była zaizolowana fabrycznie przy kolumnie i pewnie zegarek analogowy - pierwsze wyjścia polifta, ale licznik nie jest jeszcze w pełni poliftowy, jest liftowy ---------- Post dopisany at 14:58 ---------- Poprzedni post napisany at 14:57 ---------- :hi: te ojciec a co Ty się wymigujesz od mojej wizyty u Was co ? No ja też sie wlasnie zastanawiam sie napisał, że ma małego do opieki, co Wy byście na jego miejscu wybrali? mieć dziecko na weekend czy chlać w najlepsze? toć się śmieje i znam akcje Kajak ---------- Post dopisany at 16:07 ---------- Poprzedni post napisany at 16:06 ---------- :hi: te ojciec a co Ty się wymigujesz od mojej wizyty u Was co ? No ja też sie wlasnie zastanawiam sie Ty to już nie masz wyboru tak na dobrą sprawę
chopin Opublikowano 19 Stycznia 2014 Opublikowano 19 Stycznia 2014 gniady czerwona byla w przedlifcie, polift mazielona niebieska i szara Hola hola mam niebieską zieloną i czerwona do fisa była zaizolowana fabrycznie przy kolumnie i pewnie zegarek analogowy - pierwsze wyjścia polifta, ale licznik nie jest jeszcze w pełni poliftowy, jest liftowy ---------- Post dopisany at 14:58 ---------- Poprzedni post napisany at 14:57 ---------- :hi: te ojciec a co Ty się wymigujesz od mojej wizyty u Was co ? No ja też sie wlasnie zastanawiam sie napisał, że ma małego do opieki, co Wy byście na jego miejscu wybrali? mieć dziecko na weekend czy chlać w najlepsze? toć się śmieje i znam akcje Kajak ---------- Post dopisany at 16:07 ---------- Poprzedni post napisany at 16:06 ---------- :hi: te ojciec a co Ty się wymigujesz od mojej wizyty u Was co ? No ja też sie wlasnie zastanawiam sie Ty to już nie masz wyboru tak na dobrą sprawę Musti chodzilo o to ze ja sie tez zaczalem zastanawiac co sie z hornetem stalo
Gość cwiara Opublikowano 19 Stycznia 2014 Opublikowano 19 Stycznia 2014 No panowie, dziś frekwencja dopisała Oby tak zawsze. Pośmiali sie, pogadali. I nawet bez alko
Gniady Opublikowano 19 Stycznia 2014 Opublikowano 19 Stycznia 2014 No panowie, dziś frekwencja dopisała Oby tak zawsze. Pośmiali sie, pogadali. I nawet bez alko :thumbup1:
Lolek Opublikowano 19 Stycznia 2014 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Dzisiaj pierwszy spot za mną, hehe było na prawdę fajnie Pojadł popił czego chcieć więcej
Gość cwiara Opublikowano 19 Stycznia 2014 Opublikowano 19 Stycznia 2014 banan87 a Ty co sie nie chwalisz ze urodziny dziś masz Sto lat
chopin Opublikowano 19 Stycznia 2014 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Mrugalem mu na borowskiej ale nie skumał sto la
hornet Opublikowano 19 Stycznia 2014 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Dzisiaj pierwszy spot za mną, hehe było na prawdę fajnie Pojadł popił czego chcieć więcej Wiesz mi, że można.. dzięki za gifty ! ---------- Post dopisany at 22:57 ---------- Poprzedni post napisany at 22:56 ---------- banan87 a Ty co sie nie chwalisz ze urodziny dziś masz Sto lat Nie chce postawić flaszki.. kolegom ........
Lolek Opublikowano 19 Stycznia 2014 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Dzisiaj pierwszy spot za mną, hehe było na prawdę fajnie Pojadł popił czego chcieć więcej Wiesz mi, że można.. dzięki za gifty ! Pomalutku i apetyt wzrośnie Nie ma sprawy niech służą
Gość cwiara Opublikowano 19 Stycznia 2014 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Dzisiaj pierwszy spot za mną, hehe było na prawdę fajnie Pojadł popił czego chcieć więcej Wiesz mi, że można.. dzięki za gifty ! Pomalutku i apetyt wzrośnie Nie ma sprawy niech służą To teraz na następny spot szykuj wątrobe
Gość cwiara Opublikowano 20 Stycznia 2014 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Nie sie moczysz tylko moczysz
Rekomendowane odpowiedzi