goldi Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 :hi:Szybkim krokiem zbliża sie czas zmiany fury żonie plan A4 b5 silnik 1.6 sedan model poliftowy
szczuraz Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Panie Jarek... daj pan spokój. 1.6 pali tyle samo co 1.8 a tylko pod pedałem brakuje i o części trzeba więcej pytać. No chyba że masz jakiś ekstra prajs i jest z gazem wtedy ok.
goldi Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Jak sie trafi 1.8 to bedzie natomiast żona nie chce dwumasów turbin a gazownie i tak założy ćwiartoliński Nelson na A4 ładniej sie prezentowały
szczuraz Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Felo wpadło:decayed:http://s30.postimg.org/yepe5h2l9/Audi.jpg Skurwiesyn... Ale i tak na moim allroadzie by ładniej siadly
Nelson Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Jak sie trafi 1.8 to bedzie natomiast żona nie chce dwumasów turbin a gazownie i tak założy ćwiartoliński Nelson na A4 ładniej sie prezentowały Wiem, dlatego zbieram na gwint:wink:
Duds Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Zostaw jak jest tylko kolor zmień Wysokość jest odpowiednia
chopin Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Zostaw jak jest tylko kolor zmień Wysokość jest odpowiednia miałem pisać to samo nie kombinuj bo jest gitara tylko przemaluj na złoto
Nelson Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Zostaw jak jest tylko kolor zmień Wysokość jest odpowiednia miałem pisać to samo nie kombinuj bo jest gitara tylko przemaluj na złoto Na różowo pertolne:grin:
Gniady Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Zostaw jak jest tylko kolor zmień Wysokość jest odpowiednia miałem pisać to samo nie kombinuj bo jest gitara tylko przemaluj na złoto Na różowo pertolne:grin: Szybko przemaluj bo ktoś na wioche pl wrzuci
oca69 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Zostaw jak jest tylko kolor zmień Wysokość jest odpowiednia miałem pisać to samo nie kombinuj bo jest gitara tylko przemaluj na złoto A ten z tym złotym. Wszystko by na złoto malował
chopin Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Zostaw jak jest tylko kolor zmień Wysokość jest odpowiednia miałem pisać to samo nie kombinuj bo jest gitara tylko przemaluj na złoto A ten z tym złotym. Wszystko by na złoto malował z tego co wiem to Ty chciałeś swoje zaślepki pomalować na złoto a wyszła kupa
oca69 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Zostaw jak jest tylko kolor zmień Wysokość jest odpowiednia miałem pisać to samo nie kombinuj bo jest gitara tylko przemaluj na złoto A ten z tym złotym. Wszystko by na złoto malował z tego co wiem to Ty chciałeś swoje zaślepki pomalować na złoto a wyszła kupa Lepsza kupa jak slajn I chciałem tylko dekle a nie cale felgi . Z Audi Subaru nie zrobisz
chopin Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Zostaw jak jest tylko kolor zmień Wysokość jest odpowiednia miałem pisać to samo nie kombinuj bo jest gitara tylko przemaluj na złoto A ten z tym złotym. Wszystko by na złoto malował z tego co wiem to Ty chciałeś swoje zaślepki pomalować na złoto a wyszła kupa Lepsza kupa jak slajn no chyba coś Cie boli
oca69 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Zostaw jak jest tylko kolor zmień Wysokość jest odpowiednia miałem pisać to samo nie kombinuj bo jest gitara tylko przemaluj na złoto A ten z tym złotym. Wszystko by na złoto malował z tego co wiem to Ty chciałeś swoje zaślepki pomalować na złoto a wyszła kupa Lepsza kupa jak slajn no chyba coś Cie boli S-line jest kosa . Ale slajn na zamówienie to kupa
chopin Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Zostaw jak jest tylko kolor zmień Wysokość jest odpowiednia miałem pisać to samo nie kombinuj bo jest gitara tylko przemaluj na złoto A ten z tym złotym. Wszystko by na złoto malował z tego co wiem to Ty chciałeś swoje zaślepki pomalować na złoto a wyszła kupa Lepsza kupa jak slajn no chyba coś Cie boli S-line jest kosa . Ale slajn na zamówienie to kupa wystające felgi jeszcze większa
oca69 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Zostaw jak jest tylko kolor zmień Wysokość jest odpowiednia miałem pisać to samo nie kombinuj bo jest gitara tylko przemaluj na złoto A ten z tym złotym. Wszystko by na złoto malował z tego co wiem to Ty chciałeś swoje zaślepki pomalować na złoto a wyszła kupa Lepsza kupa jak slajn no chyba coś Cie boli S-line jest kosa . Ale slajn na zamówienie to kupa wystające felgi jeszcze większa Szopen szopen
chopin Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Zostaw jak jest tylko kolor zmień Wysokość jest odpowiednia miałem pisać to samo nie kombinuj bo jest gitara tylko przemaluj na złoto A ten z tym złotym. Wszystko by na złoto malował z tego co wiem to Ty chciałeś swoje zaślepki pomalować na złoto a wyszła kupa Lepsza kupa jak slajn no chyba coś Cie boli S-line jest kosa . Ale slajn na zamówienie to kupa wystające felgi jeszcze większa Szopen szopen Oca Oca jak tam dzisiaj wiadoma sprawa ? okazało się coś ? będzie coś z tego ?
Lolek Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 dobry wszystkim, odwołanie złożone do zusu, teraz tylko czekać na odpowiedz, więc Pany trzymać kciuki żeby się udało, bo trzeba robić program i kupić jakieś letnie kapcie
Gniady Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Zostaw jak jest tylko kolor zmień Wysokość jest odpowiednia miałem pisać to samo nie kombinuj bo jest gitara tylko przemaluj na złoto A ten z tym złotym. Wszystko by na złoto malował Szopena to nie kielichy w kościele-rewolucyjna :grin:klekajcie narody
Rekomendowane odpowiedzi