hornet Opublikowano 9 Czerwca 2008 Opublikowano 9 Czerwca 2008 Siema Od piątku do wtorku jestem we Wrocku ale niestety nie dam rady Was odwiedzić Plan mam już napięty jak uda się to będę wcześniej pisał
ThE_ViRuS Opublikowano 9 Czerwca 2008 Opublikowano 9 Czerwca 2008 NUNIA Musialas nas widziec. 2- wa auta. jedno kombi drugie sedan B6-ski , staliśmy na środku.
NIUNIAA4 Opublikowano 9 Czerwca 2008 Opublikowano 9 Czerwca 2008 NUNIA Musialas nas widziec. 2- wa auta. jedno kombi drugie sedan B6-ski , staliśmy na środku. zabij mnie ale nie widzialam Was widzialam takie niebieskie chyba AUDI ale stalo blizej degeneracji na samym koncu parkingu i innego auta nie widzialam. My tez autem pare razy przejechalismy wkolo parkingu.
ThE_ViRuS Opublikowano 9 Czerwca 2008 Opublikowano 9 Czerwca 2008 no lol niebieslie audi tez widzielismy b5 to bylo po tunigu troche takie audi jak pokazałaś na linku cos podobnego widzielismy ale czy to te auto bylo nie jestem pewny. heh no ale nic, podalem Ci numer komórki jak cos to napisz mi sms. Jesli Ciebie nie bededzie to podaj mój numer komós kto bedzie od was , zeby nie powtórzyła sie sytuacja i znowu bedziemy stac i nikt nas nie zauwazy
NIUNIAA4 Opublikowano 9 Czerwca 2008 Opublikowano 9 Czerwca 2008 no to nie stojcie tylko sie poruszajcie robcie halas to na 100% ktos zwroci na Was uwagę
ThE_ViRuS Opublikowano 9 Czerwca 2008 Opublikowano 9 Czerwca 2008 ok przyniose trąbke taka fajna co na mecze sie nosi :D i porobie troche hałasu a Alien bedzie gumy palił bo u mnie nie da sie bo ja mam naped quattro, oczywiscie zartuje. Ale coś sie wymysli
NIUNIAA4 Opublikowano 9 Czerwca 2008 Opublikowano 9 Czerwca 2008 no wiesz ta Twoja trabka i tak jest mala w porownaniu z tym co nasz zaprzyjazniony kolega kiedys przywiozl a byla to traba z pociagu a jak fajnie echooo niosło pod mostem, oj dzialo sie wtedy dzialo
ThE_ViRuS Opublikowano 9 Czerwca 2008 Opublikowano 9 Czerwca 2008 :] spoko. NIUNIA podaj mój numer komórki komuś kto bedzie w niedziele ktos z ekipy. Niech mi napisze sms-a jak znowu beda problemy aby sie znalezdz ja bede z alienem i moze jeszcze moi znajomi z autami przyjada. O 18.00 ja juz tam pod mostem bede, jak zawsze
NIUNIAA4 Opublikowano 9 Czerwca 2008 Opublikowano 9 Czerwca 2008 jak zawsze :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
ThE_ViRuS Opublikowano 9 Czerwca 2008 Opublikowano 9 Czerwca 2008 no co sie tak smiejesz no no no no bylem 2-wa razy dopiero ale rózwno o 18.00 :DD:D: hihi
NIUNIAA4 Opublikowano 9 Czerwca 2008 Opublikowano 9 Czerwca 2008 rewelacja szkoda tylko ze nigdy na siebie nie trafilismy ale moze w ta niedziele sie uda
ThE_ViRuS Opublikowano 9 Czerwca 2008 Opublikowano 9 Czerwca 2008 hehe no mam nadzieje ze w końcu poznam nowych klubowiczów, narazie poznalem Aliena, spoko ziom i furke ma luzzz, śmiga miodzio, napisze mu sms aby przyjechał w ten weekend.
NIUNIAA4 Opublikowano 9 Czerwca 2008 Opublikowano 9 Czerwca 2008 pod MM spotyka sie w sumie AKP ale ludzie z A4klubu tez sa czasami wiec spoko luz, bedzie dobrze
ThE_ViRuS Opublikowano 9 Czerwca 2008 Opublikowano 9 Czerwca 2008 Jednym słowem " jak zobaczycie audi jakies podjećcie :]
NIUNIAA4 Opublikowano 9 Czerwca 2008 Opublikowano 9 Czerwca 2008 ok no nic to czas uciekac i troszke jeszcze do tej 22 popracowac w koncu w pracy sie pracuje nie do napisania
wojtas-audi Opublikowano 9 Czerwca 2008 Opublikowano 9 Czerwca 2008 Ja to sie juz wybieram od nowego roku Ale jak nie na kacu po sobocie, to gdzies trzeba jechac, to cos tam cos tam .... moze teraz mi sie uda :gwizdanie:
NIUNIAA4 Opublikowano 10 Czerwca 2008 Opublikowano 10 Czerwca 2008 Ja to sie juz wybieram od nowego roku Ale jak nie na kacu po sobocie, to gdzies trzeba jechac, to cos tam cos tam .... moze teraz mi sie uda :gwizdanie: nastepny misiu obudzil sie ze snu zimowego P.S. Poprawka jednak niedziele mam wolna wiec bede na spociku
lewy_jelcz Opublikowano 19 Czerwca 2008 Opublikowano 19 Czerwca 2008 Witam Panowie! Coś większego się szykuje niż to co jest w okolicach mostu co tydzień?
carnivore1 Opublikowano 19 Czerwca 2008 Opublikowano 19 Czerwca 2008 Co masz na myśli? Można coś pokombinować... BTW tu są też Panie...
piotrcar Opublikowano 19 Czerwca 2008 Opublikowano 19 Czerwca 2008 Ja w niedziele 29 czerwca to raczej wpadne pod most
Rekomendowane odpowiedzi