szczuraz Opublikowano 3 Lipca 2011 Autor Opublikowano 3 Lipca 2011 przepraszam Panowie, że mnie nie było, ale dopiero po 19 prace skończyłem czekałem na Ciebie ale musiałem sie zawijać przed 19. Był nowy kolega granatowym avantem z jedynym słusznym silnikiem mam nadzieje że będzie wpadał częściej.
qrczak91 Opublikowano 3 Lipca 2011 Opublikowano 3 Lipca 2011 przepraszam Panowie, że mnie nie było, ale dopiero po 19 prace skończyłem czekałem na Ciebie ale musiałem sie zawijać przed 19. Był nowy kolega granatowym avantem z jedynym słusznym silnikiem mam nadzieje że będzie wpadał częściej. wybacz, nawet nie mogłem przedzwonić (taka praca - korepetycje z analizy). A co do nowego kolegi i jego silnika, to czyżby ADR w gazie?!
hornet Opublikowano 4 Lipca 2011 Opublikowano 4 Lipca 2011 To kto wczoraj był na spocie ?? Elity nie było to kto był ja się pytam Młodzi nic nie piszą..... chyba trzeba ich na jakąś wódę i kobiety zabrać
wroclav Opublikowano 4 Lipca 2011 Opublikowano 4 Lipca 2011 Jak nie było elity... A ja ??? :kox: :kox:
szczuraz Opublikowano 4 Lipca 2011 Autor Opublikowano 4 Lipca 2011 A co do nowego kolegi i jego silnika, to czyżby ADR w gazie?! 1.8T 180 ps w gazie :gwizdanie:
qrczak91 Opublikowano 4 Lipca 2011 Opublikowano 4 Lipca 2011 a jak się zgrywa gaz z turbiną?! nie ma z tym problemu? Karol, przekonałeś mnie z tą wódką i kobietami, ja się piszę
hornet Opublikowano 4 Lipca 2011 Opublikowano 4 Lipca 2011 Rzuciłem propozycję Tylko jak ma być 3 na wyjście to lepiej nie zaczynać całej tej organizacji.
szczuraz Opublikowano 4 Lipca 2011 Autor Opublikowano 4 Lipca 2011 a jak się zgrywa gaz z turbiną?! nie ma z tym problemu? poczytaj forum najgrubsze projekty były strojone na lpg
Gniady Opublikowano 4 Lipca 2011 Opublikowano 4 Lipca 2011 Jak nie było elity... A ja ??? :kox: :kox: W końcu się wyrwałeś a tak mało ludzi było.
szczuraz Opublikowano 4 Lipca 2011 Autor Opublikowano 4 Lipca 2011 hornet coś chłopaki niechętne do pomocy
hornet Opublikowano 4 Lipca 2011 Opublikowano 4 Lipca 2011 hornet coś chłopaki niechętne do pomocy No właśnie nie wiem dlaczego ..... podbij jeszcze temat. Roześlij na spotach regionalnych. Krakowskich, 3 miasta.
wroclav Opublikowano 4 Lipca 2011 Opublikowano 4 Lipca 2011 Jak nie było elity... A ja ??? :kox: :kox: W końcu się wyrwałeś a tak mało ludzi było. Takie moje szczęście... Ale spox
szczuraz Opublikowano 4 Lipca 2011 Autor Opublikowano 4 Lipca 2011 hornet coś chłopaki niechętne do pomocy No właśnie nie wiem dlaczego ..... podbij jeszcze temat. Roześlij na spotach regionalnych. Krakowskich, 3 miasta. Temat podbiłem .... może groziłem im po pijaku albo coś
hornet Opublikowano 4 Lipca 2011 Opublikowano 4 Lipca 2011 hornet coś chłopaki niechętne do pomocy No właśnie nie wiem dlaczego ..... podbij jeszcze temat. Roześlij na spotach regionalnych. Krakowskich, 3 miasta. Temat podbiłem .... może groziłem im po pijaku albo coś Nie wiem. Poziek jeszcze jest uciszony więc się nie odezwie....
krotkilol Opublikowano 4 Lipca 2011 Opublikowano 4 Lipca 2011 Widzę ze słabe zainteresowanie spotem w niedziele może wpadnę moja b6 1.8T (widzę lubianym silniczkiem) w najbliższą niedziele podniosę trochę średnią bywalców
hornet Opublikowano 4 Lipca 2011 Opublikowano 4 Lipca 2011 Widzę ze słabe zainteresowanie spotem w niedziele może wpadnę moja b6 1.8T (widzę lubianym silniczkiem) w najbliższą niedziele podniosę trochę średnią bywalców To nie czaj się tylko wpadaj i nie jedź do końca bo tam ople stoją. Spokojnie bez nerwów przejedziesz i jak zerkniesz w lewo to nas zobaczysz P.S Jeżeli ktoś lubi top gear to mam już dwa odcinki nowej serii :gwizdanie:
szczuraz Opublikowano 4 Lipca 2011 Autor Opublikowano 4 Lipca 2011 Widzę ze słabe zainteresowanie spotem w niedziele może wpadnę moja b6 1.8T (widzę lubianym silniczkiem) w najbliższą niedziele podniosę trochę średnią bywalców wbijaj
krotkilol Opublikowano 4 Lipca 2011 Opublikowano 4 Lipca 2011 Przyznaje raz bylem Ale dawno temu ale nikogo nie zastałem tym razem mam nadzieje będzie inaczej a mam nadzieje ze wroclav będzie bo jak widze po profilowym zdjęciu to lustrzane odbicie mojej Audiczki A już myslalem ze jako jedyny mam taki kolor we wrocławiu hihihih pozdrawiam ))
Allcon Opublikowano 4 Lipca 2011 Opublikowano 4 Lipca 2011 Cześć Panowie (i Panie jeśli są). Mimo, że dziś dopiero poniedziałek to wygląda na to że w najbliższą niedzielę uda mi się po raz pierwszy wreszcie do Was zawitać na spota. W związku z tym mam propozycję na dzień dobry. Ponieważ zająłem się ostatnio fotkami w technice rig shot czy byłby ktoś chętny na zrobienie takiej fotki swojej bryczki? Ja ostatnio wypucowałem swoją i myknąłem kilka fotek. Oto efekt: Niestety nie wyglądają najlepiej i nie jestem z nich do końca zadowolony... Mimo, że na ekranie aparatu wyglądały ok to po wrzuceniu na kompa okazało się że zdjęcia są poruszone i widać paprochy z obiektywu więc musiałem ostro pomagać sobie photoshopem No ale co tam człowiek uczy się na błędach i dalej będzie już lepiej To jak byłby ktoś chętny? Miejscówka pod mostem może być ciekawa
Rekomendowane odpowiedzi