oca69 Opublikowano 16 Maja 2014 Opublikowano 16 Maja 2014 minimum po sto, mi bez popity On już pewnie nayebaju więc nie ogadasz się , może rano się uda
Lolek Opublikowano 16 Maja 2014 Opublikowano 16 Maja 2014 minimum po sto, mi bez popity On już pewnie nayebaju więc nie ogadasz się , może rano się uda domyślam się
kaju Opublikowano 16 Maja 2014 Opublikowano 16 Maja 2014 Kaju a tobie czasem postów nie ubywa ?? pewnie, że ubywa minimum po sto, mi bez popity łoj już się tak nie ciśnieniuj, nie poznałeś mnie jeszcze, taki jestem, nic Ci nie poradze
Lolek Opublikowano 16 Maja 2014 Opublikowano 16 Maja 2014 Kaju a tobie czasem postów nie ubywa ?? pewnie, że ubywa minimum po sto, mi bez popity łoj już się tak nie ciśnieniuj, nie poznałeś mnie jeszcze, taki jestem, nic Ci nie poradze spoko luz Karole tak mają
kaju Opublikowano 16 Maja 2014 Opublikowano 16 Maja 2014 Kaju a tobie czasem postów nie ubywa ?? pewnie, że ubywa minimum po sto, mi bez popity łoj już się tak nie ciśnieniuj, nie poznałeś mnie jeszcze, taki jestem, nic Ci nie poradze spoko luz Karole tak mają swój chłop
Gniady Opublikowano 17 Maja 2014 Opublikowano 17 Maja 2014 Jeden energicznie rusza kierownicą drugi trzyma za końcówkę drążka[tego w samochodzie:grin:] luz powinien być nawet słyszalny,wahacze można łomikiem podważać na kanale no chyba że coś masz poluzowane - dobra spakowany po dach jadę na kanikuły do zobaczenia.
Lolek Opublikowano 17 Maja 2014 Opublikowano 17 Maja 2014 Kaju a tobie czasem postów nie ubywa ?? pewnie, że ubywa minimum po sto, mi bez popity łoj już się tak nie ciśnieniuj, nie poznałeś mnie jeszcze, taki jestem, nic Ci nie poradze spoko luz Karole tak mają swój chłop Się wie:kox: ---------- Post dopisany at 09:33 ---------- Poprzedni post napisany at 09:29 ---------- Jeden energicznie rusza kierownicą drugi trzyma za końcówkę drążka[tego w samochodzie:grin:] luz powinien być nawet słyszalny,wahacze można łomikiem podważać na kanale no chyba że coś masz poluzowane - dobra spakowany po dach jadę na kanikuły do zobaczenia. Tyle ze mnie interesuje sam magiel bo koncowki i wachacze mam nowe i chce tylko to zweryfikowac. To szerokiej drogi i udanego wypoczynku chopie A tak wogole to bry wszystkim:hi:
thing3 Opublikowano 17 Maja 2014 Opublikowano 17 Maja 2014 Panowie, pomożecie? http://a4-klub.pl/kupie-23/kupie-dekielek-felgi-8e0601165-326380/#post4227166
Nelson Opublikowano 17 Maja 2014 Opublikowano 17 Maja 2014 Kaju a tobie czasem postów nie ubywa ?? pewnie, że ubywa minimum po sto, mi bez popity łoj już się tak nie ciśnieniuj, nie poznałeś mnie jeszcze, taki jestem, nic Ci nie poradze spoko luz Karole tak mają swój chłop Się wie:kox: ---------- Post dopisany at 09:33 ---------- Poprzedni post napisany at 09:29 ---------- Jeden energicznie rusza kierownicą drugi trzyma za końcówkę drążka[tego w samochodzie:grin:] luz powinien być nawet słyszalny,wahacze można łomikiem podważać na kanale no chyba że coś masz poluzowane - dobra spakowany po dach jadę na kanikuły do zobaczenia. Tyle ze mnie interesuje sam magiel bo koncowki i wachacze mam nowe i chce tylko to zweryfikowac. To szerokiej drogi i udanego wypoczynku chopie A tak wogole to bry wszystkim:hi: Lolek miałem to samo, wymieniłem całe zawieszenie i napierdalało dalej. Okazało się, że magiel wyjebany:wink:
Lolek Opublikowano 17 Maja 2014 Opublikowano 17 Maja 2014 Kaju a tobie czasem postów nie ubywa ?? pewnie, że ubywa minimum po sto, mi bez popity łoj już się tak nie ciśnieniuj, nie poznałeś mnie jeszcze, taki jestem, nic Ci nie poradze spoko luz Karole tak mają swój chłop Się wie:kox: ---------- Post dopisany at 09:33 ---------- Poprzedni post napisany at 09:29 ---------- Jeden energicznie rusza kierownicą drugi trzyma za końcówkę drążka[tego w samochodzie:grin:] luz powinien być nawet słyszalny,wahacze można łomikiem podważać na kanale no chyba że coś masz poluzowane - dobra spakowany po dach jadę na kanikuły do zobaczenia. Tyle ze mnie interesuje sam magiel bo koncowki i wachacze mam nowe i chce tylko to zweryfikowac. To szerokiej drogi i udanego wypoczynku chopie A tak wogole to bry wszystkim:hi: Lolek miałem to samo, wymieniłem całe zawieszenie i napierdalało dalej. Okazało się, że magiel wyjebany:wink: Pawnie tak :facepalm:macie namiary gdzie we wro to zrobie? Goldi wieczorem jestes w domu bo jade na chwile do kuzynki za lesnice to wpadlbym zobaczyc fure:decayed:
szczuraz Opublikowano 17 Maja 2014 Autor Opublikowano 17 Maja 2014 Fura kupiona wrzucaj foty tej multipli
Rekomendowane odpowiedzi