Nelson Opublikowano 6 Marca 2014 Opublikowano 6 Marca 2014 To Lolek nie wal gruchy, tylko pompuj pannę :-D Wysłane z monopola 24/7
Nelson Opublikowano 6 Marca 2014 Opublikowano 6 Marca 2014 Dobra, rozumiem. Mama zakazała przed ślubem :-D Wysłane z monopola 24/7
Lolek Opublikowano 6 Marca 2014 Opublikowano 6 Marca 2014 Panowie, panowie po malutku. Walenie gruchy skonczylo się w podstawowce to po pierwsze, a dzieci beda w swoim czasie, poki co sa inne rownie wazne plany do zrealizowania, a nie sztuka zrobic, sztuka to wychowac i miec za co.
Gniady Opublikowano 6 Marca 2014 Opublikowano 6 Marca 2014 Żeby Nelson nie był czasem pierwszy po tą hustawke,
Lolek Opublikowano 6 Marca 2014 Opublikowano 6 Marca 2014 co sądzicie o tych dywanikach? Audi A4 B5 dywaniki welurowe PFI lux-poliamid (3966635251) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. taki zestaw da radę ATE POWER DISC TARCZE + KLOCKI P+T AUDI A4 B5 (4030878314) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Nelson Opublikowano 6 Marca 2014 Opublikowano 6 Marca 2014 Gniady możesz mieć rację, ponieważ szukam prezentu dla dzieciaka mojego kumpla :-D Wysłane z monopola 24/7
dzienciol Opublikowano 6 Marca 2014 Opublikowano 6 Marca 2014 Jutro jadę robić logi bo spalanie na kompie już 16,4l :facepalm: Przy okazji , to wina radia czy coś z fisem nie tak że czasem wygasza mi wyświetlane info z radia , po czym po chwili znów się pokazują , bądź jak wyłączę i włączę radio jest okej
qrczak91 Opublikowano 6 Marca 2014 Opublikowano 6 Marca 2014 Mercedes c280 - Poświęcenie (zaskoczony Ksiądz) GDAŃSK - YouTube
Lolek Opublikowano 6 Marca 2014 Opublikowano 6 Marca 2014 Lolek znalazlem Cos takiego? http://img.tapatalk.com/d/14/03/07/e7yhezug.jpg No baaa idealnie a można jakoś beż specjalnych kombinacji przełożyć te blaszki/styki ze środka żeby nie Ciąć kabli? Ile mnie to będzie kosztowało, hmm?
Gość cwiara Opublikowano 6 Marca 2014 Opublikowano 6 Marca 2014 tam są kawałki kabli. Albo polutować i na koszulki zrobić albo wyciągnąć blaszki, z tym ze jedna jest zagięta o 90st wiec nie wiem jak przejdzie. Wiesz to nie są tanie rzeczy :polew:
szczuraz Opublikowano 6 Marca 2014 Autor Opublikowano 6 Marca 2014 Cwiara a ja to co? Patyk ? paczałes za wtyką ? Duds potrzeba mi n75 bo ledwo kontroluje overboost i miałem dzisiaj na autostradzie dwa notlaufy... A potem jeszcze jeden na mieście. Trzeba to jakoś ogarnąć bo geometrie robiłem dwa miechy temu.
Lolek Opublikowano 6 Marca 2014 Opublikowano 6 Marca 2014 tam są kawałki kabli. Albo polutować i na koszulki zrobić albo wyciągnąć blaszki, z tym ze jedna jest zagięta o 90st wiec nie wiem jak przejdzie. Wiesz to nie są tanie rzeczy :polew: no wiem wiem i właśnie to mnie przeraża, qr** wór talarów będzie mało Mogę jutro pod wieczór po to podjechać?
Gość cwiara Opublikowano 6 Marca 2014 Opublikowano 6 Marca 2014 Zadzwoń wcześniej bo to sie weekend zaczyna ale raczej bede w domu. Qrde Maciek zapomniałem Jutro w robocie poszukam.
Lolek Opublikowano 6 Marca 2014 Opublikowano 6 Marca 2014 Zadzwoń wcześniej bo to sie weekend zaczyna ale raczej bede w domu. Qrde Maciek zapomniałem Jutro w robocie poszukam. To jakoś koło 18 będę dzwonił
szczuraz Opublikowano 6 Marca 2014 Autor Opublikowano 6 Marca 2014 Zadzwoń wcześniej bo to sie weekend zaczyna ale raczej bede w domu. Qrde Maciek zapomniałem Jutro w robocie poszukam. Dzięki. Ja jutro mam urlop. Laduje gwint na przód , 288 heble od dudsa i mod wydechu. Mam nadzieję że doba na to starczy bo jeszcze dolot w kolejce czeka. Manel już się zakurzyl
Rekomendowane odpowiedzi