szczuraz Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Dobry śpiochy Starzy ludzie spać nie mogą
Lolek Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 dobry dobry:hi: piwko zakupione idę wyciągać amory
qrczak91 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 :hi: kurak, czalencz dla Ciebie Genialne rozwiązanie na radary opracowane przez polskich studentów - Adrenaline Motorsport jakby przysiąść to jest do zrobienia. prosta rzecz
kaju Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 :hi:kurak, czalencz dla Ciebie Genialne rozwiązanie na radary opracowane przez polskich studentów - Adrenaline Motorsport jakby przysiąść to jest do zrobienia. prosta rzecz licz koszta i ognia. tamci tysia chcą ryczeć
Budzik01 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Audi odebrane magiel zrobiony ^^Pięknie chodzi razem też wyminione końcówki itp. Jedyne co zrypali to zbieżność ściaga w prawo ale poprawią ^^
Gość cwiara Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Audi odebrane magiel zrobiony ^^Pięknie chodzi razem też wyminione końcówki itp. Jedyne co zrypali to zbieżność ściaga w prawo ale poprawią ^^ Pewnie nawet nie ustawiali zbieznosci. Jak najszybciej to zrobic bo opony pojda sie yebac.
kaju Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Audi odebrane magiel zrobiony ^^Pięknie chodzi razem też wyminione końcówki itp. Jedyne co zrypali to zbieżność ściaga w prawo ale poprawią ^^ Pewnie nawet nie ustawiali zbieznosci. Jak najszybciej to zrobic bo opony pojda sie yebac.
Budzik01 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Cwiara spoko po dlugim weekendzie do nich niby mam zajechac mam to na gwarancji nie bede dodatkowo placic jak spieprzyli robote a opony z przodu i tak mam do wymiany tzn szukuję się do wymiany ^^
banan87 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 wpadłby jutro na spota, ale chyba nie zdążę o 14 w Kondratowicach sędziuję, zanim wrócimy koło 18 będzie
szymeniu Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Będzie kto jutro ? Bo nie wiem czy mam białego kundla na spacer wyprowadzać
kaju Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Będzie kto jutro ? Bo nie wiem czy mam białego kundla na spacer wyprowadzać Ja to się dziwie, że Ty z tyloma smyczami na spacer chodzisz...
Gość cwiara Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Jasne ze bedzie 17 pod mostem. Banan jak na 18 bedziesz to smialo zajezdzaj.
banan87 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 no odezwę się, czy jeszcze jesteście i najwyżej na minutę wpadnę jesteś jutro w Żernikach? jak coś mogę wziąć mapę jak na boisko wpadniesz na 11-13
kaju Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Jasne ze bedzie 17 pod mostem. Banan jak na 18 bedziesz to smialo zajezdzaj. tylko weź coś na podtrzymanie
Gość cwiara Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 no odezwę się, czy jeszcze jesteście i najwyżej na minutę wpadnęjesteś jutro w Żernikach? jak coś mogę wziąć mapę jak na boisko wpadniesz na 11-13 Jutro ostatni dzien kursu mam. Do 14 napewno zejdzie.
szymeniu Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Będzie kto jutro ? Bo nie wiem czy mam białego kundla na spacer wyprowadzać Ja to się dziwie, że Ty z tyloma smyczami na spacer chodzisz... Jadę za chwilę na miasto powkurwiać plebs i motocyklistów
kaju Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Będzie kto jutro ? Bo nie wiem czy mam białego kundla na spacer wyprowadzać Ja to się dziwie, że Ty z tyloma smyczami na spacer chodzisz... Jadę za chwilę na miasto powkurwiać plebs i motocyklistów maile mi wyślij, bo się office ogarnia!
szymeniu Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Będzie kto jutro ? Bo nie wiem czy mam białego kundla na spacer wyprowadzać Ja to się dziwie, że Ty z tyloma smyczami na spacer chodzisz... Jadę za chwilę na miasto powkurwiać plebs i motocyklistów maile mi wyślij, bo się office ogarnia! Daj chwilę się pobawić na chooy mi to auto jak nim nie jeżdżę prawie
Rekomendowane odpowiedzi