Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY WROCŁAWSKIE -> Info ostatnie posty.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema

Od piątku do wtorku jestem we Wrocku ale niestety nie dam rady Was odwiedzić :(

Plan mam już napięty :confused4: jak uda się to będę wcześniej pisał

• Odpowiedzi 32.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• szczuraz

4607

• hornet

3524

• kaju

3181

• Spartan_Wroc.

1873

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

NUNIA Musialas nas widziec. 2- wa auta. jedno kombi drugie sedan B6-ski , staliśmy na środku.

zabij mnie ale nie widzialam Was :confused4::no:

widzialam takie niebieskie chyba AUDI ale stalo blizej degeneracji na samym koncu parkingu i innego auta nie widzialam. My tez autem pare razy przejechalismy wkolo parkingu.

Opublikowano

no lol niebieslie audi tez widzielismy b5 to bylo po tunigu troche takie audi jak pokazałaś na linku cos podobnego widzielismy ale czy to te auto bylo nie jestem pewny. heh no ale nic, podalem Ci numer komórki jak cos to napisz mi sms. Jesli Ciebie nie bededzie to podaj mój numer komós kto bedzie od was , zeby nie powtórzyła sie sytuacja i znowu bedziemy stac i nikt nas nie zauwazy :D

Opublikowano

ok przyniose trąbke taka fajna co na mecze sie nosi :D :D i porobie troche hałasu :P a Alien bedzie gumy palił bo u mnie nie da sie bo ja mam naped quattro, oczywiscie zartuje. Ale coś sie wymysli :D

Opublikowano

no wiesz ta Twoja trabka i tak jest mala w porownaniu z tym co nasz zaprzyjazniony kolega kiedys przywiozl :przebiegly: a byla to traba z pociagu a jak fajnie echooo niosło pod mostem, oj dzialo sie wtedy dzialo :polew:

Opublikowano

:] spoko. NIUNIA podaj mój numer komórki komuś kto bedzie w niedziele ktos z ekipy. Niech mi napisze sms-a jak znowu beda problemy aby sie znalezdz :P ja bede z alienem i moze jeszcze moi znajomi z autami przyjada. O 18.00 ja juz tam pod mostem bede, jak zawsze :D

Opublikowano

hehe no mam nadzieje ze w końcu poznam nowych klubowiczów, narazie poznalem Aliena, spoko ziom i furke ma luzzz, śmiga miodzio, napisze mu sms aby przyjechał w ten weekend.

Opublikowano

Ja to sie juz wybieram od nowego roku :polew: Ale jak nie na kacu po sobocie, to gdzies trzeba jechac, to cos tam cos tam .... moze teraz mi sie uda :gwizdanie:

Opublikowano

Ja to sie juz wybieram od nowego roku :polew: Ale jak nie na kacu po sobocie, to gdzies trzeba jechac, to cos tam cos tam .... moze teraz mi sie uda :gwizdanie:

nastepny misiu obudzil sie ze snu zimowego :polew:

P.S. Poprawka jednak niedziele mam wolna wiec bede na spociku :naughty:

Opublikowano

Witam Panowie! Coś większego się szykuje niż to co jest w okolicach mostu co tydzień?

Opublikowano

Ja w niedziele 29 czerwca to raczej wpadne pod most :no: