kaju Opublikowano 27 Lipca 2014 Opublikowano 27 Lipca 2014 Guten Tag Czy ktoś zna jakąś firmę detailingową we Wro lub okolicy ? Ale taką mega żebym nie żałował później ? do Bartka nie zawozisz?
szymeniu Opublikowano 27 Lipca 2014 Opublikowano 27 Lipca 2014 Guten Tag Czy ktoś zna jakąś firmę detailingową we Wro lub okolicy ? Ale taką mega żebym nie żałował później ? do Bartka nie zawozisz? Wiesz ile kosztuje godzina mojej pracy ? :wink czas to pieniądz misiaczku
kaju Opublikowano 27 Lipca 2014 Opublikowano 27 Lipca 2014 Guten Tag Czy ktoś zna jakąś firmę detailingową we Wro lub okolicy ? Ale taką mega żebym nie żałował później ? do Bartka nie zawozisz? Wiesz ile kosztuje godzina mojej pracy ? :wink czas to pieniądz misiaczku wiem dawno powinieneś u siebie coś postawić, żeby za daleko nie jeździć
banan87 Opublikowano 27 Lipca 2014 Opublikowano 27 Lipca 2014 ja będę Chopin zmienił auto dla niepoznaki i znowu szaleje? Wrocław: Szaleniec wjechał na chodnik przy Grabiszyńskiej (FILM) - Gazetawroclawska.pl
szczuraz Opublikowano 27 Lipca 2014 Autor Opublikowano 27 Lipca 2014 Ja będę ale bez auta ---------- Post dopisany at 11:53 ---------- Poprzedni post napisany at 11:52 ---------- Koza jak chcesz na dzisiaj te zaslepki to dzwon bo jak wyjde o 13:00 z domu do zajadę dopiero na spot
szczuraz Opublikowano 27 Lipca 2014 Autor Opublikowano 27 Lipca 2014 Koza brać ci te zaslepki ? Bedziesz na spocie ?
chopin Opublikowano 27 Lipca 2014 Opublikowano 27 Lipca 2014 ja będęChopin zmienił auto dla niepoznaki i znowu szaleje? Wrocław: Szaleniec wjechał na chodnik przy Grabiszyńskiej (FILM) - Gazetawroclawska.pl a w ryj by nie chciał :takiego::takiego::takiego:
Lolek Opublikowano 27 Lipca 2014 Opublikowano 27 Lipca 2014 ty nie ryjuj tylko na spota wpadaj pochwalić się namacalnie nową d*pą ---------- Post dopisany at 12:29 ---------- Poprzedni post napisany at 12:29 ---------- ja będe pewnie zaś będzie ciasno rodzinke już pogoniłeś?
chopin Opublikowano 27 Lipca 2014 Opublikowano 27 Lipca 2014 ty nie ryjuj tylko na spota wpadaj pochwalić się namacalnie nową d*pą ---------- Post dopisany at 12:29 ---------- Poprzedni post napisany at 12:29 ---------- ja będe pewnie zaś będzie ciasno rodzinke już pogoniłeś? bede bede dupsko jade własnie moczyć to wyjde na chwile z wody do was
Rekomendowane odpowiedzi