kaju Opublikowano 23 Czerwca 2014 Opublikowano 23 Czerwca 2014 No no bo wpadl i syfu narobil hahahah i lykali jak mlode pelikany. ja, uhum, genau. ze tez ja sie wczoraj niszczylem bez dostepu do neta
oca69 Opublikowano 23 Czerwca 2014 Opublikowano 23 Czerwca 2014 No no bo wpadl i syfu narobil hahahah i lykali jak mlode pelikany. ja, uhum, genau. ze tez ja sie wczoraj niszczylem bez dostepu do neta
chopin Opublikowano 23 Czerwca 2014 Opublikowano 23 Czerwca 2014 tak w ogóle to dzięki za spota pisałem wczoraj ale już nie zdążyłem przed zamknięciem
goldi Opublikowano 24 Czerwca 2014 Opublikowano 24 Czerwca 2014 :hi:a mi w koło belwederu postawili rusztowanie i mi satelita nie działa podłączyłem tuner dvbt
Lolek Opublikowano 24 Czerwca 2014 Opublikowano 24 Czerwca 2014 Siema:hi: Już po robocie i wizycie u lekarza.... znowu antybiotyk, zapalenie oskrzeli... lipa na maxa
Lolek Opublikowano 24 Czerwca 2014 Opublikowano 24 Czerwca 2014 Odkazic sie musisz problem polega na tym że tak się załatwiłem po ostatnim odkażaniu:grin:
Maniu. Opublikowano 24 Czerwca 2014 Opublikowano 24 Czerwca 2014 Panowie, ktoś jest z okolic Bystrzycy Kłodzkiej i ma chwilę czasu, żeby obejrzeć autko? Mam 400km w jedną stronę, więc nie chcę na pusto wracać. Dogadamy się ze zwrotem za paliwo i czas.
Mako Opublikowano 24 Czerwca 2014 Opublikowano 24 Czerwca 2014 Znacie Panowie może jakiegoś dobrego elektryka samochodowego z Wrocławia lub okolic? Tatusiowy Citroen odmawia posłuszeństwa.
Gniady Opublikowano 24 Czerwca 2014 Opublikowano 24 Czerwca 2014 Siema:hi: Już po robocie i wizycie u lekarza.... znowu antybiotyk, zapalenie oskrzeli... lipa na maxa Miałem Ci napisać ''jak byś się nie żenił to byś nie zachorował'' ale Ci tak nie napisze
szczuraz Opublikowano 24 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 24 Czerwca 2014 Znacie Panowie może jakiegoś dobrego elektryka samochodowego z Wrocławia lub okolic?Tatusiowy Citroen odmawia posłuszeństwa. Jan Mucha. google it ---------- Post dopisany at 17:57 ---------- Poprzedni post napisany at 17:56 ---------- Siema:hi: Już po robocie i wizycie u lekarza.... znowu antybiotyk, zapalenie oskrzeli... lipa na maxa Miałem Ci napisać ''jak byś się nie żenił to byś nie zachorował'' ale Ci tak nie napisze aktywny jesteś wieczorem na dwa szybkie ?
Gniady Opublikowano 24 Czerwca 2014 Opublikowano 24 Czerwca 2014 Znacie Panowie może jakiegoś dobrego elektryka samochodowego z Wrocławia lub okolic?Tatusiowy Citroen odmawia posłuszeństwa. Jan Mucha. google it ---------- Post dopisany at 17:57 ---------- Poprzedni post napisany at 17:56 ---------- Siema:hi: Już po robocie i wizycie u lekarza.... znowu antybiotyk, zapalenie oskrzeli... lipa na maxa Miałem Ci napisać ''jak byś się nie żenił to byś nie zachorował'' ale Ci tak nie napisze aktywny jesteś wieczorem na dwa szybkie ? nie bardzo
kaju Opublikowano 24 Czerwca 2014 Opublikowano 24 Czerwca 2014 Znacie Panowie może jakiegoś dobrego elektryka samochodowego z Wrocławia lub okolic?Tatusiowy Citroen odmawia posłuszeństwa. Jan Mucha. google it ---------- Post dopisany at 17:57 ---------- Poprzedni post napisany at 17:56 ---------- Siema:hi: Już po robocie i wizycie u lekarza.... znowu antybiotyk, zapalenie oskrzeli... lipa na maxa Miałem Ci napisać ''jak byś się nie żenił to byś nie zachorował'' ale Ci tak nie napisze aktywny jesteś wieczorem na dwa szybkie ? temat co gadaliśmy aktualny, czas operacyjny jak tylko się obudzisz to ogień na szklanki, pokój zwierzeń aktywny
Rekomendowane odpowiedzi