kaju Opublikowano 20 Lipca 2014 Opublikowano 20 Lipca 2014 nie. miałes za lapkiem luknąć nie, lapka nie dostaniesz.
Gość cwiara Opublikowano 20 Lipca 2014 Opublikowano 20 Lipca 2014 za tym co kiedyś przypominało lapka. Obudowe
Lolek Opublikowano 20 Lipca 2014 Opublikowano 20 Lipca 2014 I ja także :hi:Lolek daj znać, to razem pojedziemy jeden za drugim Bedziemy w kontakcie bo teraz jade do babci za wro na imieniny i nie wiem czy będę od razu na spota walil czy zajade jeszcze na klecine
goldi Opublikowano 20 Lipca 2014 Opublikowano 20 Lipca 2014 To już się urodził to gratki trzeci syn nic musisz próbować Dalej
kaju Opublikowano 20 Lipca 2014 Opublikowano 20 Lipca 2014 1/4, Ty mi weź ten transmitter, bo concert zdechł
dzienciol Opublikowano 20 Lipca 2014 Opublikowano 20 Lipca 2014 Jak następnym razem ktoś coś będzie zamawiał , to dawać znać wcześniej , umówimy się jakoś że zamówicie na jakiś inny adres w obrębie gdzie ja doręczam przesyłki , zdzwonimy się i odbierzecie bez problemu a jak coś będzie nie tak to będziemy myśleć , ja za robie i wy będziecie zadowoleni , to apropo błotnika Rury znalazłem na robotniczej razem z kolankami za 280zł kpl :decayed: a nie jak reszta od 5 do 7 pak Po powrocie z urlopu dłubiemy dp z wydeszkiem 2,5'' łututututututut !
Lolek Opublikowano 20 Lipca 2014 Opublikowano 20 Lipca 2014 To już się urodził to gratki trzeci syn nic musisz próbować Dalej goldi z tym próbowaniem to różnie wychodzi, mój wujek rok w rok miał same córy i powiedział że nie przestanie póki nie będzie miał syna. Zakończył z wynikiem 9 córek i na końcu chłopaki bliźniaki Szymek gratulacje
nitroo Opublikowano 20 Lipca 2014 Opublikowano 20 Lipca 2014 I ja także :hi:Lolek daj znać, to razem pojedziemy jeden za drugim Bedziemy w kontakcie bo teraz jade do babci za wro na imieniny i nie wiem czy będę od razu na spota walil czy zajade jeszcze na klecine Spoko, dzwoń - numer znasz
szczuraz Opublikowano 20 Lipca 2014 Autor Opublikowano 20 Lipca 2014 Je będę busem chyba ze ktoś mnie z klecinskiej zgarnie
kaju Opublikowano 20 Lipca 2014 Opublikowano 20 Lipca 2014 Je będę busem chyba ze ktoś mnie z klecinskiej zgarnie od rodziców? zgarnę Cie
Lolek Opublikowano 20 Lipca 2014 Opublikowano 20 Lipca 2014 I ja także :hi:Lolek daj znać, to razem pojedziemy jeden za drugim Bedziemy w kontakcie bo teraz jade do babci za wro na imieniny i nie wiem czy będę od razu na spota walil czy zajade jeszcze na klecine Spoko, dzwoń - numer znasz Bedziemy w kontakcie
szczuraz Opublikowano 20 Lipca 2014 Autor Opublikowano 20 Lipca 2014 Je będę busem chyba ze ktoś mnie z klecinskiej zgarnie od rodziców? zgarnę Cie Tak od rodziców. Masz dwa wolne miejsca ?
kaju Opublikowano 20 Lipca 2014 Opublikowano 20 Lipca 2014 Marcela na kolana weźmiecie ---------- Post dopisany at 10:54 ---------- Poprzedni post napisany at 10:54 ---------- chyba, że sam przyjade, to będę miał 4
szczuraz Opublikowano 20 Lipca 2014 Autor Opublikowano 20 Lipca 2014 Jesteśmy in tacz będę tarabanil bo sytuacja jest dynamiczna
Rekomendowane odpowiedzi