kaju Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Myśle że Goldik nie bedzie miał nic przeciwko. Tylko każdy niech przyniesie coś na ruszta i co tam bedzie chcial pić.---------- Post dopisany at 23:15 ---------- Poprzedni post napisany at 23:15 ---------- Na 17.00 będzie ok? Ćwiara znasz mnie to wiesz co przywiozę , coś na twój żołądek pewnie to zdjęcie by cię cholernie śliniło , spocik o 17 do której czy to nie ma znaczenia pierwsze zwłoki zazwyczaj odbierane są z samego rana
Gość harry19-19 Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Opublikowano 28 Kwietnia 2014 u mnie na półce leżą o takie coś jak trza to wezmę wszystkie i śpiwor razem z poduchą
kaju Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Opublikowano 28 Kwietnia 2014 u mnie na półce leżą o takie coś jak trza to wezmę wszystkie i śpiwor razem z poduchą http://s30.postimg.org/6oxb7glxp/IMG_1114.jpg jeszcze braknie
Gość harry19-19 Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Opublikowano 28 Kwietnia 2014 u mnie na półce leżą o takie coś jak trza to wezmę wszystkie i śpiwor razem z poduchą http://s30.postimg.org/6oxb7glxp/IMG_1114.jpg jeszcze braknie niestety tylko tyle mam
banan87 Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Opublikowano 29 Kwietnia 2014 u mnie na półce leżą o takie coś jak trza to wezmę wszystkie i śpiwor razem z poduchą http://s30.postimg.org/6oxb7glxp/IMG_1114.jpg dla Cwiary to z Silverstone! niech se wygra chłopak, należy mu się, wszak jest stałym klientem:wink:
goldi Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Opublikowano 29 Kwietnia 2014 :hi:Myślę że co do rozpoczęcia grilla to zbieramy się od 15 do 17 każdy pije co uważa ale raczej % coś Oczywiście kolega Harry mile widziany i prowiant we własnym zakresie ja postaram sie z organizować resztę i stawiam masło czosnkowe hehe a teraz idę prać dywan i wymieniać wahacze w ałdi miłego dnia
nitroo Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Szyje się na grubo I ogólnopolski grill u Goldika
Nelson Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Kjerwa mać, tutaj taka mordownia się szykuje, a Ja wyjeżdżam:facepalm:
goldi Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Opublikowano 29 Kwietnia 2014 No i po wymianie wahaczy nie dali mi urlopu na żądanie w pracy przyjdę to zrobię zadymę u szefa a jak nie to do samej bhp pójdę
oca69 Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Chyba będzie za grubo jak na moje możliwości
Gość harry19-19 Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Opublikowano 29 Kwietnia 2014 :hi:Myślę że co do rozpoczęcia grilla to zbieramy się od 15 do 17 każdy pije co uważa ale raczej % coś Oczywiście kolega Harry mile widziany i prowiant we własnym zakresie ja postaram sie z organizować resztę i stawiam masło czosnkowe hehe a teraz idę prać dywan i wymieniać wahacze w ałdi miłego dnia dziękuję za zaproszenie skorzystam na pewno a co do godziny to bawimy się do rana czy po jakiejś godzinie trzeba odjechać , jak ja wypiję chociaż troszkę to już nigdzie nie jadę aż do następnego dnia
oca69 Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Opublikowano 29 Kwietnia 2014 :hi:Myślę że co do rozpoczęcia grilla to zbieramy się od 15 do 17 każdy pije co uważa ale raczej % coś Oczywiście kolega Harry mile widziany i prowiant we własnym zakresie ja postaram sie z organizować resztę i stawiam masło czosnkowe hehe a teraz idę prać dywan i wymieniać wahacze w ałdi miłego dnia dziękuję za zaproszenie skorzystam na pewno a co do godziny to bawimy się do rana czy po jakiejś godzinie trzeba odjechać , jak ja wypiję chociaż troszkę to już nigdzie nie jadę aż do następnego dnia To jak przyjedziesz na 17 to do 24 nie ma daleko
szczuraz Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 29 Kwietnia 2014 :hi:Myślę że co do rozpoczęcia grilla to zbieramy się od 15 do 17 każdy pije co uważa ale raczej % coś Oczywiście kolega Harry mile widziany i prowiant we własnym zakresie ja postaram sie z organizować resztę i stawiam masło czosnkowe hehe a teraz idę prać dywan i wymieniać wahacze w ałdi miłego dnia dziękuję za zaproszenie skorzystam na pewno a co do godziny to bawimy się do rana czy po jakiejś godzinie trzeba odjechać , jak ja wypiję chociaż troszkę to już nigdzie nie jadę aż do następnego dnia Jarek taczke ma także z transportem nie będzie problemu
goldi Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Co do godziny do której siedzimy to wszystko zależne od sąsiadki czy wezwie policje czy nie już parę razy mnie odwiedzali za starych dobrych czasów kiedyś to by mojej żonie wilczura zdeptali po ciemku dostali zjeby i poszli zostaje sie nam tylko modlić o pogodę
nitroo Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Opublikowano 29 Kwietnia 2014 A co w przypadku deszczu? Parasolki?
Gość harry19-19 Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Co do godziny do której siedzimy to wszystko zależne od sąsiadki czy wezwie policje czy nie już parę razy mnie odwiedzali za starych dobrych czasów kiedyś to by mojej żonie wilczura zdeptali po ciemku dostali zjeby i poszli zostaje sie nam tylko modlić o pogodę Do 22 możemy się drzeć ile wlezie , a po 22 musimy już ciszej zachowywać się no ale biba będzie
goldi Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Opublikowano 29 Kwietnia 2014 A co w przypadku deszczu? Parasolki? Baldachim jest może jeszcze uda mi sie boki do niego z organizować ---------- Post dopisany at 10:54 ---------- Poprzedni post napisany at 10:30 ----------
Gniady Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Kjerwa mać, tutaj taka mordownia się szykuje, a Ja wyjeżdżam:facepalm: Ty już dawno zostałeś zjedzony
Budzik01 Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Kurcze taka biba się szykuje też bym chciał być ^^ ale nie wiem czy będę na miejscu w ogóle
Rekomendowane odpowiedzi