chopin Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 no odezwę się, czy jeszcze jesteście i najwyżej na minutę wpadnęjesteś jutro w Żernikach? jak coś mogę wziąć mapę jak na boisko wpadniesz na 11-13 Jutro ostatni dzien kursu mam. Do 14 napewno zejdzie. ja zacząłem sezon rowerowy więc może jutro wpadnę moją kolarką z Tour De Pologne zrobię konkurencję Gniademu
kaju Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Będzie kto jutro ? Bo nie wiem czy mam białego kundla na spacer wyprowadzać Ja to się dziwie, że Ty z tyloma smyczami na spacer chodzisz... Jadę za chwilę na miasto powkurwiać plebs i motocyklistów maile mi wyślij, bo się office ogarnia! Daj chwilę się pobawić na chooy mi to auto jak nim nie jeżdżę prawie aha, jak tak to spoko, rano jestem. adres znam ---------- Post dopisany at 18:47 ---------- Poprzedni post napisany at 18:46 ---------- no odezwę się, czy jeszcze jesteście i najwyżej na minutę wpadnęjesteś jutro w Żernikach? jak coś mogę wziąć mapę jak na boisko wpadniesz na 11-13 Jutro ostatni dzien kursu mam. Do 14 napewno zejdzie. ja zacząłem sezon rowerowy więc może jutro wpadnę moją kolarką z Tour De Pologne zrobię konkurencję Gniademu kto tym razem wcześniej używał sprzętu?
szczuraz Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Będzie kto jutro ? Bo nie wiem czy mam białego kundla na spacer wyprowadzać Ja będę ---------- Post dopisany at 21:10 ---------- Poprzedni post napisany at 21:02 ---------- Jadę za chwilę na miasto powkurwiać plebs i motocyklistów Jakbys latał po AOW to możesz zajechac . Idziemy z Gniadym w plener na browar
KYLOMC Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Ja tez moze wpadne .... autem zastępczym
Gniady Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Ja tez moze wpadne .... autem zastępczym To wpadnij pijemy koło schela od 22.00
KYLOMC Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Ja tez moze wpadne .... autem zastępczym To wpadnij pijemy koło schela od 22.00 no ja pije ale na jana pawła
qrczak91 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 ja będę po 17, ale na 18 muszę uciekać, bo umówiony jestem
Gość cwiara Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Ja tez moze wpadne .... autem zastępczym To wpadnij pijemy koło schela od 22.00 Qrde cza bylo cos wczesniej powiedziec.
Duds Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Ja jutro nieobecny, bo jestem zayebany po uszy W majówkę może poskładam furę do kupy (jak dojdą dystanse) to się może pojawię
Lolek Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 ja jutro będę, tylko albo się spóźnię albo wcześniej będę uciekał. Moja jutro wraca z Poznania i muszę ją odebrać z Opolskiej, tylko nie wiem dokładnie o której zajedzie do wro:facepalm: ---------- Post dopisany 27-04-2014 at 08:46 ---------- Poprzedni post napisany 26-04-2014 at 22:42 ---------- Siema spiochy
goldi Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 :hi:jestem w sumie myślałem o grillu dziś u mnie ale znając waszą organizajce to nic z tego nie wyjdzie także widzimy sie pod MM
Lolek Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 :hi:jestem w sumie myślałem o grillu dziś u mnie ale znając waszą organizajce to nic z tego nie wyjdzie także widzimy sie pod MM to za ile mam być? kiełbaska już się wędzi?
szczuraz Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 27 Kwietnia 2014 :hi:jestem w sumie myślałem o grillu dziś u mnie ale znając waszą organizajce to nic z tego nie wyjdzie także widzimy sie pod MM Weź grill pod MM
Lolek Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 :hi:jestem w sumie myślałem o grillu dziś u mnie ale znając waszą organizajce to nic z tego nie wyjdzie także widzimy sie pod MM Weź grill pod MM leżaki i parasol też
oca69 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 :hi:jestem w sumie myślałem o grillu dziś u mnie ale znając waszą organizajce to nic z tego nie wyjdzie także widzimy sie pod MM Weź grill pod MM :hi:jestem w sumie myślałem o grillu dziś u mnie ale znając waszą organizajce to nic z tego nie wyjdzie także widzimy sie pod MM Weź grill pod MM leżaki i parasol też :grin:
chopin Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 :hi:jestem w sumie myślałem o grillu dziś u mnie ale znając waszą organizajce to nic z tego nie wyjdzie także widzimy sie pod MM Goldik ja Cie przepraszam ale ja to przecież wiesz że zawsze i nigdy nie ma problemu ja poprostu musze zarządzić jako główny organizator wrocławskich zamieszań i zara będzie wsio zorganizowane to co dzisiaj rozumiem grill u Goldiego ?
Gość cwiara Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 :hi:jestem w sumie myślałem o grillu dziś u mnie ale znając waszą organizajce to nic z tego nie wyjdzie także widzimy sie pod MM Goldik ja Cie przepraszam ale ja to przecież wiesz że zawsze i nigdy nie ma problemu ja poprostu musze zarządzić jako główny organizator wrocławskich zamieszań i zara będzie wsio zorganizowane to co dzisiaj rozumiem grill u Goldiego ? No tak. Takiego organizatora jak Ty to ze swiecą szukać
chopin Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 :hi:jestem w sumie myślałem o grillu dziś u mnie ale znając waszą organizajce to nic z tego nie wyjdzie także widzimy sie pod MM Goldik ja Cie przepraszam ale ja to przecież wiesz że zawsze i nigdy nie ma problemu ja poprostu musze zarządzić jako główny organizator wrocławskich zamieszań i zara będzie wsio zorganizowane to co dzisiaj rozumiem grill u Goldiego ? No tak. Takiego organizatora jak Ty to ze swiecą szukać wiadomo
Rekomendowane odpowiedzi