chopin Opublikowano 2 Września 2014 Opublikowano 2 Września 2014 Bry z wieczora Niebawem będę we Wro tzn 26.09 Ostatnio wpadłem na pomysł ogarniania koszulek z różnym logo jakie ktoś tylko sobie wyśni Kto był na Oemie widział macał i niektórzy nosili he he Będę robił kilkanaście sztuk niebawem między innymi na Wro też Jak ktoś coś to pisać śmiało podawać rozmiar i logo a ja ogarnę i jak coś to odbiór osobisty we Wro wtedy co będę cycu czy to chodzi o te : "polisz doope" ?
WIŚNIA Opublikowano 2 Września 2014 Opublikowano 2 Września 2014 Jadę od was, stypa w tym Wrocławiu. Patykiem pisane
Nelson Opublikowano 2 Września 2014 Opublikowano 2 Września 2014 Drętwy człowiek bawić się nie umie :-D
musti Opublikowano 2 Września 2014 Opublikowano 2 Września 2014 Poka mnie te foty tiszertów ! nadane z nory szczura Cyknę i wrzucę Bry z wieczora Niebawem będę we Wro tzn 26.09 Ostatnio wpadłem na pomysł ogarniania koszulek z różnym logo jakie ktoś tylko sobie wyśni Kto był na Oemie widział macał i niektórzy nosili he he Będę robił kilkanaście sztuk niebawem między innymi na Wro też Jak ktoś coś to pisać śmiało podawać rozmiar i logo a ja ogarnę i jak coś to odbiór osobisty we Wro wtedy co będę cycu czy to chodzi o te : "polisz doope" ? Dokładnie te te Koszulki są w różnej kolorystyce i logo może być różne jakie chcecie
szczuraz Opublikowano 2 Września 2014 Autor Opublikowano 2 Września 2014 Jadę od was, stypa w tym Wrocławiu. Patykiem pisane Wsiadles nie do tego karawanu co trzeba. nadane z nory szczura
goldi Opublikowano 3 Września 2014 Opublikowano 3 Września 2014 jakby komuś zalegałą felga stalowa 15 do naszych złomków to przygarnę albo kupię potrzebuje bo kupiłem trzy nowe za 90 zł i brakuje mi szt
WIŚNIA Opublikowano 3 Września 2014 Opublikowano 3 Września 2014 Nie no było gites, jeszcze do was wrócę. [emoji83] Patykiem pisane
musti Opublikowano 3 Września 2014 Opublikowano 3 Września 2014 Halooo Haloooooooo Wiecie co ? Wrony kraczą , że Wrocek do mnie jutro jedzie
szczuraz Opublikowano 3 Września 2014 Autor Opublikowano 3 Września 2014 Ktory to taki bohater i czemu akurat Cwiara ? nadane z nory szczura
musti Opublikowano 3 Września 2014 Opublikowano 3 Września 2014 Ja nie jade Bawcie sie tam Ty też masz zaproszenie więc wpadaj mordko My się widzimy 26.09 we Wro
Nelson Opublikowano 3 Września 2014 Opublikowano 3 Września 2014 (edytowane) A kto jedzie? Profil uzupełnij cycu Edytowane 3 Września 2014 przez cwiara
Gość cwiara Opublikowano 3 Września 2014 Opublikowano 3 Września 2014 Ja nie jade Bawcie sie tam Ty też masz zaproszenie więc wpadaj mordko My się widzimy 26.09 we Wro Nie dam rady. Fundusze wyczerpane. Jeszcze dziś ponad tysiaka wywaliłem za wymiane telefonu w aplu. Gość do mnie: ale ten tel miał kontakt z wodą. Ja do niego chyba z wódą
szczuraz Opublikowano 3 Września 2014 Autor Opublikowano 3 Września 2014 Cwiara ta twoja nokia tapa obsluguje ? nadane z nory szczura
Gość cwiara Opublikowano 3 Września 2014 Opublikowano 3 Września 2014 Cwiara ta twoja nokia tapa obsluguje ? nadane z nory szczura Lepiej zapytaj czego nie obsluguje
kaju Opublikowano 3 Września 2014 Opublikowano 3 Września 2014 Cwiara ta twoja nokia tapa obsluguje ? nadane z nory szczura Lepiej zapytaj czego nie obsluguje nawet kolbe opierdoli
Rekomendowane odpowiedzi