kaju Opublikowano 20 Lipca 2014 Opublikowano 20 Lipca 2014 Jesteśmy in tacz będę tarabanil bo sytuacja jest dynamiczna procedura standardowa
qrczak91 Opublikowano 20 Lipca 2014 Opublikowano 20 Lipca 2014 Szczurek, ja Cię zgarnę, bo będę tamtędy leciał akurat
szczuraz Opublikowano 20 Lipca 2014 Autor Opublikowano 20 Lipca 2014 Dobra kaju to nie będziemy z dzieciakami kombinowac. Niech spokojnie jadą w fotelikach a zgarnie nas kurok
kaju Opublikowano 20 Lipca 2014 Opublikowano 20 Lipca 2014 dobra spoko, ja zaraz ide babe budzić, rure jej przeczyścić i będziemy się zbierać, bo jeszcze jakieś zakupy chciała porobić czy coś.
chopin Opublikowano 20 Lipca 2014 Opublikowano 20 Lipca 2014 dobra spoko, ja zaraz ide babe budzić, rure jej przeczyścić i będziemy się zbierać, bo jeszcze jakieś zakupy chciała porobić czy coś. AUDI AUDI AUUUUDII musi być bo z kim ja sie bede bawil
fafnasty Opublikowano 20 Lipca 2014 Opublikowano 20 Lipca 2014 Pany z racji tego że koles bedzie się chajtał padło na mnie że załatwiam auto do ślubu wybór padł na zabytek i tylko AUDI jesli ktos ma jakies info czy da się wypozyczyć we Wrocławiu taki samochód będę bardzo wdzięczny
kaju Opublikowano 20 Lipca 2014 Opublikowano 20 Lipca 2014 Pany z racji tego że koles bedzie się chajtał padło na mnie że załatwiam auto do ślubu wybór padł na zabytek i tylko AUDI jesli ktos ma jakies info czy da się wypozyczyć we Wrocławiu taki samochód będę bardzo wdzięczny moim zabytkowym B6 mogę go zawieźć, opłata to paliwo w dwie strony, litr gorzały i jakaś młoda d*pa na noc cwiara nie ma zawiasów przy żadnej obudowie, sorry
fafnasty Opublikowano 20 Lipca 2014 Opublikowano 20 Lipca 2014 Pany z racji tego że koles bedzie się chajtał padło na mnie że załatwiam auto do ślubu wybór padł na zabytek i tylko AUDI jesli ktos ma jakies info czy da się wypozyczyć we Wrocławiu taki samochód będę bardzo wdzięczny moim zabytkowym B6 mogę go zawieźć, opłata to paliwo w dwie strony, litr gorzały i jakaś młoda d*pa na noc cwiara nie ma zawiasów przy żadnej obudowie, sorry dwaipół zbyt ryzykowny na taka okoliczność
fafnasty Opublikowano 20 Lipca 2014 Opublikowano 20 Lipca 2014 tak na serio gdyby ktos cos wiedział na temat tych zabytków
qrczak91 Opublikowano 20 Lipca 2014 Opublikowano 20 Lipca 2014 Pany z racji tego że koles bedzie się chajtał padło na mnie że załatwiam auto do ślubu wybór padł na zabytek i tylko AUDI jesli ktos ma jakies info czy da się wypozyczyć we Wrocławiu taki samochód będę bardzo wdzięczny moim zabytkowym B6 mogę go zawieźć, opłata to paliwo w dwie strony, litr gorzały i jakaś młoda d*pa na noc cwiara nie ma zawiasów przy żadnej obudowie, sorry dwaipół zbyt ryzykowny na taka okoliczność :polew:
kozunia13 Opublikowano 20 Lipca 2014 Opublikowano 20 Lipca 2014 Dzisiaj pod mm tak? Dopiero oprzytomnialem po weselu;D
nitroo Opublikowano 20 Lipca 2014 Opublikowano 20 Lipca 2014 Dzisiaj pod mm tak? Dopiero oprzytomnialem po weselu;D Tak, MM dzisiaj
chopin Opublikowano 20 Lipca 2014 Opublikowano 20 Lipca 2014 ja właśnie wyjechałem z basenu pod mm i powiem wam że bedzie ciężko dzisiaj ze spotem . full ludu i aut i do tego jeszcze jakaś impreza na orbicie i psiarnia sie zaczęła zjeżdżać
kozunia13 Opublikowano 20 Lipca 2014 Opublikowano 20 Lipca 2014 Ja wyjezdzam z domu. Gdyby nastapila zmiana planow to prosze dac znac;) 669534396
Rekomendowane odpowiedzi