Gość cwiara Opublikowano 12 Października 2014 Opublikowano 12 Października 2014 jest jakaś stronka gdzie można sprawdzić ceny częsci w aso? Jest. U mnie w kompie mam ceny z sierpnia
kaju Opublikowano 12 Października 2014 Opublikowano 12 Października 2014 Dzięki Panowie za fajnego spota i nowe i te twarze które znam i fajne foto na niektórych moja koza załapała się a kolega od auta odpisał: Ja Ci powiem że z tego co mi kolega wymienił to przede wszystkim: tarcze w stanie beznadziejnym jakieś tam wałki od paska auto generalnie całe do malowania bo polerka tej żywicy nie usunie (sam tak miał w poprzednim aucie) a ja mu odpisałem: Zmień go bo on się kompletnie nie zna pogratulować kupca
Gość cwiara Opublikowano 12 Października 2014 Opublikowano 12 Października 2014 Dzięki za poznanie ekipy i fajnie spędzony czas. Miło było poznać i do następnego. Zaraz zaraz. A czemu w awatarze masz czornego? Dzięki Panowie za fajnego spota i nowe i te twarze które znam i fajne foto na niektórych moja koza załapała się a kolega od auta odpisał: Ja Ci powiem że z tego co mi kolega wymienił to przede wszystkim: tarcze w stanie beznadziejnym jakieś tam wałki od paska auto generalnie całe do malowania bo polerka tej żywicy nie usunie (sam tak miał w poprzednim aucie) a ja mu odpisałem: Zmień go bo on się kompletnie nie zna pogratulować kupca Tyle wygrać
szczuraz Opublikowano 12 Października 2014 Autor Opublikowano 12 Października 2014 Dzięki Panowie za fajnego spota i nowe i te twarze które znam i fajne foto na niektórych moja koza załapała się a kolega od auta odpisał: Ja Ci powiem że z tego co mi kolega wymienił to przede wszystkim: tarcze w stanie beznadziejnym jakieś tam wałki od paska auto generalnie całe do malowania bo polerka tej żywicy nie usunie (sam tak miał w poprzednim aucie) a ja mu odpisałem: Zmień go bo on się kompletnie nie zna O aktywnej pianie na tej jego zajebanej mułem wiosce nie słyszeli ? Mogles mu umyć na miejscu jak taki pedant onanista w rurkach bez miejsca na jaja...nadane z nory szczura
kozunia13 Opublikowano 12 Października 2014 Opublikowano 12 Października 2014 Ćwiara jeśli możesz:) 8D9853465c
Gość cwiara Opublikowano 12 Października 2014 Opublikowano 12 Października 2014 Ćwiara jeśli możesz:) 8D9853465c Jak tylko wroce ze spota to sprawdze
kozunia13 Opublikowano 12 Października 2014 Opublikowano 12 Października 2014 (edytowane) tak, zaślepki Edytowane 12 Października 2014 przez kozunia13
kaju Opublikowano 12 Października 2014 Opublikowano 12 Października 2014 temat w c**j kiepski, ja u siebie ciąłem z drugiego zderzaka, zostało mi obrobić i lakier położyć na cały zderzak, bo całość na gładko przygotowałem. ciekawe czy to ogarne w ogóle
kozunia13 Opublikowano 12 Października 2014 Opublikowano 12 Października 2014 źle zrozumialeś, przedni zderzak ma wyrezany na gladko tylko prysnąć trzeba, 8D9853465c to numer zaślepki US w klapę tylną, Klapa us to już taki towar nie osiagalny, ze przed malowaniem wyrezam sam;D
Arkadiush Opublikowano 12 Października 2014 Opublikowano 12 Października 2014 rozwalił mnie tym tekstem Panowie ;/ Cwiara Szuracz widzieliście go i jego " pseudo lakierniko-mechanika"
kaju Opublikowano 12 Października 2014 Opublikowano 12 Października 2014 nie wstawisz tego. nie ma szans, môwisz o całej blendzie tak? spójrz na klape eu i us, c**j na c**ju stanie a tego nie wkomponujesz. to szybciej do mnie przyjedziesz po klape eu i zrobisz customową - na battalionie napisz to Ci kowi fotki wrzuci co gdzie i jak ciąć klape i gdzie glutami smarknąć żeby było si
Duds Opublikowano 12 Października 2014 Opublikowano 12 Października 2014 Do której balowaliście? Jechałem przez Oleśnicę, ale było już za późno to nie dzwoniłem... KU#$& nigdy więcej nie pojadę przez to ZJE$E miasto! Ja pierd... co się nawkurzałem, dziury jak jasny chuy. Prawe nadkole tak się wytarło, że zrobiła się dziura i na każdej nierówności było słychać jakieś ocieranie. Zajechałem na miejsce, tasak w dłoń i było cięcie... Mam nadzieję, że to było to, a nie spierd***y gwint...
kaju Opublikowano 12 Października 2014 Opublikowano 12 Października 2014 ja klape szukalem dwa lata. ostatnio ze trzy na allegro sie przewinely a teraz cisza
kozunia13 Opublikowano 12 Października 2014 Opublikowano 12 Października 2014 ja klape szukalem dwa lata. ostatnio ze trzy na allegro sie przewinely a teraz cisza właśnie customowa mi się nie widzi, chociaż nie wiem jak na srebrnym by wyglądała.
Gość cwiara Opublikowano 12 Października 2014 Opublikowano 12 Października 2014 Ćwiara jeśli możesz:) 8D9853465c Bartek, podklad tablicy rejestracyjnej-gruntowany: 718,41 A tak wogóle to właśnie wrócilem ze spota
Gość cwiara Opublikowano 12 Października 2014 Opublikowano 12 Października 2014 coście tam odkutasili ? Dziś nie dość że frekwencja dopisala to atrakcji nie brakowało. kryptonim "anakonda"
Rekomendowane odpowiedzi