oca69 Opublikowano 12 Lutego 2014 Opublikowano 12 Lutego 2014 :hi:koleżanka chciała w robocie dzisiaj żeby jej zobaczyć w Leonie czemu nie hasa pilot od centralnego-. Uśmiałem się setnie jak otworzyłem drzwi a fotel kierowcy wyjeb... dwie dziury do samych drutó jak by go myszy na głodzie dopadły, kiera zajechana jak trampki bolka i lolka a na blacie 90 tys. Pytam jej że coś ma chyba nie teges z tym przebiegiem a ona do mnie, że też tak cały czas podejrzewała ale po znajomości kupowany. Książki żadnej serwisowej nie ma ale znajomy zapewniał że rzeczoznawca sprawdzał a siedzenia powycierane bo wcześniej jakiś grubas jeździł bo po znajomości jak i w rodzinie dobrze sie wychodzi na zdjęciu i to w środku żeby Cię nie wycieli ---------- Post dopisany at 09:38 ---------- Poprzedni post napisany at 09:37 ---------- I Siemankoo
Lolek Opublikowano 12 Lutego 2014 Opublikowano 12 Lutego 2014 siemanko, Pany mam pytanie bo w weekend planuje wymienic uszczelke pod pokrywa zaworow i moje pytanie brzmi czy wystarczy dokrecic z czuciem czy musze uzyc klucza dynamometrycznego? Jeśli tak czy ktos posiada takowy i jak cos to poratuje?
goldi Opublikowano 12 Lutego 2014 Opublikowano 12 Lutego 2014 dokręć z czuciem i tyle a jak tak bardzo chcesz dynamometrycznym kluczem to10 Nm
Lolek Opublikowano 12 Lutego 2014 Opublikowano 12 Lutego 2014 dokręć z czuciem i tyle a jak tak bardzo chcesz dynamometrycznym kluczem to10 Nm dzięki goldik, w sumie będę musiał dokręcić z czuciem bo raczej nie mam skąd dorwać klucza
Damiandix Opublikowano 13 Lutego 2014 Opublikowano 13 Lutego 2014 Zaopatrywałby się któryś na ramki klubowe? Może by zrobić jakieś większe zamówienie
szczuraz Opublikowano 13 Lutego 2014 Autor Opublikowano 13 Lutego 2014 Jakbyś zamawial to weź mi jedną czarną
hornet Opublikowano 13 Lutego 2014 Opublikowano 13 Lutego 2014 Zaopatrywałby się któryś na ramki klubowe? Może by zrobić jakieś większe zamówienie Kiedyś składałem taką propozycję i w końcu sam zamawiałem...
Gość cwiara Opublikowano 13 Lutego 2014 Opublikowano 13 Lutego 2014 Zaopatrywałby się któryś na ramki klubowe? Może by zrobić jakieś większe zamówienie Szybciej na Bukowinie sie odbierze niz wysylkowo. Terminy wysylki sa bardzo dlugie.
szczuraz Opublikowano 13 Lutego 2014 Autor Opublikowano 13 Lutego 2014 Ma ktoś może bagażnik na narty do avanta ? Potrzebuję pożyczyć na weekend
Lolek Opublikowano 13 Lutego 2014 Opublikowano 13 Lutego 2014 Ma ktoś może bagażnik na narty do avanta ? Potrzebuję pożyczyć na weekend szczuraz moj koles ma. wieczorem bede sie z nim widzial to zapytam
szczuraz Opublikowano 13 Lutego 2014 Autor Opublikowano 13 Lutego 2014 Jest jakaś opcja żeby to na dwa dni pożyczyć? Jadę dzisiaj po pracy przymierzac taki uniwersalny jak siądzie to nie będę ci d*py zawracal
hornet Opublikowano 13 Lutego 2014 Opublikowano 13 Lutego 2014 Jest jakaś opcja żeby to na dwa dni pożyczyć? Jadę dzisiaj po pracy przymierzac taki uniwersalny jak siądzie to nie będę ci d*py zawracal uważaj na te uniwersalne bo one lubię się urwać
szczuraz Opublikowano 13 Lutego 2014 Autor Opublikowano 13 Lutego 2014 Spoko wodza to unikalna konstrukcja bawarska z końca lat dziewięćdziesiątych skrecana na śruby. Siadlo jak ta lala tylko muszę drugie zapiecie na narty połapać żeby jeszcze dwa komplety upchnąć na belkach
Lolek Opublikowano 13 Lutego 2014 Opublikowano 13 Lutego 2014 szczuraz niestety ale lipa. ostatnio jego ojciec porzyczal i upierdol... jakies zaczepy
szczuraz Opublikowano 13 Lutego 2014 Autor Opublikowano 13 Lutego 2014 szczuraz niestety ale lipa. ostatnio jego ojciec porzyczal i upierdol... jakies zaczepy Mam już zestaw. Dzięki za zainteresowanie.
chopin Opublikowano 13 Lutego 2014 Opublikowano 13 Lutego 2014 Kto zdobył?Wysłane z monopola 24/7 Kowalczyk
arre Opublikowano 13 Lutego 2014 Opublikowano 13 Lutego 2014 Kto zdobył?Wysłane z monopola 24/7 Te prezes Ty sie gdzies ukrywasz bez radia i TV? pol dnia o tym trabia wszedzie
Rekomendowane odpowiedzi