nitroo Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 nitroo, dnia 26 Paź 2014 - 10:53, napisał:olinek2 swoje B8 serwisuje w VagSerwis. Podaj z nim Jak sam Nitro wiesz, ja też i polecam dookoła Wiem, ale tu była rozmowa o B8 Kiedy wpadasz do mnie na bajerę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 28 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Dotarłem do końca internetów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lolek Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Napisano wczoraj, 23:51lolek91, dnia 27 Paź 2014 - 19:20, napisał:siemanoPany co sądzicie o czymś takim?Sportowe zawieszenie VOGTLAND Audi A4, Typ 8D (B5) (4700425568) - Allegro.pl - WiÄcej niĹź aukcje.jeździłem autem na pełnym zawiasie vogtlanda i było fajnie jak dla mnie,ale tak jak koledzy mówią, troche może dołożyć i gwint AP jest nie popełniaj błędu innych jak ja (kupiłem eibacha i amorki) i ładuj gwint tyle że ja nie chcę robić bóg wii jakiej gleby i też nie specjalnie tracić na komforcie. I nie skakac jak ping pong na dziurach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 fk ak street będzie dla Ciebie idealny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lolek Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 kaju a powiedz mnie z tym gwintem to jak jest im niżej tym twardziej czy nie zależnie jaka wysokość to cały czas tak samo sztywno? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 ja miałem jedno ustawienie i było dla mnie git, nie podnosiłem nie bawiłem się, ale charakterystyka wątpie żeby się zmieniła, co innego przy gwincie typu kw v2 z regulacją twardości - ale tam też dopiero sie to zmienia w momencie jak przekręcisz śrubą od regulacji twardości a nie wysokości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arbam Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 I chooj komenda mi zabrala dowód za szyby [emoji44] mamy jakiegoś diagnoste na pokładzie co podbije papier z zamkniętymi oczami?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oca69 Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 (edytowane) Ryju pan chyba do Ciebie Edytowane 28 Października 2014 przez oca69 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arbam Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 A to juz takie myki fiki [emoji51] ale mnie pały wkurwily, z ronda zjeżdżali i akurat mu sie w psie galy rzuciło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cwiara Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Ryju pan chyba do Ciebie Wszystko ale nie ciemne szyby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arbam Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Zerwe folie [emoji6] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Zerwe folie [emoji6]szyby opuść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arbam Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Kazali podnieść hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 u mnie każą opuścić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arbam Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Gdzie to u mnie? Jade! A tak na marginesie pan pieseł próbował mi wmówić ze szyby musZa miec 30% przepuszczalności powietrza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cwiara Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Gdzie to u mnie? Jade! A tak na marginesie pan pieseł próbował mi wmówić ze szyby musZa miec 30% przepuszczalności powietrza Trzeba było powiedzieć że to sadza z powietrza się wytrąca i osiada na szybach Patykiem pisane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oca69 Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Powietrza Jakis młotek musiał być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goldi Opublikowano 29 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 masakra tok wogle to dobry ryjki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi