Lolek Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 panorama zacna ale chyba za jakiś czas do aktualizacji, może w końcu dojadę na spota:decayed:
nitroo Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 panorama zacna ale chyba za jakiś czas do aktualizacji, może w końcu dojadę na spota:decayed: Taaa powiedzcie kiedy, to umyję autko
Arbam Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Bry, Chooj nacieszyłem sie felgami, żonie wczoraj jakaś pała droge zajechała i krawężnik przytuliła musze oddać do malowania Na poprawe humoru znalazłem ogłoszenie
szczuraz Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2014 panorama zacna ale chyba za jakiś czas do aktualizacji, może w końcu dojadę na spota:decayed: miejscówa jest stała każdy cyknie sobie fotkę a spartan powkleja w fotoszopie
KYLOMC Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 panorama zacna ale chyba za jakiś czas do aktualizacji, może w końcu dojadę na spota:decayed: miejscówa jest stała każdy cyknie sobie fotkę a spartan powkleja w fotoszopie Jak nie patrząc to jest 3 miejsca jeszcze heh
Długas Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Bry kto się ściga ze mną tak rano na ramkach klubowych---------- Post dopisany at 05:46 ---------- Poprzedni post napisany at 05:44 ---------- Już się nie będziemy ścigać podobno ruszył odcinkowy pomiar prędkości jeśli chodzi o tego sedana granatowego ok 4.30 rano to ja;p a z tym pomiarem odcinkowym to znajomy gliniarz mówił że to w próbach dopiero jest;p
goldi Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 to już pewnie bedzie wcześniej wiadomo jak pomiar ruszy na maxa
Gniady Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Jedno z miejsc do zdjęcia było dla mnie no ale nie dojechałem , Kurak to naprawdę twój dziób na tym zdjęciu bo długo się wpatrywałem:grin::grin:,panowie przyszła smycz z Ingolstad i jest w pytkę dzisiaj śpi ze mną na szyi :grin:
Damiandix Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Od dziś 180PS + 235Nm by gregor10 Muszę logi ogarnąć i pokazać mu co tam namotał
Gość cwiara Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Spokojnie Panowie. Będzie większa ekipa to zrobi sie więcej zdjęć
olinek2 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Ćwiara weź powrzucaj jakieś fotki w lepszej rozdziałce
Damiandix Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Jak pogoda dopisze to możnaby "przedspota" zrobić
Gość cwiara Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Ćwiara weź powrzucaj jakieś fotki w lepszej rozdziałce Wrzuciłem w spoiler ale za duża rozdzielczość i zwężyło je troche . Musze zmniejszyc i wrzucic ponownie.
szczuraz Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Od dziś 180PS + 235Nm by gregor10 Muszę logi ogarnąć i pokazać mu co tam namotał No nareszcie teraz hamownia i można ogarniac dalej. Jak wtryski i k03 zdrowe to stukowce powinny pozwolić na 15 konia więcej. Poskladales to na ecu z ajl czy to modyfikacja softu pod ecu aeb ?
chopin Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Ćwiara weź powrzucaj jakieś fotki w lepszej rozdziałce Wrzuciłem w spoiler ale za duża rozdzielczość i zwężyło je troche . Musze zmniejszyc i wrzucic ponownie. cwiara wrzuć te fotki ze spota na serwer jakiś do ściągnięcia
oca69 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 NAJPIĘKNIEJSZY AVANT W KLUBIE CHOPIN S-LINE PROJECT
chopin Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 NAJPIĘKNIEJSZY AVANT W KLUBIE CHOPIN S-LINE PROJECT jak zazdrościsz to się chociaż nie odzywaj . Weź się zajmij swoim parchem lepiej , który się już rozlatuje
Rekomendowane odpowiedzi