arre Opublikowano 16 Listopada 2014 Opublikowano 16 Listopada 2014 Te cos dzisiaj ten teges? czy zawijac na wioske i was olac?
qrczak91 Opublikowano 16 Listopada 2014 Opublikowano 16 Listopada 2014 no z tego co widziałem na stronie to robią takie rzeczy. Jutro rano podjadę, zobaczymy Na kolokwium nie idę, bo wolę auto zrobić xD U nas na polibudzie zawsze się powtarza: Bez spiny, są drugie terminy
szczuraz Opublikowano 16 Listopada 2014 Autor Opublikowano 16 Listopada 2014 Te cos dzisiaj ten teges? czy zawijac na wioske i was olac? Ja będę
Nelson Opublikowano 16 Listopada 2014 Opublikowano 16 Listopada 2014 Ja nie zdążę poskładać lamp, więc dzisiaj odpuszczam...
szczuraz Opublikowano 16 Listopada 2014 Autor Opublikowano 16 Listopada 2014 Pewnie będziesz pierwszy to rozkładaj czerwony dywan żebym na czystym zaparkowal. Tapniete z HGW 2
Duds Opublikowano 17 Listopada 2014 Opublikowano 17 Listopada 2014 Daj znać, jak tam poszło. Sam myślałem, żeby tam podjechać, bo podobno wypełniają ubytki w tapicerkach. Powiedzieli mi, że tylko malowanie całych drzwi, bo wtrysk będzie widać Koszt 400 zł. To wolę u siebie pomalować, ewentualnie kupić drzwi w kolorze Chyba, że znacie jeszcze jakąś firmę, która się podejmie i zrobi jakąś zaprawkę czy coś...
nitroo Opublikowano 17 Listopada 2014 Opublikowano 17 Listopada 2014 A podjedź na Piękną do FleshCar i poproś lakiernika Tomka. To mój kolega. Powołaj się na mnie i zapytaj
Duds Opublikowano 17 Listopada 2014 Opublikowano 17 Listopada 2014 A podjedź na Piękną do FleshCar i poproś lakiernika Tomka. To mój kolega. Powołaj się na mnie i zapytaj też powiedzieli, że całe drzwi do malowania W innej firmie jeszcze byłem i to samo
szczuraz Opublikowano 17 Listopada 2014 Autor Opublikowano 17 Listopada 2014 Znaczy poszycie w kolorze trzeba szukać Tapniete z HGW 2
Duds Opublikowano 17 Listopada 2014 Opublikowano 17 Listopada 2014 znaczy, że trzeba zmienić kolor całego auta Myślałem o dipie, ale trochę się tego boję
nitroo Opublikowano 17 Listopada 2014 Opublikowano 17 Listopada 2014 A podjedź na Piękną do FleshCar i poproś lakiernika Tomka. To mój kolega. Powołaj się na mnie i zapytaj też powiedzieli, że całe drzwi do malowania W innej firmie jeszcze byłem i to samo W takim razie już nie pomogę
oca69 Opublikowano 17 Listopada 2014 Opublikowano 17 Listopada 2014 Duds każdy chce element malować . Bo srebrny kolor to najgorszy na zaprawki problem z dobraniem ideału jest
Rekomendowane odpowiedzi