Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY WROCŁAWSKIE -> Info ostatnie posty.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:hi:
  • Odpowiedzi 32.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• szczuraz

4607

• hornet

3524

• kaju

3181

• Spartan_Wroc.

1873

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:hi:ponawiam pytanie tym razem z wklejonym linkiem :grin:

chłopaki pomóżcie wejdzie to do mnie ? u mnie są grzane stołki te też są grzane ?

AUDI S4 B6 FOTELE KANAPA JAK NOWE RECARO TUNING (4380412249) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

---------- Post dopisany at 09:06 ---------- Poprzedni post napisany at 09:05 ----------

i jeszcze jedno pytanie czy działa link z mojego podpisu bo nikt nic nie napisał od wczoraj :polew: do tego mi się na szaro pokazuje kopertka.

Opublikowano

chłopaki pomóżcie wejdzie to do mnie ? u mnie są grzane stołki te też są grzane ?

AUDI S4 B6 FOTELE KANAPA JAK NOWE RECARO TUNING (4380412249) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

---------- Post dopisany at 09:06 ---------- Poprzedni post napisany at 09:05 ----------

i jeszcze jedno pytanie czy działa link z mojego podpisu bo nikt nic nie napisał od wczoraj :polew: do tego mi się na szaro pokazuje kopertka.

Nie wiem jak tylna kanapa, ale z przodem będzie problem bo w b6 są 2 szyny a w b5 masz 1 mocowanie z przodu które przechodzi w 2, na końcach są rolki które wchodzą w szyny na aucie. Swapowałem gościowi stołki z golfa V do golfa IV i z 2 kompletów spawałem jeden, teraz wiem że łatwiej wyspawać mocowanie w aucie jak spawać siedziska. - Gra nie warta świeczki, chyba że kupił byś takie recaro za tysiaka:whistling:

Opublikowano

Nie wiem jak tylna kanapa, ale z przodem będzie problem bo w b6 są 2 szyny a w b5 masz 1 mocowanie z przodu które przechodzi w 2, na końcach są rolki które wchodzą w szyny na aucie. Swapowałem gościowi stołki z golfa V do golfa IV i z 2 kompletów spawałem jeden, teraz wiem że łatwiej wyspawać mocowanie w aucie jak spawać siedziska. - Gra nie warta świeczki, chyba że kupił byś takie recaro za tysiaka:whistling:

RECARO skóra za tysiaka ehh można pomarzyć :wink: dzięki za pomoc

Opublikowano

z b6 nie wsadzisz do b5 bez rzeźby. u mnie są kubły za 650, jedynie fotel prawy ma lekkie łuszczenia, wiadomo 300kkm przelotu to ma prawo się łuszczyć. chcesz foto na pw? kiera i silniczek wysłane :hi:

Opublikowano
z b6 nie wsadzisz do b5 bez rzeźby. u mnie są kubły za 650, jedynie fotel prawy ma lekkie łuszczenia, wiadomo 300kkm przelotu to ma prawo się łuszczyć. chcesz foto na pw? kiera i silniczek wysłane :hi:

boję się chcieć...bo jak mi się spodobają to kupię :wink: dawaj ładne fotki na maila ale same fotele bez boczków i kanapy tylniej masz ?

Opublikowano

dalej w robocie... nowy prezes nowe zasady :facepalm:

Opublikowano

Co do GITD

- czekacie, gdy przyślą upomnienie to ( jeśli sie boicie o pominac )

- piszecie pismo aby Cie poinformowali o Twoich prawach, gdy pismo przyjdzie

- piszecie zgodnie z prawem że nie udzielicie informacji kto prowadził auto bo a) nie widzicie zdjęcia i nie możecie kogoś wskazac bez powodu i B) byc moze jest to czlonek rodziny, zgodnie z prawem nie macie obowiazku obciazac nikogo bliskiego.

Odpuszczą

Lub

- kazdy ma jakiegos znajomego zza wschodnich granic, można wpisac jego dane, tam GITD ani US ani policja nie może scigac za mandat.

Napewno odpuszcza. Ja juz wypisalem tak 10 mandatow i zaden nie wrocił xD

Ja dzisiaj w nocy mam 3 nowe foty z Długołęki, nawet nie hamuje już:P

Opublikowano

Nie ma, że boli, dlaczego masz mieć lepiej niż inni :grin:

Opublikowano

Nie ma, że boli, dlaczego masz mieć lepiej niż inni :grin:

bo tak powinno być :decayed:

Opublikowano

boję się chcieć...bo jak mi się spodobają to kupię :wink: dawaj ładne fotki na maila ale same fotele bez boczków i kanapy tylniej masz ?

boczki przód nie pasują, poza tym jeden ma strzeloną blende głośnika, a tylne już sprzedane.

Opublikowano

Pierwsza klotnia malzenska zaliczona, talerze z nowego zestawu potluczone, było grubo, ale teraz browarek smakuje duzo lepiej, pozdro z tarasu :hi:

Opublikowano
Pierwsza klotnia malzenska zaliczona, talerze z nowego zestawu potluczone, było grubo, ale teraz browarek smakuje duzo lepiej, pozdro z tarasu :hi:

u mnie najpiękniejsze co może być - "ciche" dni, młoda nawet wy***ała spać do innego spokoju - o jaki spooookój mam :banan2:

Opublikowano

u mnie najpiękniejsze co może być - "ciche" dni, młoda nawet wy***ała spać do innego spokoju - o jaki spooookój mam :banan2:

Hehe kaju dokladnie jest tak jak piszesz, dzisiaj sciele wyro w salonie, twarda kanapa, browar, TV i swiety spokoj:banan:

Opublikowano

zacznij się lepiej przyzwyczajać :naughty:

Opublikowano

Pewnie tak, czas najwyzszy:facepalm:

Opublikowano

"aaaaaa miało być tak pieeeęknie" :polew:

Opublikowano

Bierzcie przyklad ze mnie dzieciaki :decayed::polew::grin:

Opublikowano

Bierzcie przyklad ze mnie dzieciaki :decayed::polew::grin:

:nabijasie: czyli że co, jeszcze jeden ślub przede mną z tą babą?! sorry, ale ni c**ja! :polew:

Opublikowano

:hi:No pięknie lolek ja jestem ze 14 lat po ślubie ale jeszcze talerze nie latały :decayed: