djszaman Opublikowano 22 Maja 2014 Opublikowano 22 Maja 2014 Ok dzięki za info bo myślę o przeprowadzce i dlatego pytam myślę że z praca problemów by też nie było
goldi Opublikowano 22 Maja 2014 Opublikowano 22 Maja 2014 Wiesz Kamil z pracą to jak to kiepski mówi najgorsze pierwsze trzy lata na zasiłku a pózniej już jakoś leci
djszaman Opublikowano 22 Maja 2014 Opublikowano 22 Maja 2014 Haha ciekawie powiedziane a do ręki ile sie dostaje? Bo na pewno więcej niż u mnie tu na południu:) nie mam na myśli od razu praca w biurze tylko pewno od zera czyli przyjdź podaj pozamiataj hehe
kaju Opublikowano 22 Maja 2014 Opublikowano 22 Maja 2014 http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTfHhAK53P8vBzBmOL8SeSF0XuOhI9MYrL6QmAWkIzjIX8wnifL:decayed: +1
djszaman Opublikowano 22 Maja 2014 Opublikowano 22 Maja 2014 Heh jeśli to do mojej osoby skierowane to frytek żadnych dawać nie bede:) w sumie spodziewałem sie tutaj takiej odpowiedzi
wojtas-audi Opublikowano 22 Maja 2014 Opublikowano 22 Maja 2014 najnizsza krajowa jak sie postarasz to bedzie po 3 miechach
goldi Opublikowano 22 Maja 2014 Opublikowano 22 Maja 2014 Do macdonalda wpadłem na chwilę i teraz do mnie mówią Panie Kierowniku k**wa wynieś śmieci
oca69 Opublikowano 23 Maja 2014 Opublikowano 23 Maja 2014 Klecina white power. Sa tam jeszcze te napisy na boisku ? Kumplowi Arbama od b7 odstaw to piwo juz
kiciafirerek Opublikowano 23 Maja 2014 Opublikowano 23 Maja 2014 Witka z ranca z pracy. Macie jakis zamek do tylniej klapy w kombi do zbycia ? Bo smarowanie nie pomaga jak sie szarpnie za klape to puszcza dziad.
Lolek Opublikowano 23 Maja 2014 Opublikowano 23 Maja 2014 Siema, jak cudownie wstac o 11 w piatek:decayed:za bardzo wzialem do siebie chmielowanie nad woda, i nie dalem rady dzisiaj się ogarnac do pracy:banan:
Gość cwiara Opublikowano 23 Maja 2014 Opublikowano 23 Maja 2014 Witka z ranca z pracy. Macie jakis zamek do tylniej klapy w kombi do zbycia ? Bo smarowanie nie pomaga jak sie szarpnie za klape to puszcza dziad. Jak szopen sprawdzal? Tera niech placi
kiciafirerek Opublikowano 23 Maja 2014 Opublikowano 23 Maja 2014 Witka z ranca z pracy. Macie jakis zamek do tylniej klapy w kombi do zbycia ? Bo smarowanie nie pomaga jak sie szarpnie za klape to puszcza dziad. Jak szopen sprawdzal? Tera niech placi Dobrze sprawdzał planowany wydatek dostałem zniżkę na auto za zamek. Zaraz będę czesal allegro
kaju Opublikowano 23 Maja 2014 Opublikowano 23 Maja 2014 mam gdzieś w garażu sle nie jestem na miejscu, a żona tego nie ogarnie w klamotach...
Lolek Opublikowano 23 Maja 2014 Opublikowano 23 Maja 2014 Pany powiedzcie mnie ten elektryczny wentylator ma się załączyć zawsze jak klima jest włączona i chodzić cały czas niezależnie jaką temp. ustawię czy ma jakiś czujnik i włącza się jak jest taka potrzeba?
maq Opublikowano 23 Maja 2014 Opublikowano 23 Maja 2014 Pany powiedzcie mnie ten elektryczny wentylator ma się załączyć zawsze jak klima jest włączona i chodzić cały czas niezależnie jaką temp. ustawię czy ma jakiś czujnik i włącza się jak jest taka potrzeba? Włącza się zawsze przy załączonej Klimie lub jak jest gorąco i ten na wisko nie daje rady
Lolek Opublikowano 23 Maja 2014 Opublikowano 23 Maja 2014 No to mam chyba lipe, bo dzisiaj zauważyłem że mój nie kręci a może to być też przyczyną że klima dmucha normalnie po czym przez kilka sekund nie chłodzi i znowu dmucha zimnym? jeśli okaże się że jest spalony to jak podłączę pod vag to pokaże mi że się zyebał?
Rekomendowane odpowiedzi