szczuraz Opublikowano 9 Marca 2014 Autor Opublikowano 9 Marca 2014 Narazie sprawdzam zawartość puszki jutro po pracy zabiore się za dolot do turbo i przy okazji go sprawdze
Lolek Opublikowano 9 Marca 2014 Opublikowano 9 Marca 2014 :hi:siema wszystkim i w zasadzie dobranoc:facepalm: wczoraj rezanie w zakładzie mamy do 1.00 w nocy, a dziś dopiero dotarłem do domu. Wyjebany na maxa
Nelson Opublikowano 9 Marca 2014 Opublikowano 9 Marca 2014 Maciek jak wpada Ci w notlauf to na bank masz za***any olejem czujnik w Ecu, żółtek Duffiego ma to samo. Wysłane z monopola 24/7
szczuraz Opublikowano 10 Marca 2014 Autor Opublikowano 10 Marca 2014 Dmuchać to czy myć ? Żeby ecu nie utopić
Gniady Opublikowano 10 Marca 2014 Opublikowano 10 Marca 2014 siema:hi: No siema tak apropo to ta bblaszka się ściąga.
banan87 Opublikowano 10 Marca 2014 Opublikowano 10 Marca 2014 k... po 5 miesiącach od wymiany, znowu mi się kontrolka oleju pali:facepalm: to jest kosmos, żeby silnik tyle oleju brał :/ btw - czas na zmianę ogumienia na letnie już, czy jeszcze czekacie?
maq Opublikowano 10 Marca 2014 Opublikowano 10 Marca 2014 Ja wczoraj opony zakupiłem. W sobotę zakładam. Nie spodziewam się śniegu w tym roku u nas :-)
hornet Opublikowano 10 Marca 2014 Opublikowano 10 Marca 2014 k... po 5 miesiącach od wymiany, znowu mi się kontrolka oleju pali:facepalm: to jest kosmos, żeby silnik tyle oleju brał :/btw - czas na zmianę ogumienia na letnie już, czy jeszcze czekacie? bo pryszcza to się leczy a nie pudruje
oca69 Opublikowano 10 Marca 2014 Opublikowano 10 Marca 2014 k... po 5 miesiącach od wymiany, znowu mi się kontrolka oleju pali:facepalm: to jest kosmos, żeby silnik tyle oleju brał :/btw - czas na zmianę ogumienia na letnie już, czy jeszcze czekacie? bo pryszcza to się leczy a nie pudruje
hornet Opublikowano 10 Marca 2014 Opublikowano 10 Marca 2014 Oca i hornet sprawdźcie fb. tam u mnie nic nie ma w profilu
banan87 Opublikowano 10 Marca 2014 Opublikowano 10 Marca 2014 k... po 5 miesiącach od wymiany, znowu mi się kontrolka oleju pali:facepalm: to jest kosmos, żeby silnik tyle oleju brał :/btw - czas na zmianę ogumienia na letnie już, czy jeszcze czekacie? bo pryszcza to się leczy a nie pudruje Cwiara przy wymianie oleju sprawdzał i wszystko było ok. Na przyszły wtorek do ECU jestem umówiony na wymianę rozrządu i inne pierdy, to jeszcze sprawdzą co i jak. Coś o pierścieniach albo tłokach mówił. Zalany był w październiku, przejechałem jakieś 4 tysiące, spalił ok. 3 litry oleju.
szczuraz Opublikowano 10 Marca 2014 Autor Opublikowano 10 Marca 2014 Oca i hornet sprawdźcie fb. tam u mnie nic nie ma w profilu Pewnie przekierowalo mnie do śmieci z zaproszeniem
hornet Opublikowano 10 Marca 2014 Opublikowano 10 Marca 2014 spokojnie zerknę w domu bo tutaj nie chcę
banan87 Opublikowano 10 Marca 2014 Opublikowano 10 Marca 2014 Matko polko pije jak wściekły w sensie moja a4 czy Ty? czy razem?
Rekomendowane odpowiedzi